Литература - темата в СУ!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

не са истерии...действително поне мен даскалицата, която ме подготвяше по БЕЛ ме предупреждаваше упорито да внимавам как ги номерирам, за да не излезе като знак...да, хванати са с телбот, но има хора, които искат допълнителни листове и тогава си е наложително...аз не съм искала, но си номерирах по навик
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
to6o`we
В началото бе словото

Мнение от to6o`we »

Кога мислите, че ще излязат резултатите? А що се отнася до правописните, граматически и пунктуационни грешки си мисля, че наистина ще режат много в СУ. Нито в УНСС, нито в СУ не ми остана време да си проверявам работата, но пък в УНСС имам 5.40. И това затвърждава мнението ми, че просто изискванията в УНСС са много по-ниски. Намерих си и 3 фактологически грешки, а за тях в СУ щяха да ми вземат 1,5 от оценката!!!
Всичко е преходно, освен смъртта.
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Аз пък преди изпита смятах да пиша по "есето" и даже бях решил да си разделя текста на глави или на песни със отделни заглавия.А отзад да напиша съдържание, да се чете по избор... :lol: :lol: :lol:

-който иска да си номерира, който не иска да не номерира... :lol: :lol: :lol:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
Ef
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ef »

Вече не знам аз кво смятах.. обаче изпитът по математика е бил супер лесен, 5.50 се вади от воле.. бива ли..!
По литература също не беше толкова труден изпитът... по история беше доста приятн атмата (това всичко според мен де), за други изпити не знам.. ама... дали не ни подсказват. че ни отива на зле поколението? :)

:lol:
"Лудите, лудите, те да са живи!"
Аватар
Kristinche
В началото бе словото

Мнение от Kristinche »

на нас ни казаха изрично да си номерираме страниците. Дочух от квестори, че проверителите махат телбода, ама едва ли е така.Не знам :roll:
Но щом простре ръка душата ти да вземе,
тя в миг ще се смути:
Всевластникът Живот преварил я навреме –
и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски
Аватар
Ironman
В началото бе словото

Мнение от Ironman »

Kristinche написа:на нас ни казаха изрично да си номерираме страниците. Дочух от квестори, че проверителите махат телбода, ама едва ли е така.Не знам :roll:
А при мене беше точно обратното :shock: Една квесторка се развика на едно момиче което беше започнало да си номерира страниците.
Наведената глава сабя не я сече.

АААААА,така ли...Я дай тая сабя да видиш къде може да ти влезне !!!
Аватар
Ef
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ef »

Нищо не махат те, мързи ги даже да гледат/проверяват :)
хехехе
Аватар
to6o`we
В началото бе словото

Мнение от to6o`we »

Според мен е по-добре да не се задълбочават прекалено много в съчиненията, защото ще откриват повече грешки. Ако прехвърлят през ред, ще е много по-добре. :rr:
Аватар
Ef
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ef »

ем не мога да преценя дали съм съгласна с това твърдение или не :)
Аватар
Ironman
В началото бе словото

Мнение от Ironman »

to6o`we написа:Според мен е по-добре да не се задълбочават прекалено много в съчиненията, защото ще откриват повече грешки. Ако прехвърлят през ред, ще е много по-добре. :rr:
Те може въобще да не се задълбочават :laughing8: гледат ги отгоре-отгоре...Вече не вярвам на нищо,където има и грам субективизъм :crybaby:
Наведената глава сабя не я сече.

АААААА,така ли...Я дай тая сабя да видиш къде може да ти влезне !!!
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Ef написа:Вече не знам аз кво смятах.. обаче изпитът по математика е бил супер лесен, 5.50 се вади от воле.. бива ли..!
По литература също не беше толкова труден изпитът... по история беше доста приятн атмата (това всичко според мен де), за други изпити не знам.. ама... дали не ни подсказват. че ни отива на зле поколението? :)

:lol:
В ТУ има 330 шестици по математика... :shock: :shock: :shock:
Според мен е по-добре да не се задълбочават прекалено много в съчиненията, защото ще откриват повече грешки. Ако прехвърлят през ред, ще е много по-добре.

Моята учителка по литература редовно проверява кандидат-гимназистки съчинение и казва ,че изключително много зависи в какво настроение е проверяващия ,коя по ред е работата и т.н., и че се е случвало и двамата проверяващи да изпуснат една и съща вайна грешка, просто да я подминат... :wink:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
to6o`we
В началото бе словото

Мнение от to6o`we »

Имам 3.03 по английски в УНСС:):):):) А си мислех, че знам езика. Все пак това е повод да се напия, имайки предвид, че не съм се готвил въобще за този изпит. Някой друг ходил ли е?
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

.

Мнение от Dani »

не знам за вас ,но в моята зала имаше 210 човека и около 15 квестори!всеки имаше различно мнение по випроса за черновата и поради ''съветите'' им 5-6 човека трябваше да чакат за нови пликове и листи за писане!!беше доста неорганизирано. а дали резултатите ще излязат на 24?
Che
В началото бе словото

Мнение от Che »

Имам информация,че резултатите по литература и история ще излязат на една и съща дата-2 август.
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Che написа:Имам информация,че резултатите по литература и история ще излязат на една и съща дата-2 август.
Не знам откъде е дошла тази информация, но не е възможно по литература да излязат след изпитите по журналистика. Нали за да идеш на тях трябва да имаш над 3.50 по БЕЛ. А пък и по литература не се проверяват толкова много работи, колкото по история, който е хипер масов изпит.
От друга страна досега не са се бавили толкова много и оценките са си излизали най-много седмица и половина след изпита.
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”