Хаха, колко сме единодушни!FOX написа:Значи сме една зодия.katiunki написа:Моят е на 9-ти март.
Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Модератор: Boromir
Най-хубавата зодия.katiunki написа:Хаха, колко сме единодушни!FOX написа:Значи сме една зодия.katiunki написа:Моят е на 9-ти март.Виж по-горе!
Четох някаква статия, че всеки който е запознат със зодиите си мечтае неговия партньор/партньорка да е зодия Риби.
Най-добрите сме !
Six billion people in the world... Six billion souls.
And sometimes... all you need is ONE !

-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Aз съм цял аквариум - асцендентът ми е рак...И честно казано понякога не мога да си понасям зодията.FOX написа:Най-хубавата зодия.katiunki написа:Хаха, колко сме единодушни!FOX написа:Значи сме една зодия.katiunki написа:Моят е на 9-ти март.Виж по-горе!
![]()
Четох някаква статия, че всеки който е запознат със зодиите си мечтае неговия партньор/партньорка да е зодия Риби.![]()
Най-добрите сме !
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Брей, да не повярва човек. Не е лошо, но водата ти става в малко повече.katiunki написа:Aз съм цял аквариум - асцендентът ми е рак...И честно казано понякога не мога да си понасям зодията.FOX написа:Най-хубавата зодия.katiunki написа:Хаха, колко сме единодушни!FOX написа:Значи сме една зодия.katiunki написа:Моят е на 9-ти март.Виж по-горе!
![]()
Четох някаква статия, че всеки който е запознат със зодиите си мечтае неговия партньор/партньорка да е зодия Риби.![]()
Най-добрите сме !Така че не знам колко мечтан партни(не знам къде е ер малък)ор съм...Трябват хора със железни нерви...
Моя асцендент е Скорпион. Става опасна комбинация.
THE_PARASITE, асцендентът е друга зодия, от която получаваш влияние. Тоест ти може да си примерно Риби и да отговаряш на всичките качества, които притежават Рибите, но тези качества получават влияние и от тези на твоя асцендент. Примерно по принцип Рибите са хора на изкуството (могат да рисуват добре, да пишат и т.н.), а Скорпионите са добри търговци. Ако си зодия Риби с асцендент Скорпион, то задължително ще ти върви по вода, ако се занимаваш с търговия на картини.
Не знам дали ме разбра, но общо взето това е най-лесния начин по който може да бъде обяснено.
Six billion people in the world... Six billion souls.

- Elektra
- Живее, за да пише
Катя, ь-то е на х на клавиатурата
А начи на всички са ви минали рд-тата,моят пък предстои.Аз съм на 20 декември,Стрелче съм
Иначе за ученето-определено искам да почне учебната година,защото ми е интересно да се запозная с колегите,да видя как ще е в университета и така
А начи на всички са ви минали рд-тата,моят пък предстои.Аз съм на 20 декември,Стрелче съм
Иначе за ученето-определено искам да почне учебната година,защото ми е интересно да се запозная с колегите,да видя как ще е в университета и така
Може да вървя бавно, но никога назад!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър