[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.5

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено
Аватар
Swаy
Пишеща машина
Специалност: АФ
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.5

Мнение от Swаy »

...наистина, наистина ми трябва капан за сънища...
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

ми...всичко
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

bubbly_water написа:ми...всичко
x3
Изображение
Learn french or die trying
V o r b e i
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

спи ми се
Ibiza DJ
Аватар
necrozis
Легендарен флуудър
Курс: друг

Мнение от necrozis »

... и на мен...
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Всенароден мързел :mrgreen:
Ibiza DJ
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

"and for a minute there, I lost myself, I lost myseeeelf..."

eгаси...
:/

няма нищо случайно! :|
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

плановете ми за утре -
няма да стане :-[
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Скайпът ми дава фира. Не ми изпраща съобщенията. След плейъра, вече ми идва в повече. Ааааааа!
И днес пих кафе в напразни опити да се разсъня, защото не смеех да мигна пред Харалампиев - просто мигнех ли, започвах да сънувам. А кафето издава слабост, тц, лошо. Второто ми кафе в рамките на месец и, всъщност, за изминалите 2 години.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 13 Ное 2008, 21:36, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Мнооого работа! :evil: :evil: :evil: И шефката я няма, а това значи още повече работа!!! :?
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Търговецът на кристал написа:Скайпът ми дава фира. Не ми изпраща съобщенията. След плейъра, вече ми идва в повече. Ааааааа!
И днес пих кафе в напразни опити да се разсъня, защото не смеех да мигна пред Харалампиев - просто мигнех ли, започвах да сънувам. А кафето издава слабост, тц, лошо. Второто ми кафе в рамките на месец и, всъщност, за изминалите 2 години.
Калоян Харалампиев,статистика? :lol:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

1-ви курс - Статистика
2-ри курс - SPSS I
3-ти курс - SPSS II

Един от малкото преподаватели, които са спечелили доверието ми безусловно. Един от тримата, всъщност. :salute:
Прекрасен е! И обяснява като на дебили, да не говорим, че е отвратително търпелив - аз, дето минавам за кротко добиче, бих изпушила по някое време - той си продължава да обяснява. И нито веднъж не е повишил тон, винаги е готов да помага и обяснява още.

Какво да ти кажа - аз съм скарана с математиката от първата си глътка въздух - и, въпреки това, записах съвсем доброволно и втората част на SPSS, където си говорим разни работи, излезли сякаш от най-дивите ми кошмари в гимназията. :cheers:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Шок и ужасТ! Ели, търся помощ за SPSS, че загрявам много бавно :lol: .
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ако ви води той, нямаш проблеми - накрая и да не искаш, ще разбереш кое как става. Питай го за учебника, разпространява се малко... хм... апокрифно (не ми се търси по-точна дума, сори, заспивам :? ), но е доста подробен и върши работа.
Пък ако искаш, ще си правим разпределения заедно - мога да ти дам тринайската, за да си я инсталираш и да тренираш у дома. Иначе в замундата вече има кракната 16, но промените не са значителни - поне от това, което виждам.
Ние в момента се занимаваме със съвсем други работи във втората част, но сериозно - питай, с каквото мога, ще помагам.

А Хари е няяяяматакъв пич, честно. Абсурд е да имаш проблеми.

Допълвам - в началото, още когато започвахме, много държах да шашна майка ми, показвайки й какви "магии" владея. Цъках там разни анализи (идея нямах какво правя), като целта беше да се получат няколко голееееми таблици. Познай. Не знам какво толкова съм цъкала, но излезе едно табленце с 3 реда и 2 колонки. Та... да, дълго ме подиграваха за магиите. Днес обаче установих, че с 2-3 "команди" получаваш таблици, които няма да успееш да обясниш и за един час. :roll:
В края на ноември
Аватар
Longbow
Паисий
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Longbow »

Търговецът на кристал написа:Днес обаче установих, че с 2-3 "команди" получаваш таблици, които няма да успееш да обясниш и за един час. :roll:
Welcome to my world! :? Цял ден обяснявам на "интересни" х'американци, какво аджеба означава всеки един координат от над 10 графики, чиито сурови данни съм предоставил >С ОБЯСНЕНИЯ<... Всичко в писмена форма, докато накрая не издържах и настоях за конферентен разговор... Който трая 3 часа... |(s :geek:s
+ Ubuntu-то прави мизерия с всякакви аудио-видео формати и прекарах последните към 5 часа в четене на форуми (защото :viannen_96: и не искам да тормозя гурутата със задаване на повтарящи се въпроси, и да - ползвам търсачките, и да - проблемът ми изглежда е уникален) инсталиране и преинсталиране на различни възпроизвеждащи програми, поставяне (ръчно! ffs! <sudo cp -p [$DIR]/* [TARGET] {защото не позволява да просто тъй разни файлове да се появяват в системните и програмните директории и с право => sudo mkdir [TARGET]}> ) на кодеците във всяка възможна директория, която всяка една възпроизвеждаща програма ползва, прекомпилирането и на кодеци, и на самите програми, че и на библиотеките към тях, изучаване на конзолния синтаксис и семантика, изчитането на хиляди страници ръководства, разучаване на алгоритмите, по които работят звуковите и визуалните драйвери, внасяне на промени във всеки един конфигурационен файл, който би имал значение (че и в тези, в които не би трябвало <но с пълното знание какво върша и след надлежен backup>)... То не бе инсталиране, осъвременяване, бърникане... Пф... Мисля че стигнах до етапът, в който, с чиста съвест, мога да помоля за помощ от някой, който разбира... Е, някой с познания по client-end Debian/Ubuntu 8.10? Бих бил повече от благодарен! ЛС, e-mail, пощенски гълъб, димни сигнали, морзов код - каквото и да е! :scratch: :banghead:
Иначе - всичко си му е наред - машината върви в пъти по-добре и мога да си върша всичко, което ми е необходимо (това си чете всичко - NTFS, FAT32, че даже и един FAT16, за който съвсем бях забравил, понеже Windows-а не го разпознаваше, но си беше <и е> partition с информация от незапомнени <почти> времета)... Е, още не съм схванал съвсем, как да си инсталирам Skype (съвсем не толкова лесно, колкото звучи) и да си ползвам всички програми, но... едно по едно... ;-)

//edit
А да - забравих - wubi е инсталирало някакъв странен GRUB, който е прецакал MBR на Windows и мога да го подкарам само в Safe Mode, но това се оправя лесно и само трябва да заема един Bootable disc утре <днес!> от работа... Но 800х600 на 60 херца си е болка...

//edit 2 <03:00>
Вече имам видео! Оправих го automagically с невъзможно странен драйвер! Е, да - малко накъсва, но вече усещам, че може и да се получи... Сега се чудя - да се захвана да подобрявам видеото, или да търся решение за звука...? При всеки случай, ако някой се е ентусиазирал да помага - няма да бъде върнат... :cheers:
Изображение
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”