1-ви курс Право (2008 - 2009)
- WaveMastaa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Право
- Курс: трети
Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)
А.....таковата........бе само на мен ли ми направи впечатление колко некадърно скроеа програма имаме?
Някоай знае ли дали това е окончателната програма? Щото, ако това е окончателна програма......мноУ кофти.
Някоай знае ли дали това е окончателната програма? Щото, ако това е окончателна програма......мноУ кофти.
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

Ние кво да кажем като ни ги няма упражненията
.
Don't think about the problem, think about the decision...
- Митре_Влаха
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
И миналия път променяха програмата, сигурно и този семестър ще я сменят. Иначе мен ме удоволетворява. Всичко важно ми е набутано понеделник и вторник. 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Аз забелязах, че на определени места в програмата е попълнено ОТП, но срещу него няма група. Трябва да се попита допълнително, защото не върви на някои групи да им липсват упражненията.
Зимния семестър програмата беше променяна, но веднъж след като я залепиха на таблото - нямаше промени. Което ме навежда на мисълта, че и сегашната програма е окончателна.
Зимния семестър програмата беше променяна, но веднъж след като я залепиха на таблото - нямаше промени. Което ме навежда на мисълта, че и сегашната програма е окончателна.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- ники
- Легендарен флуудър
Мен ме устройва и то много. Първият семестър с групата имахе четвъртък свободен, ама петък от 7:00 до 9:00 ОТП и после от 13:00 до 15:00 ибдп. Бяхме много прецакани. Сега четвъртък пак от 7:00, ама свършваме в 9:00, петък свободен -> събота, неделя... ехеее 
- explorer
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Колеги ето програмата в удобен формат, вече е качена и на уебсайта на факултета
И аз съм доволен. Гл. ас. Т. Пиперков е уникален човек - днес успя да ни грабне вниманието на упражнението, и за миг не съм се разсеял 
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- ники
- Легендарен флуудър
Излезли са резултатите по ИППУ. Аз имам 4. Изобщо от 4 изпита, имам 4 четворки. 
- Bushmen
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Днес вечерта отидох и си взех книжката от Дачев. Който като мен е последвал условието и е написал преамбюл ( а не съчинение разсъждение) може жестоко да съжалява за тази си грешка. Очевидно в света на Дачев нещата не изглеждат така. Нещо от рода на "Съставете преамбюл на буржоазна конституция..." = "Какви идеи трябва да съдържа преамбюла и защо?". Много логично бих казал
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Някаква идея до колко часа може да си вземаме книжките днес? Има ли изнесен протокол за оценките?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- alhana_
- В началото бе словото
Сериозно ли? Колко жестоко - 3-на или септември ходенеBushmen написа:Днес вечерта отидох и си взех книжката от Дачев. Който като мен е последвал условието и е написал преамбюл ( а не съчинение разсъждение) може жестоко да съжалява за тази си грешка. Очевидно в света на Дачев нещата не изглеждат така. Нещо от рода на "Съставете преамбюл на буржоазна конституция..." = "Какви идеи трябва да съдържа преамбюла и защо?". Много логично бих казал
Не знам просто... Аз не си знам оценката още, ама преамбюл значи преембюл.. Да, наистина, аз писах доста дълъг преамбюл, който има определено характеристики и на есе, ама знам ли.. Ще видим скоро 
- Bushmen
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Три (ако това те успокоява
. Ако беше септември - просто взимам тоя срок Философия на правото и Увод в конституционното и не се занимавам с ... Хубавите оценки досега не са го накарали изобщо да повиши оценката 
И бтв да не се залъгвате, че имам 3 защото съм написал слаб преамбюл ( Може и така да е, но е без значение). Дачев каза директно "Вас не са ли ви учили в училище да пишете съчинение с разсъждения" - Ние: "Да" - Дачев : "Е, нещо сте позабравили"
И бтв да не се залъгвате, че имам 3 защото съм написал слаб преамбюл ( Може и така да е, но е без значение). Дачев каза директно "Вас не са ли ви учили в училище да пишете съчинение с разсъждения" - Ние: "Да" - Дачев : "Е, нещо сте позабравили"
Последно промяна от Bushmen на 23 Фев 2009, 18:13, променено общо 1 път.
- explorer
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Еми no comment просто... Ама то трябва ние да сме тъпите в случая - как да не се сетим, че преамбюл = есе, нали?! 
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Естествено ти не знаеше ли, че преамбюл = есе? Не са ли те учили в училище? 
- alhana_
- В началото бе словото
Да как да не се сетим, че като ни задава една задача да направим, всъщност иска нещо друго. Егати аз да не съм врачка