КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
vizikomp
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: КСК 2009 - История

Мнение от vizikomp »

tova e spr typa postypka za da se ebaa v takyv moment.......
banicata
В началото бе словото
Специалност: история

Мнение от banicata »

butterbutter написа:
Grace написа:
banicata написа:ооооооооо даааааааааааааааааааа :cheers: :cheers: имам 5.50 :cheers: :cheers: :compress: :king:
Честито :) Само че в моя акаунт нищо :(
абе този току що регистриран потребител според мене яко ни ебава. и аз си проверих акаунта, но се сблъсках с реалността :cyclops:
мислиш си ,че те лъжаа :shock:
явно постепенно качват инфото
Аватар
devil_wish
В началото бе словото

Мнение от devil_wish »

Стига бе, хора, стегнете се. Изтраяхме тооолкова време, все ще изтърпим още няколко часа (дни). :wink:
Nobody is perfect.
I am Nobody!
Grace
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от Grace »

Ок ако приемем, че работите наистина са проверени, то наистина днес по-късно или утре трябва да са качени. Все пак повечето сме работили с бази данни и не е кой знае колко трудно да се въвеждат данни-дори и на 2500 души (едва ли само 1 човек ще ги въвежда ). Така че търпение, другари и другарки :lol:
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life. /Winston Churchil/
butterbutter
Пишете, о, братя

Мнение от butterbutter »

banicata написа:
butterbutter написа:
Grace написа:
banicata написа:ооооооооо даааааааааааааааааааа :cheers: :cheers: имам 5.50 :cheers: :cheers: :compress: :king:
абе този току що регистриран потребител според мене яко ни ебава. и аз си проверих акаунта, но се сблъсках с реалността :cyclops:
по-ефектно щеше да е да кажеш, че си човекът с 6.00 :lol:
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно

Мнение от mihaela_a »

Сърцето ми щеше да изхвръкне като видях поста за 5.5 и викам,че е настъпил момента.С треперещи ръце проверих-ама нищо! :shock: :|
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
banicata
В началото бе словото
Специалност: история

Мнение от banicata »

butterbutter написа:
banicata написа:
butterbutter написа:
Grace написа:
по-ефектно щеше да е да кажеш, че си човекът с 6.00 :lol:
реших да не съм така нагла :)
Аватар
ivoto_la
От дъжд на вятър

Мнение от ivoto_la »

Спете спокойно оценки ще има чак в понеделник.
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно

Мнение от mihaela_a »

Ама сериозно ли си видяла оценката? :roll: Мале,мале и се очаква при тази еуфория да уча по литература :scratch: Кой го казва за понеделник?
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Аватар
ivoto_la
От дъжд на вятър

Мнение от ivoto_la »

Нали така каза някой,който се бил обаждал в историческия факултет.А и преди да излязат оценките по журналистика в сайта излезе информация кога ще се индефицират работите,а сега такава все още няма.
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

Преди да вляза във форума бях спокойна. Сега и моето сърце е зле. Вие сте виновни :lol:
Каква е тази паника, тези нерви. Каквото зависеше от нас- свърши. Сега даже и да се молим- щом са провери, няма смисъл.
Друг е върпросът, че литературата ми сериозно страда от липсата на сведения за историята. Но пък ако е песимистичната ми оценка, по-добре първо да мине и изпита по литература и тогава.
ох!
Аз си мисля, че е много рано за оценки. Журналистиката отне сигурно 3 седмици (или аз ги чувствах като такива), а сега направо отлетя времето. :О
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
Аватар
beautiful_disaster
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от beautiful_disaster »

ехе влизам в тоя форум и всички в яката паника :D аз до сега празнувах предпоследния учебен ден .. и без това нищо вече не може да се промени.. сега да се забавляваме и юли повече :alien:
''Препятствията са онези страховити неща , които виждаш , щом отклониш поглед от целта си.''
Хенри Форд
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина

Мнение от ShadowsInBlue »

Получих як сърцетуп, да ви се незнай! Я се свестете малко! Ето на какво попаднах днес в книжката за Вапцаров, видя ми се много забавно:

Стихотворението "Родина" е драматичната изповед на патриота-борец. Обичта към родината, която се бори и побеждава, за да строи в утрешния ден своето бъдеще, определя патриотизма като с о ц и а л и с т и ч е с к и.
А образът на страната, която вече строи социализъм и се радва на неговите плодове, присъствува в цялата поезия на Вапцаров. Темата за СССР има свое място и е неделимо свързана с другите главни теми в творчеството на поета.

Ако ми посочи някой къде аджеба Вапцаров пише за СССР :roll:
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Chopin
Да живей словото
Специалност: жираф - редовно

Мнение от Chopin »

хах, напълно нормално за соц учебниците :wink:
И в последния миг
Се надигна вълна
И се разнесе крясък
"Напред, земя!"
Facebook
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

ShadowsInBlue написа:Получих як сърцетуп, да ви се незнай! Я се свестете малко! Ето на какво попаднах днес в книжката за Вапцаров, видя ми се много забавно:

Стихотворението "Родина" е драматичната изповед на патриота-борец. Обичта към родината, която се бори и побеждава, за да строи в утрешния ден своето бъдеще, определя патриотизма като с о ц и а л и с т и ч е с к и.
А образът на страната, която вече строи социализъм и се радва на неговите плодове, присъствува в цялата поезия на Вапцаров. Темата за СССР има свое място и е неделимо свързана с другите главни теми в творчеството на поета.

Ако ми посочи някой къде аджеба Вапцаров пише за СССР :roll:
хахахах и аз я имам тая книжка, големи глупости има понякога :D
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”