ФЖМК (преименувана от Журналистика)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

става!ще се съберем,ама малко ще е трудно,при условие,че не се познаваме,пък то ще си бъде голяма суматоха точно на 2ри :roll: та,ако някой знае къде точно се ходи да се записва за чужд език - да сигнализира,че да видим кво ще правим по-нататък :)
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Италиянски звучи супер, бих се записал с удоволствие
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Аватар
feather
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от feather »

И какво, все пак, се случи с часа на откриването? ;)
Аватар
newone
В началото бе словото

Мнение от newone »

Хей, feather, привет :)...за часа май още нищо не се знае. Мисля да позвъня до факултета и да попитам. Дочух отнякъде, че първо мислят да ни събират в Ректората и после да сме ходили по факултетите си, но на мен лично идеята да се блъскм из навалицата не ми звучи добре, тъй че смятам направо във факултета да отида. Въпреки това, ако някой от форума има желание да погледа тържествената част, можем да се оговорим за предварителна среща и да отидем заедно до Ректората. Като цяло е хубаво въобще някаква предварителна среща, защото съм доста стресирана от факта как да си намеря колегите на 2-ри.
Колкото до езика имаше въпросче...аз лично смятах да записвам испански, но видях, че има доста желаещи за италиански...а и те са доста близки езици, така че може да размисля- ще видим :P
Аватар
infy
В началото бе словото

Мнение от infy »

добре добреее имате ме за Италианския, аз съм от 9 на кормуване на 2ри и се надявам откриването да е по-късно
също ми се струва безсмислено ходенето до ректората все пак е доста дале4ко от нашия факултет :D
тъй 4е давайте хора, сформирайте среща
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

ми то,така или иначе сбирката във факултета ще стане едва след като свърши откриването в ректората :roll: аз все още незнам в колко часа ще е тва,но може някак си да се разберем да се сформираме групата за италианския,че да ходим да се записваме :D или това може би трябва да стане,когато ни разяснят нещата на всяка група?
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Чакайте, не се блъскайте... италиански има за всички...
Записването при нас ставаше около седмица-две след началото. Няма да ви оставят без чужд език, така че не се шашкайте. Аз ви предлагам да си направите една среща на определено място, където си знаете, че ще се познаете и няма да има много гъч, да идете да се почерпите както си му е реда, да се опознаете (кой както намери за добре) и след това да го мислите тоя италиански.
И аз, по случай повода, с оглед на оперната ми режисура и италианския, ще си позволя да ви пожелая нещо:

"Libiamo ne' lieti calici,
che la bellezza infiora;
e la fuggevol ora
s'inebriì a voluttà.
Libiam ne' dolci fremiti
che suscita l'amore,
poichè quell'occhio al core
onnipotente va.
Libiamo, amore, amor fra i calici
più caldi baci avrà."

Мога да ви пусна и превод, а мога да ви оставя да поразпитате учителката си по италиански, мисля, че ще се зарадва. И почти съм сигурна, че ще познае откъде е (Не че Гугъл няма да ви каже на момента, ама...)

Впрочем, Боби, благодаря. Освен семейството ми, се сетиха точно 5 души, кой от кой с по-добри мисли и чувства. :D
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
newone
В началото бе словото

Мнение от newone »

14h Понеделник във факултета - достоверна информация :)
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

,

Мнение от Dani »

супер!мерси за инфото.
а в ректората знаете ли от колко?
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

:D еми ще се видим тогава :D
а някой знае ли в колко часа е откриването на учебната година в ректората?
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Дано информацията наистина е достоверна. Съгласен съм да се съберем някъде, за да видим кой кой е :D
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

.

Мнение от Dani »

колеги, за другите факултети май вече е излязла програмата,а за нашия мил ФЖМК не мога да намеря нищо още....
Аватар
feather
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от feather »

Значи в 14ч. ще се видим там. :)

Привет и на останалите колеги, които сега се включват в дискусиите. :)
Аватар
newone
В началото бе словото

Мнение от newone »

Информацията е достоверна, защото я получих след като се обадих до факултета. Ако някой все пак има желание отново да проверява, телефонът на факултета е (02) 9308202. Според мен обаче няма нужда ;)..Колкото до това за Ректората дори и жената от ФЖМК ми каза,че няма представа...Подмята се информация от рода на 11 часа, но нямам представа колко е вярна :?
И все пак може ние нещо да се уговорим предварително, за да не ни се налага да се лутаме из тълпата :?:
Аватар
newone
В началото бе словото

Мнение от newone »

feather :)аз не знам дали ме помниш, но се записвахме заедно
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”