СТОПАНСКИЯ ФАКУЛТЕТ!!!
Модератори: FloWersOfEviL, Bety_
- plamma
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз продължавам с въпросите...
Виждам, че имаме един предмет, който трябва да се избира. Доколкото знам, изборът е между:
1. Политика и политически институции
2. Философска антропология
3. Реторика
4. Бизнес Етика
Всички те звучат много примамливо ( с изключение на №2, нищо лично!
). Но кое всъщност си заслужава? И съответно как е преподавателят?
...
А, още нещо: разбрах, че имаме възможност да запишем няколко изборни дисциплини! Аз наистина имам желание, но няма ли да ми дойде множко...хахахах!
В смисъл, как е ученето- тормозят ли те много?
А за всички първокурсници като мен, моля, кажете какво ще пишете вие!
1. Политика и политически институции
2. Философска антропология
3. Реторика
4. Бизнес Етика
Всички те звучат много примамливо ( с изключение на №2, нищо лично!
А, още нещо: разбрах, че имаме възможност да запишем няколко изборни дисциплини! Аз наистина имам желание, но няма ли да ми дойде множко...хахахах!
А за всички първокурсници като мен, моля, кажете какво ще пишете вие!
-
Lorie
- Летящите Пръсти
Аз бях на Философска антропология. Много е интересно. Преподавателят е много готин и разбран. На изпита е супер лесно. Може нищо да не сте учили, казва ви по кой въпрос от конспекта да му говорите, сядате си някъде из залата. Четете 2-3 изречения (същността на въпроса) и отивате и му ги пеете и ето ви шестица.
На бизнес-етика съм чувала, че преподавателката ги карала и някакви есета да й пишат и май си изисквала знания.
А за Политиката и Реториката нямам информация.
Ако запишете 2 изборни накрая ви се взима по-високата оценка, а втория ви се води за факултативен.
На бизнес-етика съм чувала, че преподавателката ги карала и някакви есета да й пишат и май си изисквала знания.
А за Политиката и Реториката нямам информация.
Ако запишете 2 изборни накрая ви се взима по-високата оценка, а втория ви се води за факултативен.
Срещата на първокурсниците с Декана на Стопанския факултет в Аулата от 15,30 много ли е съществена? Ако е само някакви общи приказки не може ли направо да отида от 16.30 в Стопанския , където по програма пише, че ще ни раздават програмата и книжките? Поради ангажимент дали ще е лошо ако пропусна речта на ректора и по-късно речите на преподавателите от Стопанския в Аулата? Защото ако се наложи може би ще мога да отида само на събирането в самия Стопански факултет...