Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
След като има обявена дата, би трябвало да го спазят, НО е твърде вероятно да си почакаме до вечерта... Очертават се 13 дни душевни терзания Добре, че го има форума - човек намира малко утеха в ОБЩОТО страдание Keep smiling
На мен ми стана известна каша в главата.
Наистина би следвало в това число (еди-колко си над теб и еди-колкото си с равна оценка) да не влизат и оценките от първата сесия. Но пък предполагам има хора, които са с един и същи номер на двете сесии, както, естествено има и такива с два различни. Т.е. няма как да се знае със сигурност броя на хората.
Иначе пък ми казаха, че в статистиката влизали и оценките от първата сесия..
FeelTheRain написа:На мен ми стана известна каша в главата.
Наистина би следвало в това число (еди-колко си над теб и еди-колкото си с равна оценка) да не влизат и оценките от първата сесия. Но пък предполагам има хора, които са с един и същи номер на двете сесии, както, естествено има и такива с два различни. Т.е. няма как да се знае със сигурност броя на хората.
Иначе пък ми казаха, че в статистиката влизали и оценките от първата сесия..
След 13-сет дни ще разберем така или иначе...
Дано балът не е много по-висок от миналата година...или поне не много по-висок...
Сигурна ли си, че влизат и оценките от първата сесия? Защото, ако е така, един кандидат-студент може да бъде с по-висока (или по-ниска) оценка от самия себе си и някак си става излишно да ни изписва и броят с по-високи от нашата оценки, щом не е точна статистика... Охх, и аз съвсем се обърках. Толкова ли не могат да направят една истинска статистика, като взимат само по-високата оценка на всеки кандидат-студент... Ние от напрежение няма да дочакаме класирането
wildcat написа:Сигурна ли си, че влизат и оценките от първата сесия? Защото, ако е така, един кандидат-студент може да бъде с по-висока (или по-ниска) оценка от самия себе си и някак си става излишно да ни изписва и броят с по-високи от нашата оценки, щом не е точна статистика... Охх, и аз съвсем се обърках. Толкова ли не могат да направят една истинска статистика, като взимат само по-високата оценка на всеки кандидат-студент... Ние от напрежение няма да дочакаме класирането
Сигурно това е и целта им да ни подготвят за истинския живот...
Да. Хм... колко интересно се получава - изпитът по журналистика ще се окаже метафоричен образ на истинския живот - субективен, смачкващ и пълен с неизвестни
Вальо е прав, между другото, мисля че статистиката, с която се ползваме е достатъчна. В УНСС например, доколкото знам и факти за по-висока и ниска оценка нямат.
wildcat написа:Да. Хм... колко интересно се получава - изпитът по журналистика ще се окаже метафоричен образ на истинския живот - субективен, смачкващ и пълен с неизвестни
Хахах ,agree:)
Иначе и според мен е по-логично статистиката да е само з втората сесия, но ми го каза учителка, която доста години подготвя кандидат-студенти.. (в частност журналисти)