Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
radja написа:Предоставяме ти изключителния шанс да получиш обективна мъжка оценка за своите дадености и да се докажеш не само като умна(юристите в кюпа трябва да се крепиме), но и като красива. А според мъжкия кодекс на шовинизма понятията "умна" и "красива" са несъвместими с маркера- жена. Иначе казано- имаш възможност да се превърнеш в първата жена в света изключение от правилото.
Те преподавателите като ми отворят студентската книжка ще си направят нужните изводи за "умна" и "красива", споко. Има време да нарушаваме правила.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
IzoBeL написа:И аз съм вътре Някой във 2-ра група,1-ви поток?
Ейййй...много яка мацкааа )) Кеф, ще сме една ГРУПА!!!Браво...Тцтцтц..Защо ли ми се струва, че те познавам...Хммм..и то изглеждаш като онези хора, които познавам от пет години...Странно!Няма нищо, де!Пак кефиш ) Мимиииииииииииии {}{}{}{}{}
колеги...
с radja си думахме на ЛС, но мисля, че е редно да го изнесем до широките (народни) маси..
Хайде да спретнем среща на юристите 1ви курс. Да се видим кой какъв е и за какво се бори и т.н. и т.н.
Sirius` написа:колеги...
с radja си думахме на ЛС, но мисля, че е редно да го изнесем до широките (народни) маси..
Хайде да спретнем среща на юристите 1ви курс. Да се видим кой какъв е и за какво се бори и т.н. и т.н.
супер идея, но за хората, които не са от софия??
"Винаги правя това, което не мога, за да се науча да го правя."
ама по-добре според мен да е към средата на септември...така да се каже да е "Среща на Форумните прависти"...тъкмо ще се поопознаем в различните групи,и като почне учебната година,ще си имаме познати в почти всички групи