Допълнителен прием I етап
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- kakoyto
- Драскач
- Специалност: информатика
- Курс: първи
Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием I етап
Сега точно гледам, че имало и проблем с топлофикация в общежитията. Не е ли време държавата да се намеси най-накрая? 

Сърцето има доводи, които разумът не познава! - Блез Паскал
- niai
- От дъжд на вятър
- Специалност: компютърни науки
- Курс: втори
Държавата ни в настоящия си вид е осакатена и само си маже с мехлем раничките. Той мехлемът не помага много, но тя тия язвички си ги обича. И си ги маже. Мац...kakoyto написа:Сега точно гледам, че имало и проблем с топлофикация в общежитията. Не е ли време държавата да се намеси най-накрая?
noli me tangere
- dsquare
- В началото бе словото
- Специалност: Философия
В "Философия"-та имаше свободни места и те бяха заети на първия етап на допълнително класиране.Аз съм приет с оценка 4.24 от изпита по английски и 6 в дипломата по Философия.dead написа:От СУ имат дългове и сега ни скубят за пари искам си парите обратно защо след като имам добра оценка не ме приеха на нито едно класиране досега а по философия имаше свободни места![]()
как ни разиграват като маимуни

- kakoyto
- Драскач
- Специалност: информатика
За географията някой има ли информация? Има ли още свободни места? Може ли да ми дадете баловете за география задочно и геология 
Сърцето има доводи, които разумът не познава! - Блез Паскал
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
@kakoyto мисля, че ги бяхме слагали в някои от темите, така че просто се разтърси
Иначе, към поста на колежката @sunset...преди съм го казвал, че с матури не се влиза в Българска Филология, а само с изпит по Литература и то е, ако си момче да имаш по-висока от 3.00 оценка, което за мен е доста кофти, щото специалността е много хубава. Но, като е момиче, просто й трябва оценка над 4.00 с оценка от дипломата по Български и История да са 6.00 и е влязла, че дори две петици...пак е влязла. За жалост обаче, след като има двойка на изпитите в СУ, според мен няма шанс 
PS.: Айде вече престанете да упреквате СУ за дългове и прочие. Ако не сте успели тая година, винаги имате догодина, Светът не е свършил!
PS.: Айде вече престанете да упреквате СУ за дългове и прочие. Ако не сте успели тая година, винаги имате догодина, Светът не е свършил!
Добре де.Какво всъщност трябва да пише на персонална информация,за да знам че мога да отида да се запиша?Приеха ме на 2-ро класиране,но не се записах в СУ.На незаети места не се появи специалноста,за която кандидатствах и сега на персонална изведнъж ми пише потвърдил,а два реда по-долу-не е потвърдил.

-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
В първи етап на допълнителния прием участват само неприети на второ класиране.
С две думи du hast
- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
PS.: Айде вече престанете да упреквате СУ за дългове и прочие. Ако не сте успели тая година, винаги имате догодина, Светът не е свършил![/quote]
Много вярно..
Много вярно..
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Много вярно..[/quote]white_cat написа:PS.: Айде вече престанете да упреквате СУ за дългове и прочие. Ако не сте успели тая година, винаги имате догодина, Светът не е свършил!

Някой знае ли какъв е мин.бал на Книгоиздаване-мъже?
Има ли вече яснота, защо има свободни места в някои специалности, а в същото време има и неприети ?
- niai
- От дъжд на вятър
- Специалност: компютърни науки
- Курс: втори
Яснота има от винаги. Неприети има, защото кандидатстващите за специалността са били повече от местата. Свободни места има, защото част от приетите не са се записали. Не знам кое не е ясно.mania написа:Има ли вече яснота, защо има свободни места в някои специалности, а в същото време има и неприети ?
noli me tangere
- svetlio.pernik
- Да живей словото
ниски балове малко хораmania написа:Има ли вече яснота, защо има свободни места в някои специалности, а в същото време има и неприети ?
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
Според служителите в Информационен център в правилника за прием имало посочен мин. бал за всяка специалност!!!!!Така че всички, с бал по-нисък от посочения в правилника, остават извън класирането, дори и да има свободни места.
Някой знае ли къде точно са посочени тези балове?
Някой знае ли къде точно са посочени тези балове?