Подготовка за изпита по Английски език

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
britdamage
Пишеща машина
Специалност: Английска филология
Курс: трети

Re: Подготовка за изпита по Английски език

Мнение от britdamage »

И аз така подобно исках да формулирам идеята си.Без вулви и малцинства де, но ме разбра :)

Добре, остави това, което може да бъде някога.Да видим това, което е сега- не можеш да ме убедиш, че си на 100 % честен с хората, които обичаш, с близките ти.Този вид отношения просто не оцеляват само с чистата истина и надали момичето ти ще оцени факта, че я смяташ за вулва хипнотика, но й го казваш като градивна критика. :king:
Водата също би могла да се измие.
hahaf
Да живей словото
Специалност: Кръчмонавтика

Мнение от hahaf »

Това не е на място.

Никой не говори за близките хора, а за разни тварещи мен субекти?Какво е общото между тях и хората, на които ти, той, тя, то, ние държим??
Повръщам върху гадните урунгели!
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
britdamage
Пишеща машина
Специалност: Английска филология
Курс: трети

Мнение от britdamage »

Ами ти казваш, че проблема на хората е, че не си казват истината и са измислили евфемизмите.Аз просто попитах дали това важи и в отношението ти с хората, на които държиш.
Водата също би могла да се измие.
hahaf
Да живей словото

Мнение от hahaf »

Ако ме питаш дали на близки приятели им казвам, че са путки в очите - да.

Ако ме питаш дали има някакво значение какво аз правя извън форума - не.
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от xRainx »

hahaf написа:Ако ме питаш дали на близки приятели им казвам, че са путки в очите - да.
!

това е доста важно. критикуването и към твои близки, респективно към самия себе си доста пъти минава леко под завесите и не се засяга, а трябва в изискващите го ситуации.
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

може ли линк за страницата,в която се проверяват резултатите
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология

Мнение от Master_of_Sin »

I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
Аватар
sqnkka
В началото бе словото

Мнение от sqnkka »

p_e_t_i_a написа:може ли линк за страницата,в която се проверяват резултатите
http://ksk.uni-sofia.bg/
"Обществото често прощава на престъпниците. Но не и на мечтателите..."
Оскар Уайлд
Аватар
Avrora_Aur
В началото бе словото

Мнение от Avrora_Aur »

hahaf написа:Права си, а аз съм навярно идиот (и навярно комплексар според 99% от хората).

НО,

аз осъзнавам това, че ако кажа на някое истерична малоумна (бъдеща) колежка(колега), че е вулва хипнотика според много е пресилено, щото, видиш ли, не я познавам, тя може да е готин човек бла бла бла.Тези неща са от значение ако ти пука за този човек.

Пример, ако видиш мангал на улицата, който прави нещо, кеото те дразни няма ли да кажеш : "Гаден мангал" или ще кажеш "Лош човек от малцинствата, но да не го съдя преди да съм го опознал".

Пак заставам зад тезата си, че нещата трябва да се казват сега, на момента, без оглед на това какво може или ще стане след 10 години.

Ти си болен - твърдиш че не ти пука какво би станало след 10 години. Тогава къде въобще се буташ да следваш висше ? Нямаш търпимост към околните, имащи различно мнение от твоето и ги нападаш при първия отдал ти се момент. Как ще живееш в една стая с непознати момчета тогава? Или очакваш и те да са с изкривени представи за заобикалящия ги свят точно като теб ? ... Още веднъж съвета ми е да отидеш да се прегледаш и да започнеш лечение на момента. Инак рискуваш да полудееш неизлечимо, когато се сблъскаш с истинските проблеми по време на следването "чадо". Твоите изкривени представи за света и хората в него ще те потопят във водовъртежа на психичната криза и препирните за дребнави неща, които той носи. С много грешни представи си за живота мом4е. Там ти ще бъдеш поредната порция несмляно месо в месомелачката,радваща се, 4е се е сдобила с нов ресурс за работа и ще си кажеш имаше един човек, който го мислех за "вулва хипнотика", който искаше да ми налее малко "сиво" в кухата глава, но аз го подминах с насмешка. Как искаш другите да те уважават, когато ти самият казваш, че си малоумник (и го знаеш от 4 клас ли беше писал хах) и че не ти пука какво казваш в лицето на другия и как го нараняваш с това, забавен си ако не с друго поне с простотата си на мислене. Обмисли ги пак преди да предприемеш каквото и да е. А що се отнася до моята пунктуация в по-горния коментар, пунктуационната му поправка ще ти бъде първото и последното задание, зададено от моя милост, целящо да те накара да започнеш да учиш да пишеш и общуваш на български език правилно (новобранец). Всеки с филма си. И помни, колелото на живота се върти и човек никога не знае, кога ще има нужда от онзи, с когото се е гаврил преди 10 години или от "гадния мангал" дотрябвал на твоя милост, за да сложи ламарината по покрива на новата ти къщичка - мило мое зелено дете - Goodbye.

"Пример, ако видиш мангал на улицата, който прави нещо, кеото те дразни няма ли да кажеш : "Гаден мангал" или ще кажеш "Лош човек от малцинствата, но да не го съдя преди да съм го опознал"."

С тези си думи показваш колко наистина си назад в живота ... става ми жал.
Пс. Не се пише "кеото". Пише се което.
hahaf
Да живей словото

Мнение от hahaf »

Давай по-кратки постове...Нещо с 2-3 изречения, вече трети пост не ти чета..

ПС. Не си поправяй само пунктуацията, а цялостната граматика...Чак такива грешки и аз не правя.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
Avrora_Aur
В началото бе словото

Мнение от Avrora_Aur »

hahaf написа:Давай по-кратки постове...Нещо с 2-3 изречения, вече трети пост не ти чета..

ПС. Не си поправяй само пунктуацията, а цялостната граматика...Чак такива грешки и аз не правя.

Кой лъжеш, че не го четеш паляк смешен? Ае бягай си троши простата главица, деградирал идиот. Това го прочете нали боклук смешен.
Аватар
Avrora_Aur
В началото бе словото

Мнение от Avrora_Aur »

hahaf написа:Права си, а аз съм навярно идиот (и навярно комплексар според 99% от хората).

НО,

аз осъзнавам това, че ако кажа на някое истерична малоумна (бъдеща) колежка(колега), че е вулва хипнотика според много е пресилено, щото, видиш ли, не я познавам, тя може да е готин човек бла бла бла.Тези неща са от значение ако ти пука за този човек.

Пример, ако видиш мангал на улицата, който прави нещо, кеото те дразни няма ли да кажеш : "Гаден мангал" или ще кажеш "Лош човек от малцинствата, но да не го съдя преди да съм го опознал".

Пак заставам зад тезата си, че нещата трябва да се казват сега, на момента, без оглед на това какво може или ще стане след 10 години.

Пс. Аз поправям твоя грешка хяхях паляк смешен и малоумен.Прочети си горното писание и може и да ти загрее реотана боклук.
hahaf
Да живей словото

Мнение от hahaf »

Как минават сесиите по колоноскопия?
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
Avrora_Aur
В началото бе словото

Мнение от Avrora_Aur »

Нещастник, повече няма да се занимавам с пропаднал боклук като теб, отритнат от обществото и гонен от всякъде. Нещастник.
А твоите уроци по български как вървят? жавла noob.
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения

Мнение от xRainx »

аврора, ако има нещо по-лошо от неграмотно псуващ, това е повтарящ псувните си такъв. дай малко по-раздвижени и динамично, защото това е шибано ИЗКУСТВО!
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”