Японистика?!

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Заключено
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Александър написа:Оо, как сте там от село? Вързаха ли доматите? :lol: Маймунките почнаха ли да влизат от гората през прозорците? :lol: :lol:
Ей, много съм лош. :twisted: :twisted:
Поздрави, и айде елате някой път насам! :P
Село, село, ама Балантайнс за 970 йени. И доматите са окей, и краставици има, само бяло сирене да имаше и ще стане механа ;)

Тва токийците сте големи аристократи начи, а ние тук сред бамбука трева и мъх да пасем... тц тц. :D

Поздрави и успех на теб и като ни дадат на мене и сановете от гайдай визи за Дъ Биг Сити, ще се свържем ЧРЕЗ интернет примерно.
Изображение
Аватар
Melanin
В началото бе словото

Мнение от Melanin »

Я, таман на рд-то ми последният пост по темата. Ами аз просто да се отчета, като новозаписал се във форума. Май малко закъснях де, ама доскоро никак не бях наясно за форума :)

(Мели съм иначе, току-що му хрумна този безумен ник, не знам отде ;р )
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Безумен е, вярно си е. :lol:
Привет!
Още чакам снимки от Бункасай. 8)
Аватар
Melanin
В началото бе словото

Мнение от Melanin »

http://zack-stuff-part3.blogspot.com/

Това отваря ли ти се? :)

и клипче: http://www.sendspace.com/file/u19wbv

Много беше забавно просто!!! :D

ПС Тюх, че си!! Не беше нужно да се съгласяваш за безумието на ника ми!!!!
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Колко сте готини! :D Много ме е яд, че не успях да дойда да ви гледам! :evil: :(
Поздрави на Гери! :) :wink:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Какво клипче, бе, това е пълнометражен филм! :lol: Мерси много! 8)
Ей, много ми хареса, доста сте се постарали и е станало страхотно. Особено двете сценки, а Светльо играе много, много добре. :idea: Тъй, спецът се изказа. :lol: :lol:
Оф, ама защо ми го прати това, да ми се прииска да съм там, вместо да им гледам тъпите мутри на японците и китайците тука. :(
Обаче сте много хубави всичките... :oops: :oops:
Аватар
Melanin
В началото бе словото

Мнение от Melanin »

Хаха, точно вчера Гери спомена, че те познава, Принцесо :) И тя има участие в бункасая - неин е прекрасният декор на дърво :) Ще я поздравя ;р
А за двете пиески - честно казано, аз много отдавна не се бях забавлявала така :) Самите репетиции бяха невероятно удоволствие - и да си играем кьогена, и да гледаме бойната сценка (която общо-взето от нищо стана нещо. И то какво нещо! Страшо интересно беше да гледаш как всеки път изскача някаква нова брилянтна идея и сценката става все по-забавна)
Но пък ако не беше Петко сенсей.. Освен другото е тоолкова артистичен и ме е яд, че той самият не участва някъде :)
Спокойно, догодина, като се върнеш от Япония, и ти ще играеш с нас!! Вече нямам търпение за следващия бункасай, а и както се е засилила Бени сенсей, ще бъде с още повече подготовка! :D

ПС Петьо сан да вземе да сканира картинката, която надраска на бункасая - нарисувани сме как кьогенстваме ;р много е смешна!!
ПС Ние сега имаме за домашно да пишем какви са ни впечатленията и понеже аз определено съм въодушевена, ще бъда доста многословна :D
On ira où tu voudras, quand tu voudras
et on s'aimera encore, lorsque l'amour sera mort
Toute la vie sera pareille à ce matin
aux couleurs de l'été indien
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

я кой бил тук :D Мели,защо не се обаждаш :lol:
Александър,на следващия Бункасай те искаме и тебе за сценична звезда 8)
A Mind is a terrible thing to waste!
Аватар
Melanin
В началото бе словото

Мнение от Melanin »

Чу ли, Александър
Аз продължавам да се чудя как да те наричам.. като писах поста, мислех да напиша "Сашо", ама се отказах, пък "Томое" тука не е известно, а Александър е мнооого тежко... може би Сашо сан :)
Е, извинявай, Ели, ама то това, ако не беше обаждане? :P Пък и вече са започнали да ми избиват синките от днешните ръчкания!! ;р

Ам, за да не е съвсем отвеян пост - Мирела ми е цялото име. Влязох японистика с френски, сега съм първи курс и съм повече от доволна от специалността и колегите (дори и от Ели! :P ). От няколко години си я исках японистиката и много се радвам, че ми се сбъдна желанието :)
Това не знам за кого беше точно предназначено всъщност :roll:
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

хаха,за мен беше предназначен->да видя,че си доволна 'и от мен'...колко благородно.... 8)
A Mind is a terrible thing to waste!
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Melanin написа: И тя има участие в бункасая - неин е прекрасният декор на дърво :)
О, сигурна бях! :wink: :)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Melanin написа:Аз продължавам да се чудя как да те наричам.. като писах поста, мислех да напиша "Сашо", ама се отказах, пък "Томое" тука не е известно, а Александър е мнооого тежко... може би Сашо сан :)
Нямам претенции относно това как да ме наричат. :) Стига да не е Саша или Александра, както погрешно ми произнасят името някои чужденци тук. :x
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

И на мен са ми бъркали името. Забавно е, ама не е много гот. :lol:
А рисунката нали се сещаш че няма как да я сканирам при положение че не я притежавам. ;)
Аватар
Melanin
В началото бе словото

Мнение от Melanin »

Добре, Сашо ще е тогава :wink: Що бе, Петьо, Петя е хубаво име :twisted: Между другото, като четох малко назад, гледам Ели те е молила (тук вече говорим на Сашо) да разказваш за Япония.. Що верно не вземеш да постваш нещо - снимчици, кратки "репортчета", историйки от концертите, на които ходиш, колко шантав чичка си видял и пр. Ще бъде интересно, мисля ^^
А за рисунката (към Петьо сан) - сетих се, разбира се, но ме мързеше да си променям мнението, а и все някак трябваше да бъдеш включен в разговора!! :P Пък и тъкмо да имаш повод да ни нарисуваш по-хубави :P
Елиии, няма да е зле, след като Захари качи снимките от днес, да постнем нашия "бой" - да се види как минава един ден в японистика първи курс.. (така де, напоследък нещо много ни е хванала лигата и си личи ;р )
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Melanin написа:Между другото, като четох малко назад, гледам Ели те е молила (тук вече говорим на Сашо) да разказваш за Япония.. Що верно не вземеш да постваш нещо - снимчици, кратки "репортчета", историйки от концертите, на които ходиш, колко шантав чичка си видял и пр. Ще бъде интересно, мисля ^^
Е, нали разбираш, че няма да си изгърмя козовете точно тук във форума. :wink:
Ще има много за разказване (гарантирам, повече отколкото при Бени, Петко, и дори свако Нако :lol: ), но като се върна. Все пак трябва да ви впечатлявам с нещо и на живо. 8)
Заключено

Обратно към “ФКНФ”