Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Добре и като каква точно може да работиш с тая биоинформатика на мен не ми е ясно :roll:
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Бакалавър Биоинформатика:
Изображение
Изображение
Последно промяна от aleksander на 09 Авг 2007, 12:34, променено общо 1 път.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Изображение
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

fosilka написа:Добре и като каква точно може да работиш с тая биоинформатика на мен не ми е ясно :roll:
Можеш спокойно да си се запишеш в някоя комютърна фирма. При нея изискванията бяха да знае немски...нз не искам да ти променям решението, защото това е супер важно нещо, от което ти зависи всичко. успех
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Миналата година питах на КСБ и те ми казаха че основно с тази специалност се моделират най-различни програми с които биолозите да си правят изчисленията или различни проекти и да видят как ще стават. Нещо подобно. Сейно както по филма заразно зло 1-ва част там има една програма която дава структурата на вируса.
Изображение
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Мерси много.Сега добих някаква по-голяма представа.Специалността е хубава но на дали в България има много работа за такива :roll:
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Като програмист можеш да си намериш работа, а и дават хубава заплати от 1000 лв нагоре.
Изображение
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Ти за биотехнолии или за биоинформатика се бориш :)
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

В СУ се боря за БТ редовно, ама ще видим на II-ро класиране. А в ПУ, никъде не мърдам. Приет съм МБ. Но ако се запиша в ПУ, ще се опитам за втора специалност Биоинформатика. Засега всичко зависи от Божиите Ръце.
Изображение
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Успех тогава :D
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Успех и на тебе. ДАно дате приемат това което желаеш истински.
Изображение
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

cufff написа:А защо мисллиш, че пом. фармацевт е с най-висок бал, защото може да се прехвърлиш после фармация. Иначе за мен медицинска сестра е ужасно нещо. Ако не си забелязала повечето лекари ги третират като слугини и се отнасят към тях с подигравка. Ако са те приели акушерка, по-добре се запиши това.
Не е вярно , че можеш да се прехвърлиш фармация, и вече бала не е висок, тази година класирането е по ред на желанието, а не по бал и така в колежа влязоха хора с много нисък бал по първо желание !
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Абсолютно съгласна съм :!: :D
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

BB написа:
cufff написа:А защо мисллиш, че пом. фармацевт е с най-висок бал, защото може да се прехвърлиш после фармация. Иначе за мен медицинска сестра е ужасно нещо. Ако не си забелязала повечето лекари ги третират като слугини и се отнасят към тях с подигравка. Ако са те приели акушерка, по-добре се запиши това.
Не е вярно , че можеш да се прехвърлиш фармация, и вече бала не е висок, тази година класирането е по ред на желанието, а не по бал и така в колежа влязоха хора с много нисък бал по първо желание !
Виж таблицата за класирането, хора дето са го писали на първо желание са с бал 21. За всички други колежански специалности баловете са стигнали до 18..15, някои даже и за 12 итн(говоря за тези, които са ги писали за първо желание). А за това с прехвърлянето..познавам доста хора, които са го направили и не говоря наизуст.
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

Пак казвам няма такова прехвърляне , който ти е казал че се е прехвърлил не е бил коректен към теб, вероятно се е прехвърлил от Македония или Украйна ! ПОВЯРВАЙ ! Ако беше така аз първа щях да се запиша в колежа и не само аз, вярвай ми!
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

BB написа:Пак казвам няма такова прехвърляне , който ти е казал че се е прехвърлил не е бил коректен към теб, вероятно се е прехвърлил от Македония или Украйна ! ПОВЯРВАЙ ! Ако беше така аз първа щях да се запиша в колежа и не само аз, вярвай ми!
Говоря ти са тази специалност точно, а не за всяка в колежа.
п.п и дори да не прехвърляне в рамките на нормалното( без плащане), то 100% се плаща по-малко ако се прехвърлиш от Украйна или Македония.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”