Тема за всички, които ще кандидатстват в СУ и имат въпроси
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
Re: Тема за всички, които ще кандидатстват в СУ и имат въпроси
ше се прехвърлиш после...
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Добре де, аз продължавам да си питам
kandidatstvasht написа:Тренировките по футбол на стадион Академик ли се провеждат или в НСА?
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Ще ти отговорят, колкото на мен ми казаха кой е аджеба Алекс Левит. Академик е бе, човек. Що не се обадиш да питаш - и без това си местен 
Pink Floyd, предполагам вече си разбрал, но все пак - Алекс Левит мисля е някакъв основател на някаква компания за някакви прахосмукачки. Поне така пише
Аз проверих, защото обичам подобни въпросчета. Така че ако и твоята информация за него е същата - супер! Иначе защо толкова те интересува въпросния сър Левит? И каква му е връзката с КСК-СУ?
- Osiris
- В началото бе словото
- Специалност: Овцеистика
- Курс: първи
Ако някой има информация, от колко до колко работят кабинетите за записване на новоприетите, моля да я сподели, че на сайта на СУ не им намерих работното време. Мерси предварително.
НО КОМЕНТ
- pink floyd
- Пишеща машина
arabhel написа:Pink Floyd, предполагам вече си разбрал, но все пак - Алекс Левит мисля е някакъв основател на някаква компания за някакви прахосмукачки. Поне така пишеАз проверих, защото обичам подобни въпросчета. Така че ако и твоята информация за него е същата - супер! Иначе защо толкова те интересува въпросния сър Левит? И каква му е връзката с КСК-СУ?
Колега, ако имах предвид именно този Алекс Левит, щях сам да проверя в гугъл за него.
Любопитен съм за форумния фантом Lewitt.Alex, за когото съм чувал доста противоречиви (и най-вече негативни) коментари
Здравейте,
Аз искам да попитам ако те приемат право задочно има ли някаква вероятност да се прехвърлиш в редовна форма същата година или поне следващата? И втори въпрос ако си приет някаква специалност от Философския факултет или от Историческия и все пак си издържал и двата изпита по история и литература може ли да се прехвърлиш в право същата година? Благодаря ви предварително!
Аз искам да попитам ако те приемат право задочно има ли някаква вероятност да се прехвърлиш в редовна форма същата година или поне следващата? И втори въпрос ако си приет някаква специалност от Философския факултет или от Историческия и все пак си издържал и двата изпита по история и литература може ли да се прехвърлиш в право същата година? Благодаря ви предварително!
Искам да ви попитам следните неща,след евентуален прием в СУ:
1:Отива се в сградата на Ректората,плаща се таксата за семестъра.
2:Купуват се документи и студентска книжка.
3:Отива се в съответния факултет,за да се запишеш там?
1:Отива се в сградата на Ректората,плаща се таксата за семестъра.
2:Купуват се документи и студентска книжка.
3:Отива се в съответния факултет,за да се запишеш там?
"Форумен фантом"? Предизвика интереса ми...
kandidatstvasht може вече да си разбрал, но... тренировките по футбол са на стадион "Академик", IVкм, поне така пише в справочника 
- pink floyd
- Пишеща машина
казах ти, кандидатстващ, там са 
---
прочетох му няколко предизвикателни и нахални поста, срещу които сума ти народ скочи, та затова ме заинтригува
(баш фантомът е Циндил-Пиндил, но в наше време не се обажда и мога само да гадая (както са правели и по-големите навремето) за неговата личност)
---
а - фантом... баннат бил безчет пъти и упорито продължавал да се подвизава тъдяваarabhel написа:"Форумен фантом"? Предизвика интереса ми...
прочетох му няколко предизвикателни и нахални поста, срещу които сума ти народ скочи, та затова ме заинтригува
(баш фантомът е Циндил-Пиндил, но в наше време не се обажда и мога само да гадая (както са правели и по-големите навремето) за неговата личност)
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Мерсиmegss написа:kandidatstvasht може вече да си разбрал, но... тренировките по футбол са на стадион "Академик", IVкм, поне така пише в справочника
- Тодорът
- Да живей словото
- Специалност: Информационни системи
- Курс: трети
- Обратна връзка:
къде мога да видя таксите за обучение за тази учебна година?
Тодорът написа:къде мога да видя таксите за обучение за тази учебна година?
V saita na Ministerstvoto na obrazovanieto
eto gi i taksite,koito se interesuvaanite написа:Тодорът написа:къде мога да видя таксите за обучение за тази учебна година?
V saita na Ministerstvoto na obrazovanieto