КСК'08-English
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Re: КСК'08-English
Споко, има време... 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- ShadeOfShane
- Да живей словото
- Специалност: Психология
- Курс: трети
Левски Завинаги ,изпитът никък не е лесен.Не ти знам нито възможностите , нито нивото , но въобще не разчитай и на 3 ако не се готвиш.Аз се готвя цяла година и надеждата ми е в литературата ,а в началото правех на дума по 2 правописни грешки , а това е без да споменавам , че за литературно интерпретативно съчинение не бях и чувала . Сега с английския също значително напреднах , но пак не мисля ,че се доближавам до ниво СУ . Желая ти успех , дано ти си по- добре.
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
чакай чакай ама как стана това? някакъв изпит? къде как защо?Kuln написа:В СУ, индология съм. Ето разбираемо. ЦИЕК е нашата сграда - на източните езици и култури.
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Моля? Май нещо не се разбираме с тебе... Аз си влязох миналата година, ама тъй като той пита какво искаме да бъдем, аз му казах, че съм си студентка вече. 

- bubbly_water
- Легендарен флуудър
хахаха мн съм зле

В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
-
Левски Завинаги
- В началото бе словото
Мисля си,че отбирам от английскиShadeOfShane написа:Левски Завинаги ,изпитът никък не е лесен.Не ти знам нито възможностите , нито нивото , но въобще не разчитай и на 3 ако не се готвиш.Аз се готвя цяла година и надеждата ми е в литературата ,а в началото правех на дума по 2 правописни грешки , а това е без да споменавам , че за литературно интерпретативно съчинение не бях и чувала . Сега с английския също значително напреднах , но пак не мисля ,че се доближавам до ниво СУ . Желая ти успех , дано ти си по- добре.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
хъх...значи на 17 точки те режат отвсякъде...може да придобиеш известна представа, че никак не е хубаво да имаш 26 точки
-
Левски Завинаги
- В началото бе словото
Трябва ми 3ка.Както казах силната ми страна е математиката,а като гледам бала за икономика с английски,мисля че 3ката по английски ще ми е достатъчнаbubbly_water написа:хъх...значи на 17 точки те режат отвсякъде...може да придобиеш известна представа, че никак не е хубаво да имаш 26 точки
-
six_sense
- В началото бе словото
Как се справяте с тестовете? Аз много се дъня на Error identification. Добра съм на диктовките и на Reading, другите са средна работа. Не се чувствам сигурна и затова разчитам повече на литературата, но се надявам че теста няма да е непоносимо труден, въпреки че съм чувала, че native speakers са били скъсани, от което ми се изправиха косите.
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
абе да ти кажа за българските университети по-сериозен изпит от този в СУ няма
cloze теста ми е най-отвратителен на мене обаче всички компоненти си крият опасности
Ех, горе-долу бивам ама тази диктовка хич не ме обича.Все пак работим по въпроса и така до края
(дано е с хубав край)
NO EDGE!
-
missparker
- Пишете, о, братя
Хей, споделете някой ходил ли е на пробния изпит по английски в Пловдив 
-
Майкъл Вон
- В началото бе словото
Някой има ли представа как се получава средната оценка от изпита?
А също така как се получава оценката от теста? В смисъл - колко точки за колко е?
Знам, че задавам много въпроси :Р И все пак ако някой може да ми отговори, ще му бъда доста благодарен
А също така как се получава оценката от теста? В смисъл - колко точки за колко е?
Знам, че задавам много въпроси :Р И все пак ако някой може да ми отговори, ще му бъда доста благодарен
- Но да умреш, когато се отърсва
земята от отровната си плесен,
когато милионите възкръсват,
това е песен, да, това е песен!
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... f=3&t=8890
Погледни тук.
Погледни тук.