Кандидатстудентската мафия

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

AlexLevit написа: Много точна, от социологическо гледище, дисекция на проблема си направил. Причината за гореописаното се дължи на факта, че простотията, завистта, злобата са се превърнали в светоусещане на днешните българи и именно това не само като индивиди и народ не са в състояние да постигнат нищо, а противопоставяйки се като индивиди и социални групи са осъдени постоянно да рушат единството
Затва и ще гледам да избягам от БГ...
Метху не разбрах кого питаш?И не разбрах какво точно не си разбрал?
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Питам и теб и алекс.
Не разбирам какъв точно ви е проблема? Недооценени ли се чувствате? Прецакани?
Признавам че не съм прочел цялата тема така че може и да ви моля да се повторите.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

AlexLevit написа:
Не съм преравял темата. Просто ми направи как обвиняваш другите, че са неграмотни, а самият ти си неграмотен. И не ми разправяй, че е грешка от бързане, защото си я допуснал 6-7 пъти. А ти не знам какъв "деятел" си, но пак повтарям- неграмотен такъв си.
Разбира се, че си я "преравял", цитираният постинг е от първа страница. Къде съм допуснал идентична грешка 6-7 пъти?

Относно моята "версия"- първо, аз дори не съм давал 30-40 лева, ами около 15, тъй като преснимах един учебник на стар мой учител. Второ, сметни 25 теми по 20 страници средно за колко пари ще се преснимат. Трето, ако имаш достатъчно приятели, от рода на трима-четирима, можеш да си намериш всички теми без пари, защото мине ли веднъж конкурса, те не ти трябват за нищо... Но както казах, толкова си и запознат ти.
Версии на анононимковци не коментирам! твоята "версия" има точно същата материална стойност, колкото ако кажа, че се връщам от Луната. В този смисъл, ако искаш някой да те приема на сериозно трябва да предоставиш възможност за верификация на казаното от теб
И освен това- ти на базата на какви данни, "умнико", изказваш своите твърдения? Че корупция и плащане има, но тя изобщо не е толкова всеобхватна, колкото в болния ти мозък. Но, повтарям се вече, ти изобщо не си запознат.
На базата на обективни изследвания - в нета има достатъчно данни и статистики относно бизнеса с кандидатстудентска подготовка .
Общо взето, ако си оправиш правописа, някой може и да се замисли над думите ти, сега си просто един неграмотен плямпалник.
Мнението на мучащите от кравефермата няма абсолютно никакво значение
След като не успя с аргументи и факти да защитиш тезата си , бъди уверен ,ч е няма да го постигнеш и с лични нападки и обиди. Смятам, дискусията с теб за приключена.
Чета темата от първа страница, неграмотнико. И тъпите ти грешки ми правят впечатление. Защо не ги споменах по-рано ли? Защото не обичам да правя това, докато не видя, че неграмотникът не само си няма и представа от правилата на писане, но и има наглостта да коментира грешките на други... Има две категории хора за мене: такива, които грешат "й" и такива, които не го грешат. Това е грешката, която ми се набива на очи 100%. Така че стига ревал, хвани един учебник от четвърти клас и се запознай с правилата на писане, клоун такъв.

По пасаж две- повтаряй си като идиот за версията ми. Щом аз съм "анонимник", то и ти си анонимник- от къде да знам, че очилатото лице, което си турил в подписа си е твоето? Аз мога да си сложа каквото искам в сигнатурата- къде е доказателството, че това съм аз??? А и вероятно имам по-голям опит от тебе с кандидастванията- ти сигурно си влязъл от раз, издържали са те мама и тате докато си учил и сега ти е пораснала патката. Мен първо, че не ме издържат мама и тати и второ, че точно миналата година отнесох една голяма анална секира с -1 в оценката, така че си имам представа повече от тебе, тъпа главо, за какво иде реч.

Хахахаха- и ти какво, правиш изследване по интернет ли? Ахахаха. Жалък, жалък, жалък. :lol: Аз в интернет мога да си пусна каквото искам изследване, мога да пусна всичко- и ти ще повярваш, нали? Тръгнал да ми прави разследване по интернет, по форумчета и седянки, белким изобличи някого... така става, да... Е, хвани питай няколко ЖИВИ човека, не никове във форуми, как са кандидаствали и прочее, тогава ми говори. Аз със сигурност съм видял повече от тебе, Шерлок, така че си млъкни.

А на тъпа тиква като тебе какви аргументи й трябват? Изразих си мнението достатъчно ясно, без нито една обида- виж първото ми мнение в темата и установи дали съм те нарекъл някак или съм говорил за правописа ти. Имам богат опит с кандидаствания, имам достатъчно приятели и познати с такъв- за тебе това е "анонимна лъжа". А ако бях защитил твоята теза, щях ли да съм анонимник? Ти си един смешник, без никаква способност да водиш дискусия. Пожелавам ти успех в разкриването на мистериите на живота, в интернет ще намериш отговорите на всичко. :lol: Само не забравяй всеки път да наричаш някого анонимник, когато е на мнение, противоположно на твоето и знае кога се пише "и" и кога- "й". Само така ще се издигнеш и развиеш като човек. Или едва ли.

На кого ли му пука, защо изобщо пиша на тая тиква, като не може да разбере три думи на кръст? Даеба.

petio, отнасял съм секирата и вярвай ми, не е приятно, но това не ме кара да говоря нечовешки малоумия. Идвало ми е на главата и това, и много други неща. А от посредствеността, която лъха от поста ти, мога да преценя, че и ти си една дървена глава, която много знае- но ако си на 18 ти прощавам, тъй като на 18 и аз писах същите неща, когато нямах никакъв житейски опит и само си плямпах. Един ден сигурно ще се оправиш, дано. AlexLevit обаче е изпуснат случай- който не поумнее над 20 и кусур няма да поумнее никога.

А, да- и успех в чужбината. Като срещнеш първите 20-30 расиста, които да те гледат накриво, понеже говориш странно обаче, ще започнеш да си мислиш за разни неща...
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

нямазначение написа: petio, отнасял съм секирата и вярвай ми, не е приятно, но това не ме кара да говоря нечовешки малоумия. Идвало ми е на главата и това, и много други неща. А от посредствеността, която лъха от поста ти, мога да преценя, че и ти си една дървена глава, която много знае- но ако си на 18 ти прощавам, тъй като на 18 и аз писах същите неща, когато нямах никакъв житейски опит и само си плямпах. Един ден сигурно ще се оправиш, дано. AlexLevit обаче е изпуснат случай- който не поумнее над 20 и кусур няма да поумнее никога.

А, да- и успех в чужбината. Като срещнеш първите 20-30 расиста, които да те гледат накриво, понеже говориш странно обаче, ще започнеш да си мислиш за разни неща...
Мдаааа забравих, че в БГ истината се има за посредственост...На 18 съм да...ама съм видял достатъчно неща, че да си правя изводите...
Колкото до расистите в чужбина...еми аз тука кат ида на дискотека поне 2-3ма се ме гледат накриво и на кръв..."По дрехите посрещат по ума изпращат"-т.е. ако си се докажеш в чужбина ще спрат да те гледат накриво...докато в БГ ако преуспееш(с акъл) секи вика-ейййй и тоя е мафиот, и тоя е корумпиран, и тоя е крадец.Мерси ама неща такъв живот.Говоря за масата българи като има и изключения...но масата тласка българия към пълен провал.И няма как да се спре това...и не искам живот и здраве децата ми да израстнат в такава среда.Не те знам кой си и на колко си и колко житейски опит имаш, ама явно не си видял достатъчно що твърдиш подобни неща.Имам и един въпрос към теб...ти говориш за посредствеността в поуста ми.Добре.Айде сега кажи не е ли вярно това което написах за стачките примерно?Можеш ли да си изкривиш дотолкова езика и да го отречеш...Щото и никакъв житейски опит да нямаш това което казах е просто...повече от видимо.
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

Methuselah написа:Питам и теб и алекс.
Не разбирам какъв точно ви е проблема? Недооценени ли се чувствате? Прецакани?
Признавам че не съм прочел цялата тема така че може и да ви моля да се повторите.
Ами виж сега...в СУ изкарах точно толкова колкото очаквах...на друго място ме прецакаха и то не веднъж а два пъти.Но не това е единствения ми проблем.Проблема ми е, че живея в едно разпокъсано общество което се саморазрушава и обвинява другиго за това.Просто кандидатстването ми тази година, и най-вече прочетените мнения и коментари ме накараха да напиша какво мисля и защо го мисля.Знаех, че няма да се хареса на почти никой...но просто изпитах нужда да го кажа.Но пък се и уморих да се занимавам с тези работи защото в момента няма никакъв смисъл...за момента се примирявам изчаквам второ класиране в СУ и ТУ избирам каде да уча минават 4 години живот и здраве и...дано осъществя плановете си.А те са да отида да живея в чужбина...без да преча на никого и без да ми пречат на мен.
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

petio написа:Та в тоя ред на мисли всяка година проверяващите си режат известен брой кандидат-студенти...
Първо - мислите ти нямат особен ред. Не знам откъде се извади толкова печен и навътре в нещата че да говориш така за държавата - сигурно просто цитираш това което си чул от някой подпийнал по-възрастен.
Бих искал да те попитам нещо.
Би ли обяснил според теб защо аджеба има "прецакани" всяка година? СУ имат за цел да прецакват хора или какво? Искат да приемат по-неспособни студенти може би? Като ти напишат по-слаба оценка какво се променя освен настроението ти?
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

Чета темата от първа страница, неграмотнико. И тъпите ти грешки ми правят впечатление. Защо не ги споменах по-рано ли? Защото не обичам да правя това, докато не видя, че неграмотникът не само си няма и представа от правилата на писане, но и има наглостта да коментира грешките на други... Има две категории хора за мене: такива, които грешат "й" и такива, които не го грешат. Това е грешката, която ми се набива на очи 100%. Така че стига ревал, хвани един учебник от четвърти клас и се запознай с правилата на писане, клоун такъв.
Ако в действителност всеки път четеш "темата от първата страница" това е най-сигурната индикация ,че си малоумен!
По пасаж две- повтаряй си като идиот за версията ми. Щом аз съм "анонимник", то и ти си анонимник- от къде да знам, че очилатото лице, което си турил в подписа си е твоето? Аз мога да си сложа каквото искам в сигнатурата- къде е доказателството, че това съм аз??? А и вероятно имам по-голям опит от тебе с кандидастванията- ти сигурно си влязъл от раз, издържали са те мама и тате докато си учил и сега ти е пораснала патката. Мен първо, че не ме издържат мама и тати и второ, че точно миналата година отнесох една голяма анална секира с -1 в оценката, така че си имам представа повече от тебе, тъпа главо, за какво иде реч.
За какво "очилато лице " става въпрос ? :lol: :lol: :lol: За мен, като натиснеш в сигнатурата ми на сайт, а относно достоверността може да приложа електронен подпис; очилатото лице , пък е Георги Ангелов - един от най-ерудираните български икономисти, а очилатата , за да не продължаваш с фантазиите е Светла Костадинова - директор на ИПИ (Институт за пазарна икономика).
Останалото не се коментира, не се базира на никакви реални впечатления, а нелепи и смешни догадки.
Хахахаха- и ти какво, правиш изследване по интернет ли? Ахахаха. Жалък, жалък, жалък. :lol: Аз в интернет мога да си пусна каквото искам изследване, мога да пусна всичко- и ти ще повярваш, нали? Тръгнал да ми прави разследване по интернет, по форумчета и седянки, белким изобличи някого... така става, да... Е, хвани питай няколко ЖИВИ човека, не никове във форуми, как са кандидаствали и прочее, тогава ми говори. Аз със сигурност съм видял повече от тебе, Шерлок, така че си млъкни.
Найстина си жалък, в достоверността на кое от посочените изследвания се съмняваш, може би в това Transparency International, the global civil society organisation leading the fight against corruption, brings people together in a powerful worldwide coalition to end the devastating impact of corruption on men, women and children around the world.
TI’s mission is to create change towards a world free of corruption. ?
http://www.transparency.org/about_us
Впрочем в Интренет много по-точно може да бъде установена достоверността на информацията, тъй като несъществува теоретическа възможност да се откажеш от казаното или написаното

А на тъпа тиква като тебе какви аргументи й трябват? Изразих си мнението достатъчно ясно, без нито една обида- виж първото ми мнение в темата и установи дали съм те нарекъл някак или съм говорил за правописа ти. Имам богат опит с кандидаствания, имам достатъчно приятели и познати с такъв- за тебе това е "анонимна лъжа". А ако бях защитил твоята теза, щях ли да съм анонимник? Ти си един смешник, без никаква способност да водиш дискусия. Пожелавам ти успех в разкриването на мистериите на живота, в интернет ще намериш отговорите на всичко. :lol: Само не забравяй всеки път да наричаш някого анонимник, когато е на мнение, противоположно на твоето и знае кога се пише "и" и кога- "й". Само така ще се издигнеш и развиеш като човек. Или едва ли.
Я по-добре виж в Тълковния речник значението на думата "анонимен", може пък да ти стане ясно, защо съм те определил като такъв!
petio, отнасял съм секирата и вярвай ми, не е приятно, но това не ме кара да говоря нечовешки малоумия. Идвало ми е на главата и това, и много други неща. А от посредствеността, която лъха от поста ти, мога да преценя, че и ти си една дървена глава, която много знае- но ако си на 18 ти прощавам, тъй като на 18 и аз писах същите неща, когато нямах никакъв житейски опит и само си плямпах. Един ден сигурно ще се оправиш, дано. AlexLevit обаче е изпуснат случай- който не поумнее над 20 и кусур няма да поумнее никога.

На кого ли му пука, защо изобщо пиша на тая тиква, като не може да разбере три думи на кръст? Даеба.[/quote]
Поредните тъпотии :? :? :?
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

Methuselah написа:
petio написа:Та в тоя ред на мисли всяка година проверяващите си режат известен брой кандидат-студенти...
Първо - мислите ти нямат особен ред. Не знам откъде се извади толкова печен и навътре в нещата че да говориш така за държавата - сигурно просто цитираш това което си чул от някой подпийнал по-възрастен.
Би ли обяснил според теб защо аджеба има "прецакани" всяка година? СУ имат за цел да прецакват хора или какво? Искат да приемат по-неспособни студенти може би? Като ти напишат по-слаба оценка какво се променя освен настроението ти?
Вероятно Петьо не е съгласен със системата за оценяване и проверка на знанията, която всепризнато е неадекватна!
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

Methuselah написа:
Еми първо ще ти кажа че съм видял и чул достатъчно, след топва съм поразсъждавал с мозъка който имам и съм направил изводи за себе си.Не разбирам какво му е на моя ред на мисли...нещо май си на градус:)
Колкото до въпроса ти...ми принципно университета няма за цел да приема по-глупави хора(ама и това се случва)...Ама просто в тая държава има прекалено много злобни хора мразещи съседа и имащи единствена цел да го изиграят...Всеки човек си има проблеми...проблемите му стават част от проблемите на другите когато той ги пренесе на работното място...Изнервен че проверява куп неща по няколко страници, изнервен от собствените си проблеми и прочие решава, че еди кой си ще го резне, че той лично да се поуспокои.И видях, че ти пак споменаваш СУ...мен не са ме прецакали в СУ, а в ТУ.Ти май взе да го сънуваш тоя СУ...Все още не си прогледнал ама един ден и това ще стане...не те карам да приемаш за верни моите твърдения...ще ти дам и още един прмер за злобата в човек.Примера си самият ТИ.Кадето и каквото и да напиша ти все се опитваш да докажеш обратното...нз кога и защо се породи подобна злоба в теб към мен...но тя е факт.Без нищо да съм ти направил персонално ти атакуваш всеки мой поуст...Сигурен съм, че като прочетеш това отново ще се включиш с неща от рода:Ти си повърхностен, посредствен, недоволен си от оценката си затова пишеш така...И това ще е поредното доказателство за написаното от мен по-горе.Айде лека ви вечер на всички.
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

AlexLevit, пише се "наистина", изключително неграмотно тъпо парче такова. Разбери го веднъж завинаги. Ти си една покъртително жалка картинка. А дали ще се доверя на някоя лайняна асоциация, когато имам личен опит, и то няколкогодишен, в дадена област- не, няма. Ти си изобличавай по интернет, успех.
petio написа:
нямазначение написа: petio, отнасял съм секирата и вярвай ми, не е приятно, но това не ме кара да говоря нечовешки малоумия. Идвало ми е на главата и това, и много други неща. А от посредствеността, която лъха от поста ти, мога да преценя, че и ти си една дървена глава, която много знае- но ако си на 18 ти прощавам, тъй като на 18 и аз писах същите неща, когато нямах никакъв житейски опит и само си плямпах. Един ден сигурно ще се оправиш, дано. AlexLevit обаче е изпуснат случай- който не поумнее над 20 и кусур няма да поумнее никога.

Мдаааа забравих, че в БГ истината се има за посредственост...На 18 съм да...ама съм видял достатъчно неща, че да си правя изводите...
Колкото до расистите в чужбина...еми аз тука кат ида на дискотека поне 2-3ма се ме гледат накриво и на кръв..."По дрехите посрещат по ума изпращат"-т.е. ако си се докажеш в чужбина ще спрат да те гледат накриво...докато в БГ ако преуспееш(с акъл) секи вика-ейййй и тоя е мафиот, и тоя е корумпиран, и тоя е крадец.Мерси ама неща такъв живот.Говоря за масата българи като има и изключения...но масата тласка българия към пълен провал.И няма как да се спре това...и не искам живот и здраве децата ми да израстнат в такава среда.Не те знам кой си и на колко си и колко житейски опит имаш, ама явно не си видял достатъчно що твърдиш подобни неща.Имам и един въпрос към теб...ти говориш за посредствеността в поуста ми.Добре.Айде сега кажи не е ли вярно това което написах за стачките примерно?Можеш ли да си изкривиш дотолкова езика и да го отречеш...Щото и никакъв житейски опит да нямаш това което казах е просто...повече от видимо.
Искам да ти се извиня за грубия тон по-горе, предполагам, че некадърни неграмотни карикатури като тъпото същество AlexLevit ме изкарват извън контрол. :?

В чужбина ще те гледат на кръв много дълго, това ти го гарантирам. Да, след години ще се установиш, но само първата една година в тази среда може да те изяде и да се превърнеш в подлизурко и лицемер, който само се опитва да оцелее... и да, ние сме кофти народ, защото оцеляваме, но когато си далеч от своя кофти народ, в друг такъв, който те гледа на кръв- тогава ще видиш как е (в това имам малък опит, но достатъчен да знам, че не става само с щракане на пръсти).

А според теб това, което представлява обществото, тласка България към провал. Според мен знаеш ли какво е това? Това е нещото, което е задържало България жива през вековете. Как се оцелява в турско? Ето така. Точно така, както живеем сега- с гледане на кръв в чуждия двор. Как се оцелява по царско, когато първо те мачка Стамболов, после Стоилов, после Фердинанд, после пък Борис? Ето така. Как се оцелява по комунистическо? Пак така. Това е положението; това е същината на това да си българин. Да, в кучи времена трябва да си куче, за да оцелееш. Някога и аз мислих като теб (някога- преди около четири години), точно същите неща говорех из форумите. Но ето сега, в този момент- ако ме попитат какво избираш- да отидеш на митинг за един месец, да напуснеш работа, да не можеш да си платиш сметките вкъщи, и то само заради илюзорната възможност да промениш нещо... аз ще отговоря "не". Това е. Истината е, че камъкът си тежи на мястото. Ако наистина смяташ да напускаш завинаги ще видиш, че "тревата в съседния двор не е по-зелена"...

(Относно рязанията; съмнявам се, че някой ги прави нарочно, че казва "ей на тоя ще му еба мамата, защото съм злобен българин". По-скоро им се стоварват хиляди работи на малко хора и те в един момент изпушват...)
кой повика кой почука
Драскач

Мнение от кой повика кой почука »

не ви ли омръзна да се плюнчите с тея ваши глупости
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Аз се чудя тая тема за какво седи, като няма един смислен пост от много време насам. Всъщност не е имало :lol: :lol:
Изображение
кой повика кой почука
Драскач

Мнение от кой повика кой почука »

цялата тема е безсмислена, това са поредните хора които пикаят срещу вятъра.
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

hubata написа:цялата тема е безсмислена, това са поредните хора които пикаят срещу вятъра.
Щом като е така, то какъв си ти, щом пишеш в тази безсмислена тема? :roll: Ако имаш да казваш нещо- кажи го, иначе си мълчи, има си модератори в този сайт, не мислиш ли?
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

нямазначение написа:AlexLevit, пише се "наистина", изключително неграмотно тъпо парче такова. Разбери го веднъж завинаги. Ти си една покъртително жалка картинка. А дали ще се доверя на някоя лайняна асоциация, когато имам личен опит, и то няколкогодишен, в дадена област- не, няма. Ти си изобличавай по интернет, успех.
petio написа:

Искам да ти се извиня за грубия тон по-горе, предполагам, че некадърни неграмотни карикатури като тъпото същество AlexLevit ме изкарват извън контрол. :?

В чужбина ще те гледат на кръв много дълго, това ти го гарантирам. Да, след години ще се установиш, но само първата една година в тази среда може да те изяде и да се превърнеш в подлизурко и лицемер, който само се опитва да оцелее... и да, ние сме кофти народ, защото оцеляваме, но когато си далеч от своя кофти народ, в друг такъв, който те гледа на кръв- тогава ще видиш как е (в това имам малък опит, но достатъчен да знам, че не става само с щракане на пръсти).

А според теб това, което представлява обществото, тласка България към провал. Според мен знаеш ли какво е това? Това е нещото, което е задържало България жива през вековете. Как се оцелява в турско? Ето така. Точно така, както живеем сега- с гледане на кръв в чуждия двор. Как се оцелява по царско, когато първо те мачка Стамболов, после Стоилов, после Фердинанд, после пък Борис? Ето така. Как се оцелява по комунистическо? Пак така. Това е положението; това е същината на това да си българин. Да, в кучи времена трябва да си куче, за да оцелееш. Някога и аз мислих като теб (някога- преди около четири години), точно същите неща говорех из форумите. Но ето сега, в този момент- ако ме попитат какво избираш- да отидеш на митинг за един месец, да напуснеш работа, да не можеш да си платиш сметките вкъщи, и то само заради илюзорната възможност да промениш нещо... аз ще отговоря "не". Това е. Истината е, че камъкът си тежи на мястото. Ако наистина смяташ да напускаш завинаги ще видиш, че "тревата в съседния двор не е по-зелена"...

(Относно рязанията; съмнявам се, че някой ги прави нарочно, че казва "ей на тоя ще му еба мамата, защото съм злобен българин". По-скоро им се стоварват хиляди работи на малко хора и те в един момент изпушват...)
Бръщолевенията на един малоумник!
Модовете трябва да поканят Биолчев да види на какви индивиди подопечените му пишат "5,30"
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”