Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
- slavenceto
- В началото бе словото
- avantgardistka
- В началото бе словото
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
ех аз се рових 5 часа да намеря предното ти мнениеInsipidity написа:Биомениджмънта в нещо като Екология+икономика, на кратко.Намира се в катедрата където са Биология и Геогр , Биол. и Химия. и Биология.Изучава се математика и визика повече от един семестър за разлика от др биологии.това е което зная!:)
и все пак, да не е напразно
Insipidity написа:БМ и устойчиво развитие=Екология+икономика на езика на нормалните хора е това.По обстойно означава супер модерна екология с социални и икономически моменти , тоест много математика и физика поне 2 семестъра и за двете!
- avantgardistka
- В началото бе словото
Дам, мерси, мерси за инфо-тоInsipidity написа:Биомениджмънта в нещо като Екология+икономика, на кратко.Намира се в катедрата където са Биология и Геогр , Биол. и Химия. и Биология.Изучава се математика и визика повече от един семестър за разлика от др биологии.това е което зная!:)
The World is a book, and those who do not travel read only a page.
Saint Augustine
Saint Augustine
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
-
cherveiche
- В началото бе словото
според мен ще падне, защото има хора, които са си запазли местата, а са приети на второ класиране или трето в медицинските вузове. Изчакай, ако въобще имаш търпение вече, защото моето се изчерпа.cherveiche написа:за МБ на трето класиране ще падне ли с 0.25 или да не се надяевамсега се пак е паднало повече от единица
-
cherveiche
- В началото бе словото
Нямате си на идея на какъв куриоз попаднах.
Бях ходила в СУ да потвърдя желанието си да уча там,след което на следващия ден отидох и се отписах-взех си дипломата и написах бележка че не желая повече да участвам в класирането.
Та днес от любопитство отварям си персоналната информация и какво да видя-те продължават да ме класирват
Е не няма такъв майтап

Бях ходила в СУ да потвърдя желанието си да уча там,след което на следващия ден отидох и се отписах-взех си дипломата и написах бележка че не желая повече да участвам в класирането.
Та днес от любопитство отварям си персоналната информация и какво да видя-те продължават да ме класирват