Кандидати за Психология 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
nox
Пишете, о, братя
Специалност: Психология
Курс: първи

Re: Кандидати за Психология 2010

Мнение от nox »

И аз си подадох единственото самотно желание, също, да се похваля *похвал* :JC_nun:
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина
Аватар
Brizeida
Да живей словото
Курс: четвърти

Мнение от Brizeida »

nox написа:И аз си подадох единственото самотно желание, също, да се похваля *похвал* :JC_nun:
Мдам, днес бяхме с някои колеги предиобед в Ректората, за да си предадем едни реферати по история на психологията, и бяхме шашнати от стълпотворението навсякъде из свободното университетско пространство. Отново се почувствах фалшиво важна, че следвам в СУ- пред погледите на толкова надяващи се кандидат-студенти, просто биваш обгърнат от самохвалната прегръдка на факта, че си постигнал това, за което те мечтаят в момента :cyclopsani: :brilsmurf: :colors:
Желая им го от сърце, ама повече на теб, Ян, защото си заслужаваш всичките усилия (и бъдещото тюторство, надявам се, кхъкхъкхъ! :) ) :)
До скоро! :albino:

П.П. подписът на svetlio.varna рулира биг тайм! :salute:
Аватар
vladiboy
От дъжд на вятър

Мнение от vladiboy »

Днес, като си подреждах желанията, се замислих, че ако не ме приемат психология на 1-во, ще се опитам да се преместя от философия или културология(не че имам гаранции за тези специалности). Това лесно ли става, питам предимно тези с повече "стаж" във Философски факултет? Мерси.
Последно промяна от vladiboy на 28 Юни 2010, 19:58, променено общо 1 път.
"О, аз ще възкръсна като птица Феникс!"
mileto
В началото бе словото

Мнение от mileto »

vladiboy написа:Днес като си подреждах желанията се замислих, че ако не ме приемат психология на 1-во, ще се опитам да се преместя от философия или културология(не че имам гаранции за тези специалности). Това лесно ли става, питам предимно тези с повече "стаж" във Философски факултет? Мерси.
Така както е тръгнало може да сме колеги.... аз си правя същите сметки :)
Аватар
Brizeida
Да живей словото

Мнение от Brizeida »

vladiboy, съветвам те да пишеш лично на Йелена (Jelena), защото тя се е прехвърлила от Педагогика преди няколко години- когато аз си правих подреждане на специалностите и се подсигурявах, както ти сега, тя ми беше казала, че от Педагогика, евентуалното прехвърляне към Психология после, се получава по-лесно, отколкото от Културология, например. Затова, пиши й. Ще ти е от полза, тя винаги откликва. :)
Аватар
lupito
В началото бе словото

Мнение от lupito »

nox а твоят бал какъв е?
ох Brizeida искрено ти завиждам за това,че учиш наистина тази така желана специалност :) късмет и само напред :)
Аватар
vladiboy
От дъжд на вятър

Мнение от vladiboy »

Благодаря за пренасочването, Brizeida. Всъщност, след като се зачетох в коментарите й в другите теми, открих отговора си опосредствано. Тя се е преместила от педагогика след успех 5.50. Аз също писах тази специалност някъде, но не беше много напред. И все пак първо ще следвам максимата - "чакай и се надявай".
Аватар
nox
Пишете, о, братя

Мнение от nox »

По мои некадърни математически изчисления (5 години езикова гимназия и още една година хуманитарна специалност ето това правят xD) трябва да е към 29,33.

Благодаря ти много за топлите думи, Рин (тайното мафиотско име на Brizeida). Няма ли да се видим с тебе най-накрая, грух? :cheese: Това е поредното място, в което се питаме това, да вметна. :lol:

А и да пожелая на всички други кандидатстващи много-много успех :connie_mini_mexican:
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина
Аватар
Brizeida
Да живей словото

Мнение от Brizeida »

vladiboy, имам си някакво усещане, че ще бъдеш приет Психология :)

lupito, благодаря ти- аз наистина се радвам, че следвам това :) Ни най-малко не съжалявам! Може би съм от самовнушаващите си утописти, но обучението по специалността ми допада. Както и материалите, които изучаваме самостоятелно, а и изборът от книги и всякакви разработки.

Ян (nox), ще се видим, да... наистина е време вече :D Ама чакай да си мина и последните два изпита... и тогава ;)
Грух-тряс, муах, муах :)
mileto
В началото бе словото

Мнение от mileto »

Ох, момчетата какво го мислите въобще.... Вие вече сте влезнали!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Сега чета някакъв пише за някаква друга соециалност, че балът му е 29.86 примерно и се чудел дали ще влзене????!!!!!!!!!!!! Какво ме дразните ! :lol:
Аватар
Jelena
В началото бе словото
Специалност: психология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Jelena »

@Brizeida Ади, верно ли съм казала, че от педагогика ще се преместиш по-лесно отколкото от културология? Ахах и да съм, което не помня, не мисля , че е вярно. Виж от математика в психология може да изглежда съмнително, но теоритично човек може да се премести от където му душа иска в психология - имам колежки от разнообразни специалности преместени (вярно е че повечето са от ФФ, но това не значи нищо според мен, може би просто от точните науки на никого не му се бяга в нашата "точна") :D
Казвала съм, че от педагогика е най-добре да се преместиш от гледна точка на полезност на наученото там в психологията, защото нещата са доста близки :)

Успех на всички ви, бъдещи колеги, и ви чакаме наесен с нетърпение :)
"Поезията и Тананикането не са неща, които можеш да вземеш, те са неща, които те вземат. Единственото, което можеш да направиш, е да отидеш там, където те ще те намерят" (Мечо Пух)
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от svetlio.varna »

mileto написа:Ох, момчетата какво го мислите въобще.... Вие вече сте влезнали!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Сега чета някакъв пише за някаква друга соециалност, че балът му е 29.86 примерно и се чудел дали ще влзене????!!!!!!!!!!!! Какво ме дразните ! :lol:
Е то може ли кандидат-психолозите да не се психират най-много :lol:
Facebook
Изображение
Аватар
vladiboy
От дъжд на вятър

Мнение от vladiboy »

Brizeida написа:vladiboy, имам си някакво усещане, че ще бъдеш приет Психология :)

lupito, благодаря ти- аз наистина се радвам, че следвам това :) Ни най-малко не съжалявам! Може би съм от самовнушаващите си утописти, но обучението по специалността ми допада. Както и материалите, които изучаваме самостоятелно, а и изборът от книги и всякакви разработки.

Ян (nox), ще се видим, да... наистина е време вече :D Ама чакай да си мина и последните два изпита... и тогава ;)
Грух-тряс, муах, муах :)
Много ти се зарадвах на усещането, дано имаш добра интуиция. :flower: Аз също бях оптимист преди да се усетя, че съм се самоубил с явяването си на матура по английски (5.54). Без нея балът ми щеше да е много по-висок от минималния за миналата година, с нея се срива значително. Сега не ми остава друго освен да изкарам много висока оценка по БЕЛ на 12-ти. Тогава ще те почерпя за "предсказанието" ти :) :rr:
mileto
В началото бе словото

Мнение от mileto »

svetlio.varna написа:
mileto написа:Ох, момчетата какво го мислите въобще.... Вие вече сте влезнали!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Сега чета някакъв пише за някаква друга соециалност, че балът му е 29.86 примерно и се чудел дали ще влзене????!!!!!!!!!!!! Какво ме дразните ! :lol:
Е то може ли кандидат-психолозите да не се психират най-много :lol:
Не може..... аз искам да влязна психология и там да ме изучават, че и на мене не ми е лесно вече :lol:
chill
Пишете, о, братя
Курс: втори

Мнение от chill »

mileto написа:Не може..... аз искам да влязна психология и там да ме изучават, че и на мене не ми е лесно вече :lol:
Само да ни приемат. Ще се изучим взаимно. С практика всичко става, хаха. ;Д
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”