(за сега ти се разбира и на латиница)
Разочарованието?
Модератор: Boromir
-
maxi
С учене от 5-6 дена пък аз влязах от първата година. Зависи всичко от психическото състояние - ако се депресираш както правят повечето момичета не само че има опасност да се усереш на изпита ами и да се разболееш. Аз например се сдухах само зо устния по журналистика защото наистина си беше дразнеща атмосферата и така до излизането на първото класиране - след 1 седмица получих сериозни проблеми със зъбите, а доторите ми казаха че всичко се дължи на тъй наречената нервна почва
-
damien
- Да живей словото
- Курс: трети
мале, това със зъбите е брутално...аз ще получа осем инфаркта
не само момичетата се депресират ще ти кажа
, дано на изпита съм като в 7ми клас(нзнаех къде се намирам, какво правя, ръката ми сама драскаше разни глупости...и така влязох)
пп: абе ЗАЩО всички, ходили на меко казано повърхностните и недостатъчни(като време) курсове на СУ се хвалят, че без да седнат да учат цяла година земат изпита!!!??? само не ми казвай, че е късмет
не само момичетата се депресират ще ти кажа
пп: абе ЗАЩО всички, ходили на меко казано повърхностните и недостатъчни(като време) курсове на СУ се хвалят, че без да седнат да учат цяла година земат изпита!!!??? само не ми казвай, че е късмет
Аз сега ходя на въпросния курс. И единствения човек, който ми хареса начина му на преподаване беше професор Кунчев. Той ни говореше за Дебелянов, но мисълта му беше изключително насочена за времето, в което е писал той. Аз дотогава нямах абсолютно никаква представа за Дебелянов, Яворов и Славейков и въобще как да разсуждавам в/у стихотворения.
Не искам да кажа, че сега ме бива, но просто той така разкзваше, защото той ни даде някакви листове за Дебелянов да си ги снимаме, а само говореше без да пишеме и аз си записвах някои негови изказвания и сега мога да кажа, че Дебелянов наистина ми харесва
А намерих си 1 книжка на Мирослава Стойкова с нейни тезисни планове в/у отделните автори. Е казвам ви, дори и аз я разбрах какво иска да каже. Защото ми писна да гледам ТЪПИ анализи, които се състоят от 10-15 листа примерно Дома на раздялата в "Гераците" и т.н. и т.н.
Не искам да кажа, че сега ме бива, но просто той така разкзваше, защото той ни даде някакви листове за Дебелянов да си ги снимаме, а само говореше без да пишеме и аз си записвах някои негови изказвания и сега мога да кажа, че Дебелянов наистина ми харесва
А намерих си 1 книжка на Мирослава Стойкова с нейни тезисни планове в/у отделните автори. Е казвам ви, дори и аз я разбрах какво иска да каже. Защото ми писна да гледам ТЪПИ анализи, които се състоят от 10-15 листа примерно Дома на раздялата в "Гераците" и т.н. и т.н.
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Да им се невиди и изпитите хората напрао се побъркват по тва. Не че аз съм различен де ама мен още не ме е хванала паниката хах
Но след 2 3 седмици ше почне да пари пос краката още повече че съм от клуба "неуспели от първия път" - не е много весело поне за мен , а дори не съм зубар! Не бе тва беше тъпо нема кво треа да се учи така че стягайте се мили хора и давайте да нахлуваме в СУ!!!!!