Изпитът по математика-12 юли-отзиви
Модератор: Boromir
Как мога да си намеря издания от списание математика с примерни теми за СУ? Или къде мога да намеря задачи по анализ, които да ми покажат някои от подходите за решаване на 10-та задача примерно?
Пс. Нямам познат или учител, който да ми ги даде и не съм от София. Питам, ако ги има някъде в интернет или и аз не знам къде? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Пс. Нямам познат или учител, който да ми ги даде и не съм от София. Питам, ако ги има някъде в интернет или и аз не знам къде? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Закопа гоslacker`` написа:Че кой е казал, че тази, която ти пращат, не можеш да си я смениш?FuсkTuSofiq написа:...
Примерно няма да ти връща паролата ,а ще ти даде временна и ти след като влезеш си я сменяш.?
toi, в 10та задача няма подход. Там всичко мислиш на момента. Оттам идва и трудността й.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
- lifeSux(svg);
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
-
addictedbg
- В началото бе словото
Еми какво да ти кажа из и-нет незнам дали ги има ...аз ги имам ама нямам в момента скенер.Ако са ти чак толкова наложителни драсни 1 ПМ ще ти напиша условията ща остава да се мъчиш 3 дена и тогава ще ти пусна и решениятаКак мога да си намеря издания от списание математика с примерни теми за СУ? Или къде мога да намеря задачи по анализ, които да ми покажат някои от подходите за решаване на 10-та задача примерно?
П.П.Абе мама му стара за какво като написшеш
и не го приема каква е хавата тука я ме светнетенещо си написа:
- lifeSux(svg);
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Много, много хора ще сме ти благодарни, ако препишеш някоя друга примерна тема. Слагай отметка на Изключи ХТМЛ в това мнение, за работят цитатите. Като не те мързи хвърли някоя друга темичкаaddictedbg написа:Еми какво да ти кажа из и-нет незнам дали ги има ...аз ги имам ама нямам в момента скенер.Ако са ти чак толкова наложителни драсни 1 ПМ ще ти напиша условията ща остава да се мъчиш 3 дена и тогава ще ти пусна и решениятаКак мога да си намеря издания от списание математика с примерни теми за СУ? Или къде мога да намеря задачи по анализ, които да ми покажат някои от подходите за решаване на 10-та задача примерно?
П.П.Абе мама му стара за какво като написшеши не го приема каква е хавата тука я ме светнетенещо си написа:
-
addictedbg
- В началото бе словото
само 10-те ще ти напиша че не ми се пишат цели теми:lifeSux(); написа:Много, много хора ще сме ти благодарни, ако препишеш някоя друга примерна тема. Слагай отметка на Изключи ХТМЛ в това мнение, за работят цитатите. Като не те мързи хвърли някоя друга темичкаaddictedbg написа:Еми какво да ти кажа из и-нет незнам дали ги има ...аз ги имам ама нямам в момента скенер.Ако са ти чак толкова наложителни драсни 1 ПМ ще ти напиша условията ща остава да се мъчиш 3 дена и тогава ще ти пусна и решениятаКак мога да си намеря издания от списание математика с примерни теми за СУ? Или къде мога да намеря задачи по анализ, които да ми покажат някои от подходите за решаване на 10-та задача примерно?
П.П.Абе мама му стара за какво като написшеши не го приема каква е хавата тука я ме светнетенещо си написа:
1)с-тите на параметъра К,при които у-то има единстжено решение:
sqrt(x-9)=3-kx-3k
2)разглеждата се квадратните ф-ции y=x^2+px+q такива че графиките им се допират до абсцисната ос и до графиката на линейната ф-я y=(4/3)x+8.да се намерят всички възможни с-ти за p и q
3)с-тите на параметъра b,за които неравенството (а^2-9)cosx+6asinx<=ab ,има решение за всяка стойност на параметъра а
4)с-тите на параметъра а принадлежащ на (-пи/2 ; пи/2),при които уравненито има решение
sqrt(2sin(x-a)+sqrt(3) )=cos6x - 1
5)да се докаже че 1/2*3/4*5/6*7/8....................99/100<1/10
6)нека f(x) e ф-я дефинирана в интервала [-1;1] посредством правилото f(x)=|sqrt(1-x^2) - sqrt(1-ax^2)| където а принадлежи на (0;1) е реален параметър.Да се намерят всички с/ти на а при които f(x)<0,1 за всяко х от интервала [-1;1]
7)за кои с-ти на параметъра а системата има единствено решение
системата е:
sinПИx=0
(2x+14a^2-7)(4x-4a^2-15)<=0
Ми това намерих на момента някъде може да имам и още ама ся ме мързи да търся решенията като ви писне да се мъчеш или получете отговор пишите,че не ми се пишат и те сега .
Последно промяна от addictedbg на 17 Юли 2007, 13:28, променено общо 1 път.
- lifeSux(svg);
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
-
FuсkTuSofiq
- В началото бе словото
slacker`` написа:Че кой е казал, че тази, която ти пращат, не можеш да си я смениш?FuсkTuSofiq написа:...
Примерно няма да ти връща паролата ,а ще ти даде временна и ти след като влезеш си я сменяш.?
Идеята е някой да не ти види паролата ,а не че неможеш да си я смениш. Примерно ако ползвам навсякъде една и съща парола , какво във всеки сайт ще тръгна да си сменям паролата ли ?
[quote="addictedbg"][quote="lifeSux();"]само 10-те ще ти напиша че не ми се пишат цели теми:
sqrt(x-9)=3-kx-3k
2)разглеждата се квадратните ф-ции y=x^2+px+q такива че графиките им се допират до абсцисната ос и до графиката на линейната ф-я y=(4/3)x+8.да се намерят всички възможни с-ти за p и q
3)с-тите на параметъра b,за които неравенството (а^2-9)cosx+6asinx<=ab
4)с-тите на параметъра а принадлежащ на (-пи/2 ; пи/2),при които уравненито има решение
6)нека f(x) e ф-я дефинирана в интервала [-1;1] посредством правилото f(x)=|sqrt(1-x^2) - sqrt(1-ax^2)| където а принадлежи на (0;1) е реален параметър.Да се намерят всички с/ти на а при които f(x)<0,1 за всяко х от интервала [-1;1]
системата е:
sinПИx=0
Ми това намерих на момента някъде може да имам и още ама ся ме мързи да търся решенията като ви писне да се мъчеш или получете отговор пишите,че не ми се пишат и те сега .[/quote]
СУПЕР най-накрая нещо онтопик и смислено...За повече теми ако се разходя до СФ един приятел ги има и ще ги сканирам ама ся точно не ми се разкарва:Д
sqrt(x-9)=3-kx-3k
3)с-тите на параметъра b,за които неравенството (а^2-9)cosx+6asinx<=ab
системата е:
sinПИx=0
Ми това намерих на момента някъде може да имам и още ама ся ме мързи да търся решенията като ви писне да се мъчеш или получете отговор пишите,че не ми се пишат и те сега .[/quote]
СУПЕР най-накрая нещо онтопик и смислено...За повече теми ако се разходя до СФ един приятел ги има и ще ги сканирам ама ся точно не ми се разкарва:Д
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Доколкото мога да чета това са условията: http://www.math10.com/forumbg/viewtopic ... 3442#13442
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
addictedbg
- В началото бе словото
-
addictedbg
- В началото бе словото