English

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
muhahahu
В началото бе словото

Мнение от muhahahu »

Темите са общи, на които уж трябва да може всеки да пише, но за 40 минмути когато си под напрежение трудно се създава качестван текст. Поне аз съм така.
If you are too wasted to remember, it never took place!
Аватар
love_delight
От дъжд на вятър
Специалност: Социални дейности
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от love_delight »

На някои просто им се отдава по-лесно да синтезират мисълта си :roll:
Мила написа:
radja написа:обаче в ЮФ е една идея по-различно.
особено вашите момичета се едни... 99% всяка нощ се сънуват как изкачват стълбите на съдебната палата на високи токчета и костюми на шанел.:twisted:
Изображение
black-cashmere
В началото бе словото

Мнение от black-cashmere »

Ами темите в повечете случаи са гадни :roll: есето за мене е най-гадната чат от изпита... а иначе жълтата книжка за която споменава muhahahu наистина е хубава и там има хубави обяснения :wink:
Аватар
love_delight
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от love_delight »

на кое издателство е тази жълта книжка?
Мила написа:
особено вашите момичета се едни... 99% всяка нощ се сънуват как изкачват стълбите на съдебната палата на високи токчета и костюми на шанел.:twisted:
Изображение
Аватар
muhahahu
В началото бе словото

Мнение от muhahahu »

love_delight написа:на кое издателство е тази жълта книжка?
Essay Writting на Просвета София
If you are too wasted to remember, it never took place!
Аватар
М.Стоева
В началото бе словото

Мнение от М.Стоева »

Едно важно въпросче, дано темата живне :) Някой може ли да ми каже, ако може със сигурност как точно протича изпита. Смисъл-всеки компонент ти се дава отделно или ти се дава една книжка с всички упражнения и общо време за работа. На олимпиадите беше така и е доста по-добър вариант, защото можеш да спечелиш малко време, което да вложиш в есето. Е?
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

М.Стоева написа:Едно важно въпросче, дано темата живне :) Някой може ли да ми каже, ако може със сигурност как точно протича изпита. Смисъл-всеки компонент ти се дава отделно или ти се дава една книжка с всички упражнения и общо време за работа. На олимпиадите беше така и е доста по-добър вариант, защото можеш да спечелиш малко време, което да вложиш в есето. Е?

Добър въпрос!Но доколкото знам,НЕ се дават наведнъж! :roll:
asdhuoih
В началото бе словото

Мнение от asdhuoih »

За всеки компонент има определено време
Някой може ли да ме каже тая жълта книжка,дето е за есето,на кое издателство е и колко струва
Аватар
V_I_P
От дъжд на вятър

Мнение от V_I_P »

То подготовката е ясна, ще видим резултатите какви ще са. Кажете за каква специалност кандидатствате с англ.?
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

М.Стоева написа:Едно важно въпросче, дано темата живне :) Някой може ли да ми каже, ако може със сигурност как точно протича изпита. Смисъл-всеки компонент ти се дава отделно или ти се дава една книжка с всички упражнения и общо време за работа. На олимпиадите беше така и е доста по-добър вариант, защото можеш да спечелиш малко време, което да вложиш в есето. Е?
Книжката е обща, но времето за всеки компонент е отделно. Един пример - имаш 25 минути за рийдинга. Ако свършиш по-рано, нямаш право да прелистваш нататък, докато не минат 25-те минути, а ако не успееш за даденото време, си длъжен да прелистиш нататък. Което е тъпо, щото времето не е разпределено по най-добрия начин, но какво да се прави.

Аз кандидатствам за скандинавистика и английска филология. Евентуално и психология и философия бих пробвал. Но това е което искам, иначе ще пиша всички специалности от философския факултет.
Аватар
love_delight
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от love_delight »

V_I_P написа:Кажете за каква специалност кандидатствате с англ.?
1.Психология
2.Туризъм
Мила написа:
Изображение
Аватар
Arethe
В началото бе словото

Мнение от Arethe »

хора, малко офтопик ^^

"блондинкаааа" - удря се с речник по главата*
Изпита по англиийски е на 19ти юли, нали така? А дали има втори изпит , който е спец. за английска филология ако не се лъжа (поне преди години е имало такъв - speaking, проверка на говорни възможности или каквото е) защото на сайта не ми стана ясно :( и ако има такова нещо, кога е ?
:roll:
Мерси предварително :)
Аватар
V_I_P
От дъжд на вятър

Мнение от V_I_P »

love_delight написа:
V_I_P написа:Кажете за каква специалност кандидатствате с англ.?
1.Психология
2.Туризъм
И аз съм за туризъм :)
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Arethe написа:хора, малко офтопик ^^

"блондинкаааа" - удря се с речник по главата*
Изпита по англиийски е на 19ти юли, нали така? А дали има втори изпит , който е спец. за английска филология ако не се лъжа (поне преди години е имало такъв - speaking, проверка на говорни възможности или каквото е) защото на сайта не ми стана ясно :( и ако има такова нещо, кога е ?
:roll:
Мерси предварително :)
Не знам дали е имало преди такъв изпит - но вече няма, спокс :wink: Аз съм АФ и ти казвам със сигурност 8)
The harder you fall, the higher you bounce...
Аватар
Arethe
В началото бе словото

Мнение от Arethe »

мерси много :)
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”