п.п.
Иначе черните по-стават в случая
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Ти луд ли си? Бежови обувки с черно бельо... не, не се връзва, тц, тц...The Stig написа:Пак аз ще вляза с най-голямата простотия - ако се махне роклята и останат само обувките, няма да има с какво да не се връзват
Това щях да кажа и аз. На мен също бежовите обувки ми харесаха повече. Много дажеMidwinterSun написа:ти правя предложение да сложиш чорапогащник в телесен цвят и да пробваш отново.
+1slighter написа:sailor moon rulzzz

Що не каза, можеше да ни джойннеш...clinical_dead написа:Всичко празнуваха на ккилометри. Отидох на кънки, но не ми се получи. Прибрах се. --> Беше най-скучната вечер. Дори не ми беше сладко да пия
Иве, не че нещо, ама ти не учиш по принцип в никой университет.Jamesmagno написа:Ако трябва да е тази рокля, черните. Ако не е фиксирана роклята, черните изобщо не ми харесват. Кафявите са много хубави, но не стават в случая.
ПП: СМЯТАЙ колко съм отегчен, за да давам съвети на жени за мода в тема, наречена "чат", във форума на университет, в който не уча...

Заеби ти, скоро пак трябва да почна...Smoking Mirror написа:Иве, не че нещо, ама ти не учиш по принцип в никой университет.