Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
2 август!!!!това е абсурдно!аз ще умра до тогава ,а и какъв е смисълът да ходя на журналистика и да се притеснявам,ако на 2 се окаже ,че шпо литература имам 2 или 3(което не си пожелавам ,а и на вас също не го пожелавам)силно се надявам до 24-25 да ги изкарат тези пусти резултати
Che написа:Имам информация,че резултатите по литература и история ще излязат на една и съща дата-2 август.
Мисля,че това не е възможно защото резултатите трябва да са излезнали преди изпита по журналистика
А аз лично май нямам желание да ги гледам Както беше цитата на Дебелянов "В своята вяра сам не вярвам аз"
Наведената глава сабя не я сече.
АААААА,така ли...Я дай тая сабя да видиш къде може да ти влезне !!!
Така ми каза жената,коята ме ипитваше на проверката за говорни и комуникативни.Каза че вече по литература са проверени,но ще излязат заедно с историята на 2 август.Може да е казала до 2 август,но не знам.Тя каза че говорила с някакъв господин от проверяващата комисия и той и споменал,че бил изненадан от малко по доброто ниво на работите на кс.Това е от мен.Не искам да ангажирам никой с инфото си.
Споко, бе хора!
Нали ви казах - утре най-късно вечерта ще излязат резултатите. Днес се разсекретяват работите ни.
Даже, който е утре на писмен по журналистика в УНСС може да мине през СТЕНАТА НА ПЛАЧА...