Хахахха по -шеметен учебник от този на Донков няма!Лекциите му са доста объркани като цяло ,но изпита минава лесно!eti4ka написа:А някой може ли да ни каже нещо за първата ни сесия,защото като гледам лекциите на Донков малко се плашаПовечето не го разбирам,а как ще го уча не ми е ясно!
Историциииии.......
Модератор: sientelo
- Creed
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Не знаех, но може би е така наистина! Гетовsientelo написа:Е, сега , нали знаеш ,че Лозанов , Гетов и Рабаджиев са свещенната троица[/color]
А за Донков виж
http://www.donkov.hit.bg
Всички изпити са устни, но по Стара има предварителен писмен и там късат доста. Устният след това е по-лесен. Но Тракология и Археология... жална ви майка и бедна ви фантазия. Сега като се връщам назад си мисля, че не бяха толкова трудни, но стресът от тях в първи курс е много голям.
Горе-доле така е и втори курс със Средновековието. Там обаче попадате в периметър на катедрата по Българска история... Тогава разбирате какво значи друго ниво на изпитване и учене. При тях имате 6 изпита и те са си като отделно следване.
Някъде тук, май в темата на МСЮИЕ се избъзиках, но беше вярно...
Сега обаче си гледайте лесните изпити в първия семестър...
Горе-доле така е и втори курс със Средновековието. Там обаче попадате в периметър на катедрата по Българска история... Тогава разбирате какво значи друго ниво на изпитване и учене. При тях имате 6 изпита и те са си като отделно следване.
Някъде тук, май в темата на МСЮИЕ се избъзиках, но беше вярно...
Сега обаче си гледайте лесните изпити в първия семестър...
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Аз направо съм щастлива, че от Старата история имаме само Балкански народи...И то при някаква странна жена, която не й бях чувала името досега.
Ако имахме да учим цялата Стара история щях да се метна отнякъде...
А Joker, ние (МСЮЕ, без И
) кво да кажем - История на Византия и Средновековна българска в 1-ви курс. 
А Joker, ние (МСЮЕ, без И
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."