Подаване на документи за класиране

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Елван
В началото бе словото

Re: [АКТУАЛНО] Подаване на документи за класиране

Мнение от Елван »

Здравейте!Днес си подадох документите за класиране,но имаше нещо,което много ме озадачи :roll: .Жената,която ми приемаше документите ми нанесе само оценките от дипломата,а тези от матурата никъде не ги отбеляза.Тогава аз я попитах не се ли взимат оценките от матурата като балообразуващи и тя му каза,че няма такова нещо и ми показа справочника на СУ! :shock: :shock: :shock:Включително ми го показа и на компютъра,когато въвеждаше данните.Може ли някой да ми разясни ситуацията? :? :? :?
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Елван написа:Здравейте!Днес си подадох документите за класиране,но имаше нещо,което много ме озадачи :roll: .Жената,която ми приемаше документите ми нанесе само оценките от дипломата,а тези от матурата никъде не ги отбеляза.Тогава аз я попитах не се ли взимат оценките от матурата като балообразуващи и тя му каза,че няма такова нещо и ми показа справочника на СУ! :shock: :shock: :shock:Включително ми го показа и на компютъра,когато въвеждаше данните.Може ли някой да ми разясни ситуацията? :? :? :?
Ами мога да ти кажа, че ситуацията е същата и при мен. Отговорната жена просто ми нанесе оценките от годините, без матурите.. Явно такава е процедурата, няма за какво да се притесняваш.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Natalchetooo
В началото бе словото

Мнение от Natalchetooo »

Тъй като са два състезателните картона ще има ли проблем, ако на единя съм пропуснала да си напиша телефонния номер?
Последно промяна от Natalchetooo на 28 Юни 2010, 18:02, променено общо 1 път.
Аватар
DeadMistress
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от DeadMistress »

Елван написа:Здравейте!Днес си подадох документите за класиране,но имаше нещо,което много ме озадачи :roll: .Жената,която ми приемаше документите ми нанесе само оценките от дипломата,а тези от матурата никъде не ги отбеляза.Тогава аз я попитах не се ли взимат оценките от матурата като балообразуващи и тя му каза,че няма такова нещо и ми показа справочника на СУ! :shock: :shock: :shock:Включително ми го показа и на компютъра,когато въвеждаше данните.Може ли някой да ми разясни ситуацията? :? :? :?
Стига бе ? Съвсем се обърках !!! :scratch:
I'm not a psycho ... I just like psychotic things ...

•´¯¥¯`• ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΣΤΕ •´¯¥¯`•
Distortionist
В началото бе словото

Мнение от Distortionist »

Не се изразих правилно. Платих 30 лева такса, но не съм плащал за оценката от матурата нищо.
Елван
В началото бе словото

Мнение от Елван »

The_Soldier написа:
Ами мога да ти кажа, че ситуацията е същата и при мен. Отговорната жена просто ми нанесе оценките от годините, без матурите.. Явно такава е процедурата, няма за какво да се притесняваш.
Май самите все още не са решили коя оценка да вземат :cry: :cry: :cry: Притеснявам се ,защото ако ми вземат оценките от матурата като балообразващи бала ми пада доста.Искам вечв веднъж за винаги да свърши този кошмар,наречен''кандидатстудентска кампания''. :x :x :x
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Елван написа: Май самите все още не са решили коя оценка да вземат :cry: :cry: :cry: Притеснявам се ,защото ако ми вземат оценките от матурата като балообразващи бала ми пада доста.Искам вечв веднъж за винаги да свърши този кошмар,наречен''кандидатстудентска кампания''. :x :x :x
Ами доста коментари се писаха в други тема относно въпроса, дали оценката от матурата заменя тази от дипломата, ако си държал по съответния предмет, и аз лично вече съм твърдо убеден, че наистина се взима оценката от матурата, а не от дипломата. Би трябвало да са ти взели ксерокопие от дипломата там ти пишат оценките от матурата все пак. При мен, след като написаха оценките ми от дипломата (без матурите) ги изкараха на един лист заедно с руги данни, и ми казаха, че това си е за мен, май в крайна сметка не това е същественото, а ксерокопието на дипломата.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
MimsSs
От дъжд на вятър

Мнение от MimsSs »

Днес питах и ми казаха, че се взима оценката от матурата като балообразуваща.. И на мен си ми я написаха :roll:
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

MimsSs написа:Днес питах и ми казаха, че се взима оценката от матурата като балообразуваща.. И на мен си ми я написаха :roll:
Твоят коментар ме доседи, че нямаше да е зле да кажа на жената там, че макар да няма да използвам оценката от матурата тя ми е балообразуваща :scratch: Все пак ще ми имат скерокопието на дипломата, не е като да няма извори на тази информация, а и без това и при 2та случая ми се оформя един и същ бал. Не мисля, че има повод за притеснение, все пак този лист с тези оценки ми го дадоха на мен не го изпратиха..
green_line
В началото бе словото
Специалност: pravo

Мнение от green_line »

Здравейте! А иска ли се пълномощно, в случай, че някой друг ми подава документите? :)
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Не. ....................
Facebook
Изображение
Аватар
Alensia
В началото бе словото

Мнение от Alensia »

Ама чакайте сега ква е тая 30лв такса?? преди две години такива екстри нямаше??!!нали само си подаваш документите за класация примерно аз няма да си ползвам оценките от матурата като изпит а те ще си ги взимат като балообразуваща...за тва ли ми искат 30 лв обирджии... :shock: :?
Човек сам си е мъдрец,сам си е подлец и сам на щастието си творец :)
MimsSs
От дъжд на вятър

Мнение от MimsSs »

В СУ пак е добре ;) в другите университети искат по 50 лв :D
Аватар
_Stella_
Паисий
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от _Stella_ »

Mackle написа:56 специалности максимум, дано успеете да се вмъкнете тези дето се колебаете. :lol:

Днес подадох аз. Няколко неща:

1. Плащането, въпреки че из наредбите пише другояче, става на място (т.е не в паричния салон, а където ви приемат документите). Е, по банков път предполагам си остава вариант.

2. Опашката е стабилна, отделете си поне 1 час.

3. Комплектът документи струва 6 лв., таксата е 30 лв. Ако ползвате оценка от матура още 30, общо 60.

4. Дава ви се нов входящ номер, с който да проверявате за класиранията. Някои се чудеха с кой номер (от коя сесия) да проверяват.
Хахах, значи аз се чувствам късметлийка. С Deschain отидохме към 3 без нещо и нямаше никаква опашка :) Точно за 5 минути свършихме работа. 8) Пък и на евтиния ксерокс за дипломата до СУ се уредихме :lol: Аз вчера си подредих желанията у нас и са около 16 :lol: Започвам с международни отношения, политология, италианска филология, МСЮЕ и т.н. :) И наистина - много по-удобно е така, защото плащаш на място парите, а не трябва да се разкарваш до паричен салон!
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.

Международни отношения, I курс
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Mackle написа:3. Комплектът документи струва 6 лв., таксата е 30 лв. Ако ползвате оценка от матура още 30, общо 60.
60 лв. ли става ако ще ползваш матура? :shock: Мислех, че плащаш само веднъж 30 лв.
Facebook
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”