English
Модератор: Boromir
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
-
black-cashmere
- В началото бе словото
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Едно важно въпросче, дано темата живне
Някой може ли да ми каже, ако може със сигурност как точно протича изпита. Смисъл-всеки компонент ти се дава отделно или ти се дава една книжка с всички упражнения и общо време за работа. На олимпиадите беше така и е доста по-добър вариант, защото можеш да спечелиш малко време, което да вложиш в есето. Е?
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
М.Стоева написа:Едно важно въпросче, дано темата живнеНякой може ли да ми каже, ако може със сигурност как точно протича изпита. Смисъл-всеки компонент ти се дава отделно или ти се дава една книжка с всички упражнения и общо време за работа. На олимпиадите беше така и е доста по-добър вариант, защото можеш да спечелиш малко време, което да вложиш в есето. Е?
Добър въпрос!Но доколкото знам,НЕ се дават наведнъж!
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Книжката е обща, но времето за всеки компонент е отделно. Един пример - имаш 25 минути за рийдинга. Ако свършиш по-рано, нямаш право да прелистваш нататък, докато не минат 25-те минути, а ако не успееш за даденото време, си длъжен да прелистиш нататък. Което е тъпо, щото времето не е разпределено по най-добрия начин, но какво да се прави.М.Стоева написа:Едно важно въпросче, дано темата живнеНякой може ли да ми каже, ако може със сигурност как точно протича изпита. Смисъл-всеки компонент ти се дава отделно или ти се дава една книжка с всички упражнения и общо време за работа. На олимпиадите беше така и е доста по-добър вариант, защото можеш да спечелиш малко време, което да вложиш в есето. Е?
Аз кандидатствам за скандинавистика и английска филология. Евентуално и психология и философия бих пробвал. Но това е което искам, иначе ще пиша всички специалности от философския факултет.
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
хора, малко офтопик ^^
"блондинкаааа" - удря се с речник по главата*
Изпита по англиийски е на 19ти юли, нали така? А дали има втори изпит , който е спец. за английска филология ако не се лъжа (поне преди години е имало такъв - speaking, проверка на говорни възможности или каквото е) защото на сайта не ми стана ясно
и ако има такова нещо, кога е ?
Мерси предварително
Изпита по англиийски е на 19ти юли, нали така? А дали има втори изпит , който е спец. за английска филология ако не се лъжа (поне преди години е имало такъв - speaking, проверка на говорни възможности или каквото е) защото на сайта не ми стана ясно
Мерси предварително
- TheGreat7
- Танцуващия с клавиатури
Не знам дали е имало преди такъв изпит - но вече няма, споксArethe написа:хора, малко офтопик ^^
Изпита по англиийски е на 19ти юли, нали така? А дали има втори изпит , който е спец. за английска филология ако не се лъжа (поне преди години е имало такъв - speaking, проверка на говорни възможности или каквото е) защото на сайта не ми стана яснои ако има такова нещо, кога е ?
![]()
Мерси предварително
The harder you fall, the higher you bounce...