Защо повтаряш само "се далавера"?Далавера написа:Е като не му е харесало се далавера. Аз определям нещата като 50/50. Не е по темата. И все пка не е чист футболен коментар. Примерно в отбора на народа имам миньор, компютърен специалист и таксиметров шофьор. + още 8 играча. Включил съм неща като: Компютърният специалист е с топката, чертае в мислите си план за атака. Споделя със съотборниците си, но аксиметровият шофьор обаче не е съгласен с него и намира по кратък маршрут до вратата на управляващите.Или неща от типа на миньорът скача в една дупка и излиза пред вратата на Фъндъкова. Далавера си е.
Публиката прави уникална хореография в черно, сиво и жълто. (черно - възгледите им, сиво-цялостната картина в държавата и жълто малко за цвят) и т.н.
Журналисти 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Журналисти 2010
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- Далавера
- В началото бе словото
Абе далавера да става. То пък моята работа ако се е паднала на Бодаков нищо чудно да е отишла на арбитър. 
Да избира м/у 2-ката на Бодаков и 3.50-то на някой друг. Примерно.
Да избира м/у 2-ката на Бодаков и 3.50-то на някой друг. Примерно.
Далавера ли е?
- Etien
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ей, имам 1 футболна съпоставка в есето си
Дано не ми е в голям минус
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
- Деница
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
А това с "далаверата" има ли си някаква предистория
?
"Никоя цена не е достатъчно висока за едно ново усещане."Oscar Wilde
- Далавера
- В началото бе словото
Ако изключим това, че съм ненормален. Малка. Може да ме знаете - на изпита еидн къде разправяше вицове и постоянно викаше: "Край! Изпуснах рейса!" Щото закъсня изпитът. По план свършваше в 18: 55, а последния е в 19:00. Иначе има една песен на Сашо Роман: "Кога нищо друго немааа! Пий една вода студенааа, минерална, преваренааа. Се далавера!" И малко от там, а пък и мноу ме кефи. Простотия.
Далавера ли е?
-
ivvv
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социопатия
Etien, братко, ако не греша и ти кандидатства миналата година журналистика....Etien написа:Ей, имам 1 футболна съпоставка в есето сиДано не ми е в голям минус
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
- Etien
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Дам, пробвам се от време на време
Сега нямам очаквания и затова не се вайкам. Но е факт,че е гавра вече с това забавяне на оценките
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
-
ivvv
- От дъжд на вятър
Така е! Предлагам ако тая година ни приемат, после ние да се гаврим с тях. 
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
- Деница
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Важното е,че не се отказвате.Сега какво учите? 
"Никоя цена не е достатъчно висока за едно ново усещане."Oscar Wilde
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
Чудесно, но доколкото имам поглед върху Бодаков, ако наистина той ти е проверявал работата - не си уцелил на проверяващ, понеже той е доста критичен и футбола както не веднъж е изтъквал му е доста далечен.... Може би оттам и не му допадат есета с подобен привкус...Далавера написа:Е като не му е харесало се далавера. Аз определям нещата като 50/50. Не е по темата. И все пка не е чист футболен коментар. Примерно в отбора на народа имам миньор, компютърен специалист и таксиметров шофьор. + още 8 играча. Включил съм неща като: Компютърният специалист е с топката, чертае в мислите си план за атака. Споделя със съотборниците си, но аксиметровият шофьор обаче не е съгласен с него и намира по кратък маршрут до вратата на управляващите.Или неща от типа на миньорът скача в една дупка и излиза пред вратата на Фъндъкова. Далавера си е.
Публиката прави уникална хореография в черно, сиво и жълто. (черно - възгледите им, сиво-цялостната картина в държавата и жълто малко за цвят) и т.н.
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
-
ivvv
- От дъжд на вятър
социални работи 
-
ivvv
- От дъжд на вятър
Поредното доказателство, че цялото оценяване е супер субективно. Няма единен критерий, което хем е добре, хем не. Дано не е порязан, колегата. Не мисля, че заслужава. Но Бодаков не ме пита..Варненец написа:Чудесно, но доколкото имам поглед върху Бодаков, ако наистина той ти е проверявал работата - не си уцелил на проверяващ, понеже той е доста критичен и футбола както не веднъж е изтъквал му е доста далечен.... Може би оттам и не му допадат есета с подобен привкус...Далавера написа:Е като не му е харесало се далавера. Аз определям нещата като 50/50. Не е по темата. И все пка не е чист футболен коментар. Примерно в отбора на народа имам миньор, компютърен специалист и таксиметров шофьор. + още 8 играча. Включил съм неща като: Компютърният специалист е с топката, чертае в мислите си план за атака. Споделя със съотборниците си, но аксиметровият шофьор обаче не е съгласен с него и намира по кратък маршрут до вратата на управляващите.Или неща от типа на миньорът скача в една дупка и излиза пред вратата на Фъндъкова. Далавера си е.
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
Къде търсиш обективизъм в най-субективната сфера???
Дори на изпита по литература има някакви опорни точки и критерии....
Тук липсват.... Аз мога да кажа, че есето ти не струва и да се обоснова от моя гледна точка, но това далеч не значи, че есето ти е било лошо за теб, майка ти, учителката ти, приятелите, Драган, Петкан и т.н.....
Защо изобщо търсите обективизъм там където го няма?
Затова ви и казах- дори и да сте написали гениални товрби- не значи, че ще имате 5,50 и нагоре.....
Още повече, че това е предварителен
Дори на изпита по литература има някакви опорни точки и критерии....
Тук липсват.... Аз мога да кажа, че есето ти не струва и да се обоснова от моя гледна точка, но това далеч не значи, че есето ти е било лошо за теб, майка ти, учителката ти, приятелите, Драган, Петкан и т.н.....
Защо изобщо търсите обективизъм там където го няма?
Затова ви и казах- дори и да сте написали гениални товрби- не значи, че ще имате 5,50 и нагоре.....
Още повече, че това е предварителен
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......