Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя
Специалност: КНИ (р)
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2010

Мнение от Real_Boy »

И тези на ВТУ излизат днес, а изпитите бяха преди 1-2 дена :)
Hot as hell, romantic as heaven

Facebook - Bobby Ivanoff
Аватар
energie
В началото бе словото

Мнение от energie »

Real_Boy написа:
Borisg написа:Информацията за вторник ми я дадоха от факултета. Още в петък са изнесли протоколите с оценките и остава само да се качат на сайта, което жената, която ми вдигна телефона каза, че ще стане утре :lol: Но не мога да ви дам час :)

И аз съм за ВО, брат. Нали питаше на предишната страница :lol: Ама нямам очаквания вече :geek:

Боби , аз също съм за PR задалже - първо желание !!!
sexylokomotiv
В началото бе словото
Специалност: журналистика

Мнение от sexylokomotiv »

ivvv къде мислиш да поливаш тази вечер
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

sexylokomotiv написа:ivvv къде мислиш да поливаш тази вечер
Свалкитьие на ЛС моля :mrgreen:
Facebook
Изображение
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

Plamenche, ако не е тайна, как си се справила на изпита? Питам просто от любопитство, защото са ми много интересни оценките в УНСС.
You can never go too far...
Bumbroldozer
В началото бе словото

Мнение от Bumbroldozer »

Real_Boy написа:И тези на ВТУ излизат днес, а изпитите бяха преди 1-2 дена :)
Нищо не е излязло от Търново още....
sunsetofdreams
В началото бе словото

Мнение от sunsetofdreams »

Излезли са от Търново, но по Музика, Икономика и Физическо възпитание, на които са се явили малко кандидати. По Български език след десетина дни, но дано се окажат по-точни от СУ. :flower:
Amita
В началото бе словото

Мнение от Amita »

И аз ходих в УНСС, но просто ей така без дори да съм учила.С втория модул математика имам 5,50 , а на литературата само, 5,97 и съм меко казано втрещена.Никога не ме е бивало по математика и реших 5,6 задачи от геометрията просто ей така, с логика, без дори да си водя каквито и да е сметки или бележки.
Литература от друга страна имаше някои гадни въпроси(по скоро неразбираеми) ,но като цяло беше лесна, дори имаше въпрос, който се е падал и предишна година.Българският беше супер лесен.Честно казано не знам защо все се приказва ,че в унсс се влиза трудно. Има 330 човека с резултат 5,50-6,00 , а това не си е никак малко според мен.
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика
Курс: първи

Мнение от Варненец »

Търговецът на кристал написа:Вече се бият и за печат? Лелееее...
Всъщност, ако под "бият се" разбираш директно записалите са 14 души от курс 50, които отидохМЕ на изпита на телевионерите (останалите 36 души), за да се будалкаме с тях с "мамо, мамо, дават ме по телевизията"... После онези, които не ги взеха в профил телевизия, ги записаха служебно в радио и толкова. Бяха към 7-8 (макс 10) души, струва ми се.

Вярно е, че няма никакъв наплив за радио - само дето и аз не знам защо. Винаги ми е било странно, на мен ми беше вторият вариант тогава. :scratch:

* Абе, Кори, душа, ти сам казваш, че си влизал 2 пъти в тоя университет. Айде, веднъж да се разочароваш - как да е, може да не си нацелил специалност. Ама два пъти... :roll: Отстрани изглежда, че вината едва ли е само в университета и факултетите му.

Доста е актуална за нас първокурсниците тази тема...
Днес си подавахме документите и за ваше, а и всеобщо учудване на преподавателите, най-голям наплив има за печат.... Телевизионерите също са доста, но не са повече ;)
Аз пък си обичам радиото и винаги съм мечтаел да имам свое такова, затова и влязох в този факултет- сещате се къде се записах ;) Но за радио има най-малко хора- нещо, което мен лично ме устройва идеално и ме прави щастлив, че съм самотник ;)
Последно промяна от Варненец на 19 Апр 2010, 19:23, променено общо 1 път.
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Real_Boy написа:И тези на ВТУ излизат днес, а изпитите бяха преди 1-2 дена :)

Във връзка с това.. Влизам си сега в кандидатстудетска справка във ВТУ и ми излиза на резултати "Български език" тест и празно поле, където евентуално трябва да е оценката..Е, добре де, ама отдолу пише "Можете да видите писмената си работа и мотивите за оценката
на 26, 27 и 28 април 2010 г." и т.н. И се шашнах , че може да са ме дискфалифицирали.. или си пише.. В смисъл да съм сгафила, сериозно нещо..И се притесних,не за друго, а ВТУ си ми е мечта..Има ли вероятност или просто не са проверени... :shock:
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
gothic
От дъжд на вятър

Мнение от gothic »

The_iMMortal_f написа: Във връзка с това.. Влизам си сега в кандидатстудетска справка във ВТУ и ми излиза на резултати "Български език" тест и празно поле, където евентуално трябва да е оценката..Е, добре де, ама отдолу пише "Можете да видите писмената си работа и мотивите за оценката
на 26, 27 и 28 април 2010 г." и т.н. И се шашнах , че може да са ме дискфалифицирали.. или си пише.. В смисъл да съм сгафила, сериозно нещо..И се притесних,не за друго, а ВТУ си ми е мечта..Има ли вероятност или просто не са проверени... :shock:
И при мен пише същото, само че за изпита по Английски език. Според мен не са проверени още, все пак повече хора се явиха на БЕЛ и АЕ, от колкото на Икономика, Музика и Физкултура. Споко, рано е да се шашкаме за ВТУ :wink:
Dum spiro, spero!
Nothing like a good cup of Joe :wink:
sunsetofdreams
В началото бе словото

Мнение от sunsetofdreams »

Не се притеснявай и на мен така ми пише.
Има нещо странно обаче - това означава, че работите би трябвало да бъдат проверени до края на настоящата седмица, щом първите дни на следващите можем да видим мотивите за оценка на работите си. Не очаквах да проверят теми по История и съчинение по Български език за пет дни, но може и да го направят. Надявам се да е така.

P.S. Виждам, че си от Стара Загора. Вчера на изпита по История ми направи впечатление, че има доста хора от там - половината кандидати в залата ми. =)
Аватар
Plamencheto
В началото бе словото

Мнение от Plamencheto »

steli написа:Plamenche, ако не е тайна, как си се справила на изпита? Питам просто от любопитство, защото са ми много интересни оценките в УНСС.
имам по - малко от предния път :flower: само 5.35, ама пак не е зле де =) :mrgreen:
Последно промяна от Plamencheto на 19 Апр 2010, 20:45, променено общо 1 път.
І курс - журналистика (задочно)
факултетен номер 1260

http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... ef=profile
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

Само?! :scratch:
Имах една съученичка, която се явява по Исория и, уж щеше да чете една история от 1000 страници за седмица, изкара 2. А после се оправдава с - ''Аз просто съм била в списъка на тези, които е трябвало да имат 2, защото не са си платили!''
Малко се отклоних от темата, но ми стана интересно, защото ми е много странно тяхното изпитване и оценяване, а и милионите учебници, които са ти нужни. :scratch:
You can never go too far...
Аватар
Plamencheto
В началото бе словото

Мнение от Plamencheto »

ами аз няма нито един техен учебник :flower: всичко си е въпрос на това как сам ще се организираш. и 10000 учебника да си купиш, ако стоят и трупат прах - позна никаква :pirate:
І курс - журналистика (задочно)
факултетен номер 1260

http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... ef=profile
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”