Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
и аз май се навивам за социални дейности...не знам обаче дали ще стане!а иначе мисля,че е в централната сграда на СУ...поне в справочника пише ,че Факултета по педагогика се намира на бул."Цар Освободител"15...
Jolly написа:и аз май се навивам за социални дейности...не знам обаче дали ще стане!а иначе мисля,че е в централната сграда на СУ...поне в справочника пише ,че Факултета по педагогика се намира на бул."Цар Освободител"15...
dkny написа:имам приятелка в специалността и е мн доволна , така че ви пожелавам успех .... пък не се знае може и аз да се набутам там ... то ще се чуе утре хах
хехехеех тебе от УНСС те знам:)))
Ти в СУ ли искаш!!?!?
В УНСС колко искара?! А в СУ:)
Я казвай бързо:)
dkny написа:имам приятелка в специалността и е мн доволна , така че ви пожелавам успех .... пък не се знае може и аз да се набутам там ... то ще се чуе утре хах
хехехеех тебе от УНСС те знам:)))
Ти в СУ ли искаш!!?!?
В УНСС колко искара?! А в СУ:)
Я казвай бързо:)
Е ти навсякъде си вътре:)
Остана само да си харесаш кое да учиш:)))
Аз те съветвам ела при нас Социални дейности:) Супер е:)
Или поне се надявам да бъде;)
Nikince написа:Е ти навсякъде си вътре:)
Остана само да си харесаш кое да учиш:)))
Аз те съветвам ела при нас Социални дейности:) Супер е:)
Или поне се надявам да бъде;)
ми 3-тото ми желание е ... и смятам че няма да стигна до там.Предпочитам Географията щотото има яка практика
Дона Карън )))
На мене за географията бала ми е 28.25 и мисля че ако не успея за Соц дейности влизам утре География и мн се чудих дали да запиша това, амаааааааа се отказах:)
Каква е практиката я кажи!??!?!?!?!
Докато
не е станало късно:)
Nikince написа:Дона Карън )))
На мене за географията бала ми е 28.25 и мисля че ако не успея за Соц дейности влизам утре География и мн се чудих дали да запиша това, амаааааааа се отказах:)
Каква е практиката я кажи!??!?!?!?!
Докато
не е станало късно:)
))) ами не съм мн запознат ... с нещата даже въобще ама ... знам че накрая на семестрите имат примерно по 10 дена практика и отивате някъде на планина а-у ... и виждате нещата за които учиш на живо.Пък те някфо еи такова практиките са забавни хаха
честно казано нямаме кой знае какъв избор с география в СУ!така че като изключим педагогическите специялности...социални дейности ми се струва доста по-приемлива:)може и да ме колежки...коуй знае!аз и без това се притеснявам,че никой от моите познати няма да учи в СУ
Jolly написа:честно казано нямаме кой знае какъв избор с география в СУ!така че като изключим педагогическите специялности...социални дейности ми се струва доста по-приемлива:)може и да ме колежки...коуй знае!аз и без това се притеснявам,че никой от моите познати няма да учи в СУ
И МЕН ТОВА МЕ ПРИТЕСНЯВАААААААА ВСИЧКИ ОТИВАТ ВЪВ ВАРНА ИЛИ УНСС ! АЗ ПЪК НЯМА ДА ИДА!
да ги е яд