Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Журналисти 2010

Мнение от Borisg »

Далавера написа:Е като не му е харесало се далавера. Аз определям нещата като 50/50. Не е по темата. И все пка не е чист футболен коментар. Примерно в отбора на народа имам миньор, компютърен специалист и таксиметров шофьор. + още 8 играча. Включил съм неща като: Компютърният специалист е с топката, чертае в мислите си план за атака. Споделя със съотборниците си, но аксиметровият шофьор обаче не е съгласен с него и намира по кратък маршрут до вратата на управляващите. :D Или неща от типа на миньорът скача в една дупка и излиза пред вратата на Фъндъкова. Далавера си е. :D Публиката прави уникална хореография в черно, сиво и жълто. (черно - възгледите им, сиво-цялостната картина в държавата и жълто малко за цвят) и т.н.
Защо повтаряш само "се далавера"? :shock: :)
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
Далавера
В началото бе словото

Мнение от Далавера »

Абе далавера да става. То пък моята работа ако се е паднала на Бодаков нищо чудно да е отишла на арбитър. :D
Да избира м/у 2-ката на Бодаков и 3.50-то на някой друг. Примерно.
Далавера ли е?
Аватар
Etien
От дъжд на вятър
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Etien »

Ей, имам 1 футболна съпоставка в есето си :D Дано не ми е в голям минус
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
Аватар
Деница
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Деница »

А това с "далаверата" има ли си някаква предистория :king: ?
"Никоя цена не е достатъчно висока за едно ново усещане."Oscar Wilde
Аватар
Etien
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Etien »

Бре, Далавера да става !
Аватар
Далавера
В началото бе словото

Мнение от Далавера »

Ако изключим това, че съм ненормален. Малка. Може да ме знаете - на изпита еидн къде разправяше вицове и постоянно викаше: "Край! Изпуснах рейса!" Щото закъсня изпитът. По план свършваше в 18: 55, а последния е в 19:00. Иначе има една песен на Сашо Роман: "Кога нищо друго немааа! Пий една вода студенааа, минерална, преваренааа. Се далавера!" И малко от там, а пък и мноу ме кефи. Простотия.
Далавера ли е?
ivvv
От дъжд на вятър
Специалност: Социопатия

Мнение от ivvv »

Etien написа:Ей, имам 1 футболна съпоставка в есето си :D Дано не ми е в голям минус
Etien, братко, ако не греша и ти кандидатства миналата година журналистика.... :?
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
Аватар
Etien
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Etien »

Дам, пробвам се от време на време :D Сега нямам очаквания и затова не се вайкам. Но е факт,че е гавра вече с това забавяне на оценките
ivvv
От дъжд на вятър

Мнение от ivvv »

Така е! Предлагам ако тая година ни приемат, после ние да се гаврим с тях. :lol:
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
Аватар
Etien
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Etien »

Живи и здрави да сме :D
Аватар
Деница
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Деница »

Важното е,че не се отказвате.Сега какво учите? :wink:
"Никоя цена не е достатъчно висока за едно ново усещане."Oscar Wilde
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика

Мнение от Варненец »

Далавера написа:Е като не му е харесало се далавера. Аз определям нещата като 50/50. Не е по темата. И все пка не е чист футболен коментар. Примерно в отбора на народа имам миньор, компютърен специалист и таксиметров шофьор. + още 8 играча. Включил съм неща като: Компютърният специалист е с топката, чертае в мислите си план за атака. Споделя със съотборниците си, но аксиметровият шофьор обаче не е съгласен с него и намира по кратък маршрут до вратата на управляващите. :D Или неща от типа на миньорът скача в една дупка и излиза пред вратата на Фъндъкова. Далавера си е. :D Публиката прави уникална хореография в черно, сиво и жълто. (черно - възгледите им, сиво-цялостната картина в държавата и жълто малко за цвят) и т.н.
Чудесно, но доколкото имам поглед върху Бодаков, ако наистина той ти е проверявал работата - не си уцелил на проверяващ, понеже той е доста критичен и футбола както не веднъж е изтъквал му е доста далечен.... Може би оттам и не му допадат есета с подобен привкус...
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
ivvv
От дъжд на вятър

Мнение от ivvv »

социални работи :lol:
ivvv
От дъжд на вятър

Мнение от ivvv »

Варненец написа:
Чудесно, но доколкото имам поглед върху Бодаков, ако наистина той ти е проверявал работата - не си уцелил на проверяващ, понеже той е доста критичен и футбола както не веднъж е изтъквал му е доста далечен.... Може би оттам и не му допадат есета с подобен привкус...
Поредното доказателство, че цялото оценяване е супер субективно. Няма единен критерий, което хем е добре, хем не. Дано не е порязан, колегата. Не мисля, че заслужава. Но Бодаков не ме пита.. :lol:
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика

Мнение от Варненец »

Къде търсиш обективизъм в най-субективната сфера???
Дори на изпита по литература има някакви опорни точки и критерии....
Тук липсват.... Аз мога да кажа, че есето ти не струва и да се обоснова от моя гледна точка, но това далеч не значи, че есето ти е било лошо за теб, майка ти, учителката ти, приятелите, Драган, Петкан и т.н.....
Защо изобщо търсите обективизъм там където го няма? :?
Затова ви и казах- дори и да сте написали гениални товрби- не значи, че ще имате 5,50 и нагоре.....
Още повече, че това е предварителен 8)
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”