Първокурсници 2010/2011

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Публикувай отговор
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Re: Първокурсници 2010/2011

Мнение от angeloff »

При тези цени на общежитията, мисля че присъствието/липсата на топлата вода си влиза изцяло в цената hahahaha
Журналистика /редовно/ 1. курс
Аватар
Momchi
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: първи

Мнение от Momchi »

angeloff написа:За да стана първият свестен спортен журналист от двайсетина години насам, откакто Мичмана почина няма свестен журналист, само отчасти Борис Касабов, но с неговите филигрални коментари по Про БГ и Ринг БГ си еба майката.

А сега сериозно, това го искам от сигурно 10 години, но знам, че трудното едва сега започва.

А дали Любен Дилов ще направи L'Europeo по-добро, няма съмнение. Най-малкото, че е тъмносин :twisted:

П.П. Не виждам нищо странно да ме вълнува външната политика на такива страни. Някои се интересуват от тоалетите на Андреа, други от заплатите и далаверите, а трети от политика. За всеки влак си има пътници. Поне поговорки знам. :lol:

Поздравления :D Хубаво е, че имаш ясна цел, и я гониш, евала .. Иначе си първият тук, който виждам се интересува от футбол, мислех си, че май съм само аз ...

За Касабов си прав, личи си стилът на старата школа, но с "полувисоките" центрирания и "амбивалентни" неща в коментара си ме кара много често да давам "mute"..Иначе някакви клубни ориентации ? Моята сигурно си личи от аватара...И кажи к'во става с тоя Дунав, защо го закриха, нещо мътна работа ми се стори - до преди седмица-две неизвестният бизнесмен спасява отбора... а сега - фалит. Поздрави от Монтана :D :salute:

П.С Поздрави и към Силистра и Видин, те си знаят 8)
И в желанието си да са различни, всички станаха еднакви...
mirena_z
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от mirena_z »

Momchi написа:
angeloff написа:За да стана първият свестен спортен журналист от двайсетина години насам, откакто Мичмана почина няма свестен журналист, само отчасти Борис Касабов, но с неговите филигрални коментари по Про БГ и Ринг БГ си еба майката.

А сега сериозно, това го искам от сигурно 10 години, но знам, че трудното едва сега започва.

А дали Любен Дилов ще направи L'Europeo по-добро, няма съмнение. Най-малкото, че е тъмносин :twisted:

П.П. Не виждам нищо странно да ме вълнува външната политика на такива страни. Някои се интересуват от тоалетите на Андреа, други от заплатите и далаверите, а трети от политика. За всеки влак си има пътници. Поне поговорки знам. :lol:

Поздравления :D Хубаво е, че имаш ясна цел, и я гониш, евала .. Иначе си първият тук, който виждам се интересува от футбол, мислех си, че май съм само аз ...

За Касабов си прав, личи си стилът на старата школа, но с "полувисоките" центрирания и "амбивалентни" неща в коментара си ме кара много често да давам "mute"..Иначе някакви клубни ориентации ? Моята сигурно си личи от аватара...И кажи к'во става с тоя Дунав, защо го закриха, нещо мътна работа ми се стори - до преди седмица-две неизвестният бизнесмен спасява отбора... а сега - фалит. Поздрави от Монтана :D :salute:

П.С Поздрави и към Силистра и Видин, те си знаят 8)

Въпреки че съм от Видин не зная, но все пак мерси за поздравите :)
Тема, L'Europeo, аз харесвам и ЛИК, но то е с малко по-различна тематика.

НО хайде стига с тези сериозни теми - нека най-после разберем къде ще е първият студентски купооон :D . Прочетох тук за някакви ракийчици (devil) . Стига да съм приета на общежитите , заповядайте :cherry:
Аватар
sliky
В началото бе словото

Мнение от sliky »

Относно списанията, аз съм малко резервиран към печатните медий. "Тема" е добро като цяло, но понякога определени автори влагат в статийте си прекалено много лични пристрастия. "L'Europeo" не ми допада, добро е но няма общо с моята идея и това което търся в една печатна медия. Най-доброто списание последните месеци е "FourFourTwo" ... момчетата ще ме разберат :)

Иначе вчеча разбрай и се възмутих дълбоко, че навсякъде около университета е синя зона, което ще рече, че ако реша да идвам с кола, не ми мърдат 8+ лева за паркинг ...
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Аз съм резервирана към хора, които пишат "медий".
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Titan
В началото бе словото
Специалност: Журналистика

Мнение от Titan »

Ха сега някой да каже мога ли да си изровя карта за градски транспорт отсега, че моята рязко ми беше отнета от легалния й собственик - мама :lol: И през каква процедура трябва да мина, ако има изобщо възможност?

"Аре де, нали си студент, извади си студентска карта! Хем е евтина, хем ше си позлвам мойта като хората, егати наглостта иначе..."

:roll:
Последно промяна от Titan на 27 Авг 2010, 17:27, променено общо 2 пъти.
2012-та светът щял да свърши, копелета. Мен ми е все едно... стига да не свърши върху мен!
Industrial/Modern/Power фундаметълист! :)
Аватар
Etien
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Etien »

Весело да става :lol: И аз се интересувам от спортна журналистика, но ще видим как ще го бъде с PR : )
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

sliky написа:Относно списанията, аз съм малко резервиран към печатните медий. "Тема" е добро като цяло, но понякога определени автори влагат в статийте си прекалено много лични пристрастия. "L'Europeo" не ми допада, добро е но няма общо с моята идея и това което търся в една печатна медия. Най-доброто списание последните месеци е "FourFourTwo" ... момчетата ще ме разберат :)

Иначе вчеча разбрай и се възмутих дълбоко, че навсякъде около университета е синя зона, което ще рече, че ако реша да идвам с кола, не ми мърдат 8+ лева за паркинг ...
Хубавото на 442 е, че не е българско :salute:
Аватар
sliky
В началото бе словото

Мнение от sliky »

Мисля че не съм нито първият, нито последния с правописна грешка в поста ... Но всеки си има право ... Все пак за да си в ФЖМК трябва да си показал че владееш тайнствата на родната реч ... :) Но пак казвам всеки си е в правото ...

Иначе да и аз много сериозно се интересувам от спортната журналистика. И Аngeloff прав, че 4-4-2 е добро ,защото просто се взима 70 процента от английската версия и е превежда, но и коментарите за българското първенство са на ниво.
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Titan написа:Ха сега някой да каже мога ли да си изровя карта за градски транспорт отсега, че моята рязко ми беше отнета от легалния й собственик - мама :lol: И през каква процедура трябва да мина, ако има изобщо възможност?

"Аре де, нали си студент, извади си студентска карта! Хем е евтина, хем ше си позлвам мойта като хората, егати наглостта иначе..."

:roll:
С уверение май става, пробвай... ако ли те върнат, то след 1-ви няма къде да избягат, :D
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
Cve Camel
В началото бе словото
Специалност: връзки с обществеността

Мнение от Cve Camel »

Titan, карта за градски без студентска книжка не може. А студенстска книжка преди 1-ви октимври също не може :flower: Така че не се хаби :)
Не се страхувайте от съвършенството - никoга няма да го достигнете.
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Mмм, не е вярно- можете да отидете да си ги вземето към средата на септември поне ( ако не и по-рано) от отдел Студенти на вашия факултет :)
Аватар
Titan
В началото бе словото
Специалност: Журналистика

Мнение от Titan »

Мхм, така става малко неприятно значи. Еми, здраве да е, с един билет ходих 3 седмици на работа без да го продупча дори като в рейса и трамвая имаше контрольори... сега пак ще влезе в действие :lol:

Билетът се дупчи само ако контролоьрът идва в моята посока и имам повече от 1 спирка до целта 8)
2012-та светът щял да свърши, копелета. Мен ми е все едно... стига да не свърши върху мен!
Industrial/Modern/Power фундаметълист! :)
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

Тия билети и дупчения са егати простотията. Щом пътуваш, дупчиш! Иначе нямате право да ревете, че СКГТ било гадно. :flower:

И да се върнем на темата.
Някаква идея дали ще ни затормозяват с някакви книги 300 кила без буквите?
Аватар
Neron Kesar
В началото бе словото

Мнение от Neron Kesar »

И аз съм сред първокурсниците тук... журналистика... задочно...

http://www.facebook.com/neron.v.nyarlathotep?src=fftb
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”