Sonisphere Festival
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Re: Sonisphere Festival
да да верно...ахха напраиха скандала пак, то ако не те кой друг!? хаха паднах от смях като гледах снимките Линдеман е много доволен и много щастлив!...Цял фейсбук е гръмнал от новината и медиите доста раздухаха вече историиката! Ама кво пък...пичове са, шпака им свалям знаят как да си направат купона. Отишли са някъде където са им казали че има яко курвета, а тва място къде може да е освен някоя яка чалготека?! Дойдоха, праскаха чалгарки - утре ще си направат феноменален концерт, ще им се изкефя на макс и ще си идат - така се прави!

Айде една снимка за спомен от Ориент 33

Айде една снимка за спомен от Ориент 33
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Не -снимката е със запазени права от някви фотографи е правена. Копнах я от фейсбук
(а и аз съм доста по -слаба от тази конгерица, ще ме извиняваш. И не съм руса
)
And I keep...
And I keep...
пп не знам какъв купон са си направили ама аз до това шкембе не бих бил кой знае колко щастлив
ппп тя и тая не е руса
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Ами те германските жени нали знаеш че са по -едрички и по-наляти - затва батко ни Линдеман си е харесал тази да му танцува на масата!
Всеки с вкуса си бря!
And I keep...
And I keep...
М, не знам, инвизибъл, би ли бил щастлив... Я е момата в цял ръст... Мож' да я питаш тя дали би искала да се снима с тебе?invisible написа:..
спирам с офтопика
la douleur exquise
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Трябва да забият 6 без 10 според мен като интро на концерта.
medicate, medicate
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
еееебаси, как вали. Дано поне утре се поразмине. И сега да спре и повече да не вали до късно вечерта...гадна работа..

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Лошо няма, че са ходили в Ориент 33. То в крайна сметка са ги завели там, те няма как да знаят в какво точно заведение да отидат.
И като цяло предпочитат да са инкогнито, затова не се и разбра въобще кога пристигат и затова не са отишли в някое метълско заведение.
Тъпото е само, че разни чалгари, които не са ги и слушали са се изпонаснимали с тях, а много фенове умират за такава възможност, но няма да я получат. Аз не съм много по тея работи, така че не ме е яд, но все пак.
И като цяло предпочитат да са инкогнито, затова не се и разбра въобще кога пристигат и затова не са отишли в някое метълско заведение.
Тъпото е само, че разни чалгари, които не са ги и слушали са се изпонаснимали с тях, а много фенове умират за такава възможност, но няма да я получат. Аз не съм много по тея работи, така че не ме е яд, но все пак.
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Хич даже не е случайно, хората са си проучили предварително къде е евтиния к....ляк .. колкото до снимките, както коментирах и във ФБ за въпросната магарица със скъсаната мрежа (щото това ми дойде първо на ум) - защо Тил държи гигантски къс тесто?! Ценното все пак е да се види чичи Тил без грим и извън сценичен образ
миличкия
Мдааа...сега се очаква чалгарите да им върнат визитата и масово да посетят фестивала за да се снимат за фейсбук с черен грим и пилешки-анус-джуки...