Prison Break
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Току-що го гледах. Нямам думи. В шок съм, буквално. Не съм предполагала, че всичко това ще се случи. А привю-то на 19-ти е кошмарно. Не знам дали крехкото ми сърчице ще го издържи тоя епизод. Сериалът съвсем сериозно ще ми докара хипертония! 
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
21ви епизод беше стабилен, по-добър от 20ти, но, разбира се, далеч от 19ти, който беше феноменален. Сериалът е много, много по-добър от Лост... вече... за съжаление. Но това е положението. Лошото е, че ще има трети сезон... нищо, аз мисля последната серия, идния вторник, да гледам "на живо", у 3 и 30 през нощта. 
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Аlien написа:21ви епизод беше стабилен, по-добър от 20ти, но, разбира се, далеч от 19ти, който беше феноменален. Сериалът е много, много по-добър от Лост... вече... за съжаление. Но това е положението. Лошото е, че ще има трети сезон... нищо, аз мисля последната серия, идния вторник, да гледам "на живо", у 3 и 30 през нощта.
Я дай линк и аз да я гледам бе, пич
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
http://bg.gledai.tv/jantex написа:Аlien написа:21ви епизод беше стабилен, по-добър от 20ти, но, разбира се, далеч от 19ти, който беше феноменален. Сериалът е много, много по-добър от Лост... вече... за съжаление. Но това е положението. Лошото е, че ще има трети сезон... нищо, аз мисля последната серия, идния вторник, да гледам "на живо", у 3 и 30 през нощта.
Я дай линк и аз да я гледам бе, пич( към ФОКС 5)
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."