Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
easy
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2010

Мнение от easy »

:scratch:

Ми... Разговорът е приключен.
F for fake.
Аватар
Etien
От дъжд на вятър
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Etien »

РЕЗУЛТАТИИИИИИИ ???? :lol: :lol: :lol:
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

И аз съм фен на Maroon 5 :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
Plamencheto
В началото бе словото

Мнение от Plamencheto »

Няма резултати - нищо няма. днес бях в УНСС на изпит, резултатите ми ще излезнат утре и като нищо да се преди тези от СУ :?
І курс - журналистика (задочно)
факултетен номер 1260

http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... ef=profile
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

Plamencheto написа:Няма резултати - нищо няма. днес бях в УНСС на изпит, резултатите ми ще излезнат утре и като нищо да се преди тези от СУ :?
в това май никой не се съмнява!!! 8)
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

Да, определено резултатите от УНСС ще излязат по-рано. Мои съученици ходиха на изпити там и на следващия ден резултатите бяха на лице. Но каквото и да си говорим - много по-лесно е да се провери тест. Ти на тест ли беше?
You can never go too far...
Аватар
Plamencheto
В началото бе словото

Мнение от Plamencheto »

Дам. Специално на Унсс тестовете не са много лесни, но пък са по - обективни. Есето си е и малко въпрос на късмет кой ти го проверява и кога. Защото ако се падне есето ти след поредица от много добри, няма да изглежда толкова добро, но пък ако чете само едни и същи и скучни есета и изведнъж твоето е нещо по - различно и разчупено, ще му се стори по - хубаво... Така си мисля =) :mrgreen:
факултетен номер 1260

sunshine_song
В началото бе словото

Мнение от sunshine_song »

Хора,простете ми ,но стига с това разултати ,резултати.... вместо да проверявате и да се ядосвате и да пълните темата с едно и направете нещо смислено за себе си ,дайте си храна на душата,прочетете някоя книга и обсъждайте нея например ,както в момента тече паралелната тема( :salute: ) заедно с темата "чакам и си губя времето".Денят е безкраен.Животът е кратък.Така че се възползвайте от безкрайността на деня си.Както правят и самите проверяващи и затова не си дават зор... А резултатите все ще дойдат...няма къде да избягат.... Дишайте дълбоко.Не ме наливайте много за това ми мнение -от добро чувство е :)
Аватар
Plamencheto
В началото бе словото

Мнение от Plamencheto »

Книга?! Ок. Учителката ми ми препоръча книга, която много може да ви помогне за изпита по журналистика. В нея нагледно е показано как се съчетават разказ и есе в едно. казва се "Любов, думи, сънища и други изображения на смъртта" (не се стряскайте от заглавието). автора се казва Веселин Стоянов. :mrgreen:
факултетен номер 1260

Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Ако ще четете, за да се подпомагате за изпита по журналистика, то четете: Димо Кьорчев, Иван Хаджийски, Кирил Кръстев, Константин Гълъбов, Боян Болгар, Стефан Станчев.
Искрен съвет от мен :D
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
mariaa
В началото бе словото

Мнение от mariaa »

sunshine_song написа:Хора,простете ми ,но стига с това разултати ,резултати.... вместо да проверявате и да се ядосвате и да пълните темата с едно и направете нещо смислено за себе си ,дайте си храна на душата,прочетете някоя книга и обсъждайте нея например ,както в момента тече паралелната тема( :salute: ) заедно с темата "чакам и си губя времето".Денят е безкраен.Животът е кратък.Така че се възползвайте от безкрайността на деня си.Както правят и самите проверяващи и затова не си дават зор... А резултатите все ще дойдат...няма къде да избягат.... Дишайте дълбоко.Не ме наливайте много за това ми мнение -от добро чувство е :)
Да, да, ама не! Съвсем нормално е хората да са изнервени и да търсят информация - все пак мина не една, не две седмици. Не е редно толкова дълго време да няма резултати, това показва несериозно отношение и най-вече неуважение към нас - кандидат-студентите. Кой каквото ще да казва, аз започвам да си развалям мнението за факултета. А по повод книгата - няма лошо, наистина трябва да четем много и да събираме фактология, тъпото обаче е, че накрая пак някой сълзлив разказ за човешкото нещастие или психо сценарий ще получи високото 6 за оригиналност, а фактологията и цитираните автори ще останат под въпрос за високата оценка.
Аватар
easy
От дъжд на вятър

Мнение от easy »

mariaa написа:
sunshine_song написа:[. . .]
Да, да, ама не! Съвсем нормално е хората да са изнервени и да търсят информация - все пак мина не една, не две седмици. Не е редно толкова дълго време да няма резултати, това показва несериозно отношение и най-вече неуважение към нас - кандидат-студентите. Кой каквото ще да казва, аз започвам да си развалям мнението за факултета.
Bullshit.
mariaa написа:А по повод книгата - няма лошо, наистина трябва да четем много и да събираме фактология, тъпото обаче е, че накрая пак някой сълзлив разказ за човешкото нещастие или психо сценарий ще получи високото 6 за оригиналност, а фактологията и цитираните автори ще останат под въпрос за високата оценка.
Double bullshit.

Какъв е смисъла да тъпчте темата с "Ах, колко съм изнервен! Ах, защо се бавят? Ах, баси гадните коп*лета! Ах, не издържам!" и "...И днес нема резултати."

Хора, по - спокойно, гледайте на нещата малко по - отвисоко. Важно, важно, ама то става досадно вече. И не ми излизайте с "Това е форум за всички, ще си пишем к'вото си искаме." Тоя аргумент е uber-тъп. Идеята е да се обсъжда нещо тука, ако ви е избило на графомания - направете си блог.
F for fake.
Аватар
summer_f_
Пишете, о, братя

Мнение от summer_f_ »

РЕЗУЛТАТИ РЕЗУЛТАТИ РЕЗУЛТАТИ.... :lol:
стига с тея книги..Дайте да си говорим за политика :lol:
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
Аватар
Далавера
В началото бе словото

Мнение от Далавера »

Нека не прозвуча глуповато(макар де да знай човек)... ако имам диплома 4 - 4 и малко и оценка 5.17 по география в УНСС и 5.04 по литература... би ли могло да стане далаверата и с тази диплома и5.17 да влеза при положение че съм момченце? Не съм много запознат с нивото. До колкото знам миналата година с 4 се е влизало на 4-то класиране за момчета.
Далавера ли е?
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

В УНСС пътят ти е отворен, всеки влиза там :) Само, че ако стане дума за СУ..трябва човек да си скъса задника от учене :)

П.П. И нека всеки, който има подобни въпроси ги пише в друга тема, все пак тук става дума за "Журналисти 2010", а не за въпроси тип КС...
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”