Балове за МО 2009/2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Re: Балове за МО 2009/2010
ху кеърз ман 
- Redemption
- В началото бе словото
- Курс: първи
Мен пък ми казаха, че езиците се избират на 1-2 октомври, но нито един не почва от 0, без значение дали ти е 2-ри или 16-ти език.. много странно, а три пъти питах -> почвам уроци по френски 
ПС Записах се към 3
ПС Записах се към 3
- happyswift
- Флъдзила
Аз разбрах същотото като теб, но за мен това е доста странно, защотото различните гимназии имат различна програма относно езиците.Според мен, само езикът с който си кандидатствал трябва да си почва от някакво по-виско ниво, а другите езици от 0-лата...
- Ralie
- От дъжд на вятър
Жената каза, че в началото на семестъра имало срещи с преподавателите по съответните езици, на които се определяло нивото на всеки и се сформирали групи 
П.П. Аз също още не си знам групата...
П.П. Аз също още не си знам групата...
- Piwe bez Zewe
- В началото бе словото
- Специалност: МО
Общо взето езици нови не започват да се учат, а се "продължава" обучението (цитирам строгата, но справедлива леличка, при която се записах). Инак с колеги се запознах- все симпатяги- дано повечето да са така!
Ай честито ви студентство, колеги! 
Макар да ухаят,
капят цветовете.
Преходно е всичко
в нашия свят.
Днес отивам отвъд-
суетни мечти
не ще ме омайват.
капят цветовете.
Преходно е всичко
в нашия свят.
Днес отивам отвъд-
суетни мечти
не ще ме омайват.
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Пенка повтаря едно и също май всяка година
Това е нашата уважавана секретарка г-жа Агова a.k.a. Пенка.
И аз преди 2 години не разбрах какво ми говори за тези езици,след 2 месеца пак не разбрах,накрая на годината също.
Така де ... искам да кажа,че чакате да се появят едни списъци докато сте на лекции и то си пише отгоре - Английски ( първи език ) и има примерно група за понеделник,за сряда или за друг ден и всеки се пише,където иска.
Като втори език аз първо почнах италиански,после испански,но пропуснах няколко урока поради болест и вече бях много изостанал.Т.е. с езиците особено ако е някой,който почвате от нулево ниво не трябва да има компромиси.После както и по-нагоре бях споменал чакахме до април месец за 2-ри език немски.
Не си правете илюзии,че ще научите нов език само в университета.
Моите колеги,които още ходят на италианския редовно не могат и един диалог да вържат по техни думи,а всички имат 6
.
П.С. Срещи с преподаватели ?! Да бе ... ние все пак сме МО,забравената от Бог специалност.
Като отидете на 1-ви/2-ри Октомври слушайте думите на Декана.Говорят около 30 минути за Право и 5 пъти споменават МО.
Даже си спомням някои реплики " И все пак да не забравяме вашите колеги от международните отношения" , " Има и друга специалност освен Право - едни бъдещи международници" и т.н.
Това е нашата уважавана секретарка г-жа Агова a.k.a. Пенка.
И аз преди 2 години не разбрах какво ми говори за тези езици,след 2 месеца пак не разбрах,накрая на годината също.
Така де ... искам да кажа,че чакате да се появят едни списъци докато сте на лекции и то си пише отгоре - Английски ( първи език ) и има примерно група за понеделник,за сряда или за друг ден и всеки се пише,където иска.
Като втори език аз първо почнах италиански,после испански,но пропуснах няколко урока поради болест и вече бях много изостанал.Т.е. с езиците особено ако е някой,който почвате от нулево ниво не трябва да има компромиси.После както и по-нагоре бях споменал чакахме до април месец за 2-ри език немски.
Не си правете илюзии,че ще научите нов език само в университета.
Моите колеги,които още ходят на италианския редовно не могат и един диалог да вържат по техни думи,а всички имат 6
П.С. Срещи с преподаватели ?! Да бе ... ние все пак сме МО,забравената от Бог специалност.
Като отидете на 1-ви/2-ри Октомври слушайте думите на Декана.Говорят около 30 минути за Право и 5 пъти споменават МО.
Даже си спомням някои реплики " И все пак да не забравяме вашите колеги от международните отношения" , " Има и друга специалност освен Право - едни бъдещи международници" и т.н.
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
- happyswift
- Флъдзила
Аре бре, международници, замря ни темата ! 
- xRainx
- Стенограф
ми толко, умре ентусиазма, един ден.
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
- happyswift
- Флъдзила
Е, виж правистите как си спамят темата...е,вярно, те са 300 човека, и още 3000 чакат за 2ро класиране ама 
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
- Курс: четвърти
то ако се намерят 2-3 места в право на 2 класиране
иначе дано да има някое друго свободно местенце в МО
самоо 0.58
иначе дано да има някое друго свободно местенце в МО
самоо 0.58
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
- Redemption
- В началото бе словото
абе, а няква идея колко чужденци чакаме при нас?
-
AufBraun
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Кво става, колеги и колежки
Вчера цялата работа с купуване,попълване на документите и чакането и плащането на семестриалната такса ми излезна час и половина

Вчера цялата работа с купуване,попълване на документите и чакането и плащането на семестриалната такса ми излезна час и половина
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАШИЯТ ЖИВОТ
- happyswift
- Флъдзила
Нямам си и идеяRedemption написа:абе, а няква идея колко чужденци чакаме при нас?
ае от мене да мине, освобождавам ви едно място - на ЛС мога да дам координати за почерпки и подаръци
- Avrora_Aur
- В началото бе словото
Jorkataa написа:Миене и Отпушване. Тази специалност ги подготвя да мият и да отпушват столичните кенефи (и не само) след години.Mortuary написа:На кое викате "МО"?
ПП Нямам си и напредстава какво е