nihil написа:localghost написа:Къде ги видя тези "хубави" гърци бе пиле, доста извратен вкус имаш.. но ако ще ги сравняваме с жените им - да, по-хубави са.
По-добре мъж с китеник на гърдите, отколкото жена с космодрум в гащите... и да не ми изтриете мнението, ей

aхахахахахахаха
бе всеки си има вкус сега.. красотата е относителна величина

)) специално за италианските мъже в доста от случайте ако не са поддържани има голяма вероятност да ги подминеш по улицата без да ти направят впечатление

но нека кажем че това е мое мнение.. ма те не си заслужават.. те са вечни свалячи.. и цял свят вика че имали малки п*шки

) сигурно от злоба де..
localghost Всъщност казах, че мъжете са по- хубави от жените. Аз лично не ги харесвам, но съм виждала и симпатични. Определено има други националности, които повече ми допадат... Естествено, че не можеш да кажеш всички са грозни или всички са хубави. А колкото до извратения ми вкус, може и такъв да е споредм теб, зависи ти какво харесваш. Тък като аз не се занимавам с твоите вкусове, моля и ти да не се занимаваш с мойте. А и не харесвам да се обръщат към мен с ''пиле''.
Докато за италианците мога доста да поспоря... по всички въпроси.
В България най- хубавите мъже, които познавам са планинарите. И тези които живеят или работят в планински местности.