КСК'08-English

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Re: КСК'08-English

Мнение от Don Horhe »

Споко, има време... :P
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото
Специалност: Психология
Курс: трети

Мнение от ShadeOfShane »

Левски Завинаги ,изпитът никък не е лесен.Не ти знам нито възможностите , нито нивото , но въобще не разчитай и на 3 ако не се готвиш.Аз се готвя цяла година и надеждата ми е в литературата ,а в началото правех на дума по 2 правописни грешки , а това е без да споменавам , че за литературно интерпретативно съчинение не бях и чувала . Сега с английския също значително напреднах , но пак не мисля ,че се доближавам до ниво СУ . Желая ти успех , дано ти си по- добре.
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

Kuln написа:В СУ, индология съм. Ето разбираемо. ЦИЕК е нашата сграда - на източните езици и култури.
чакай чакай ама как стана това? някакъв изпит? къде как защо?
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Моля? Май нещо не се разбираме с тебе... Аз си влязох миналата година, ама тъй като той пита какво искаме да бъдем, аз му казах, че съм си студентка вече. :)
Изображение
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

хахаха мн съм зле :lol: :lol: :lol:
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Левски Завинаги
В началото бе словото

Мнение от Левски Завинаги »

ShadeOfShane написа:Левски Завинаги ,изпитът никък не е лесен.Не ти знам нито възможностите , нито нивото , но въобще не разчитай и на 3 ако не се готвиш.Аз се готвя цяла година и надеждата ми е в литературата ,а в началото правех на дума по 2 правописни грешки , а това е без да споменавам , че за литературно интерпретативно съчинение не бях и чувала . Сега с английския също значително напреднах , но пак не мисля ,че се доближавам до ниво СУ . Желая ти успех , дано ти си по- добре.
Мисля си,че отбирам от английски :) Днес си взех книжките с тестовете за СУ и мисля идния месец да ги изреша.Някой има ли представа как се оценява изпита.Смисъл ако имам 26 точки,на каква оценка съответстват 8)
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

хъх...значи на 17 точки те режат отвсякъде...може да придобиеш известна представа, че никак не е хубаво да имаш 26 точки
Левски Завинаги
В началото бе словото

Мнение от Левски Завинаги »

bubbly_water написа:хъх...значи на 17 точки те режат отвсякъде...може да придобиеш известна представа, че никак не е хубаво да имаш 26 точки
Трябва ми 3ка.Както казах силната ми страна е математиката,а като гледам бала за икономика с английски,мисля че 3ката по английски ще ми е достатъчна :wink: Та за 3ка колко точки трябват :?:
six_sense
В началото бе словото

Мнение от six_sense »

Как се справяте с тестовете? Аз много се дъня на Error identification. Добра съм на диктовките и на Reading, другите са средна работа. Не се чувствам сигурна и затова разчитам повече на литературата, но се надявам че теста няма да е непоносимо труден, въпреки че съм чувала, че native speakers са били скъсани, от което ми се изправиха косите.
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
hernan
В началото бе словото

Мнение от hernan »

абе да ти кажа за българските университети по-сериозен изпит от този в СУ няма :) cloze теста ми е най-отвратителен на мене обаче всички компоненти си крият опасности
Аватар
Vissonia
От дъжд на вятър

Мнение от Vissonia »

Ех, горе-долу бивам ама тази диктовка хич не ме обича.Все пак работим по въпроса и така до края :) (дано е с хубав край)
NO EDGE!
missparker
Пишете, о, братя

Мнение от missparker »

Хей, споделете някой ходил ли е на пробния изпит по английски в Пловдив :D
Майкъл Вон
В началото бе словото

Мнение от Майкъл Вон »

Някой има ли представа как се получава средната оценка от изпита?
А също така как се получава оценката от теста? В смисъл - колко точки за колко е?

Знам, че задавам много въпроси :Р И все пак ако някой може да ми отговори, ще му бъда доста благодарен :)

Изображение
  • Но да умреш, когато се отърсва
    земята от отровната си плесен,
    когато милионите възкръсват,
    това е песен, да, това е песен!
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »