Сесия - първи курс, право, задочно
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Ignis
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: Сесия - първи курс, право, задочно
Здравейте,
бих искала да попитам ако някой знае в колко часа е изпита по ОПИ на 30.05 и има ли някой друг, който ще се явява?
бих искала да попитам ако някой знае в колко часа е изпита по ОПИ на 30.05 и има ли някой друг, който ще се явява?
Идеи за пътуване: http://www.nasamnatam.com/
- явор
- Летописец Виртуоз
Re: Сесия - първи курс, право, задочно
Не зная, но определно бройката на явяващите се спадна, след като бяха така мили да ни набутат изпитите първите 2 седмици ... аз няма да се явяIgnis написа:Здравейте,
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Ignis
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Дано не съм самичка.
Е сега звъннах в канцеларията и бяха изключително "мили" успяха само да ми кажат че изпита е на 30 и 31.05 но часа не можаха било чак навън на таблото... та ако все пак някой знае часа нека го сподели, аз в краен случай ще отида до Ректората
Е сега звъннах в канцеларията и бяха изключително "мили" успяха само да ми кажат че изпита е на 30 и 31.05 но часа не можаха било чак навън на таблото... та ако все пак някой знае часа нека го сподели, аз в краен случай ще отида до Ректората
Идеи за пътуване: http://www.nasamnatam.com/
- Schweinsteiger
- В началото бе словото
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка: