Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Тя подготовката ми не е спряла уж, ама не върви особено добре В тия жеги ми се разтапя мозъка направо С 300 зора за 2дни научих НОД в Македония и Одринско
Опала
Еми аз съм готов Са почвам преговора,обаче мисля да не пипам повече - Църквата(не тая през Възраждането),Движението за Просветата и ранно Българско Възраждане!Смятам,че не могат да се паднат,а да и времето след ПСВ(бтв не съм е учил въобще)
аз съм ги писала всичките, ама май повечето неща съм ги позабравила да не кажа, че съвсем не ги помня. сега почнах да ги уча отначало и съм само до иван асен II. направо съм се отчаяла.
аз съм ги писала всичките, ама май повечето неща съм ги позабравила да не кажа, че съвсем не ги помня. сега почнах да ги уча отначало и съм само до иван асен II. направо съм се отчаяла съвсем.
disperata написа:аз съм ги писала всичките, ама май повечето неща съм ги позабравила да не кажа, че съвсем не ги помня. сега почнах да ги уча отначало и съм само до иван асен II. направо съм се отчаяла съвсем.
дааам, и моя мозък изветря напоследък и то прогресивно а, допреди един месец бях толкова добра на дати и години
До ся бях на плаж аз Общо взето след 2 си знам, че не мога да уча и не виждам смисъл да се напрягам особено Най-продуктивна съм между 8 и 11-12 сутринта
duffduff написа:До ся бях на плаж аз Общо взето след 2 си знам, че не мога да уча и не виждам смисъл да се напрягам особено Най-продуктивна съм между 8 и 11-12 сутринта
duffduff написа:До ся бях на плаж аз Общо взето след 2 си знам, че не мога да уча и не виждам смисъл да се напрягам особено Най-продуктивна съм между 8 и 11-12 сутринта
евала продуктивност моита е нулева
I'm loosin my baby - I'm loosin my own
she's taken my heart and my soul
please somebody help me and send me tonight
an angel to stay by my side..