Първокурсници 2010/2011
Модератор: Шепот
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: Първокурсници 2010/2011
При тези цени на общежитията, мисля че присъствието/липсата на топлата вода си влиза изцяло в цената hahahaha
Журналистика /редовно/ 1. курс
- Momchi
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
angeloff написа:За да стана първият свестен спортен журналист от двайсетина години насам, откакто Мичмана почина няма свестен журналист, само отчасти Борис Касабов, но с неговите филигрални коментари по Про БГ и Ринг БГ си еба майката.
А сега сериозно, това го искам от сигурно 10 години, но знам, че трудното едва сега започва.
А дали Любен Дилов ще направи L'Europeo по-добро, няма съмнение. Най-малкото, че е тъмносин
П.П. Не виждам нищо странно да ме вълнува външната политика на такива страни. Някои се интересуват от тоалетите на Андреа, други от заплатите и далаверите, а трети от политика. За всеки влак си има пътници. Поне поговорки знам.
Поздравления
За Касабов си прав, личи си стилът на старата школа, но с "полувисоките" центрирания и "амбивалентни" неща в коментара си ме кара много често да давам "mute"..Иначе някакви клубни ориентации ? Моята сигурно си личи от аватара...И кажи к'во става с тоя Дунав, защо го закриха, нещо мътна работа ми се стори - до преди седмица-две неизвестният бизнесмен спасява отбора... а сега - фалит. Поздрави от Монтана
П.С Поздрави и към Силистра и Видин, те си знаят
И в желанието си да са различни, всички станаха еднакви...
-
mirena_z
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Momchi написа:angeloff написа:За да стана първият свестен спортен журналист от двайсетина години насам, откакто Мичмана почина няма свестен журналист, само отчасти Борис Касабов, но с неговите филигрални коментари по Про БГ и Ринг БГ си еба майката.
А сега сериозно, това го искам от сигурно 10 години, но знам, че трудното едва сега започва.
А дали Любен Дилов ще направи L'Europeo по-добро, няма съмнение. Най-малкото, че е тъмносин
П.П. Не виждам нищо странно да ме вълнува външната политика на такива страни. Някои се интересуват от тоалетите на Андреа, други от заплатите и далаверите, а трети от политика. За всеки влак си има пътници. Поне поговорки знам.
ПоздравленияХубаво е, че имаш ясна цел, и я гониш, евала .. Иначе си първият тук, който виждам се интересува от футбол, мислех си, че май съм само аз ...
За Касабов си прав, личи си стилът на старата школа, но с "полувисоките" центрирания и "амбивалентни" неща в коментара си ме кара много често да давам "mute"..Иначе някакви клубни ориентации ? Моята сигурно си личи от аватара...И кажи к'во става с тоя Дунав, защо го закриха, нещо мътна работа ми се стори - до преди седмица-две неизвестният бизнесмен спасява отбора... а сега - фалит. Поздрави от Монтана![]()
П.С Поздрави и към Силистра и Видин, те си знаят
Въпреки че съм от Видин не зная, но все пак мерси за поздравите
Тема, L'Europeo, аз харесвам и ЛИК, но то е с малко по-различна тематика.
НО хайде стига с тези сериозни теми - нека най-после разберем къде ще е първият студентски купооон
Относно списанията, аз съм малко резервиран към печатните медий. "Тема" е добро като цяло, но понякога определени автори влагат в статийте си прекалено много лични пристрастия. "L'Europeo" не ми допада, добро е но няма общо с моята идея и това което търся в една печатна медия. Най-доброто списание последните месеци е "FourFourTwo" ... момчетата ще ме разберат 
Иначе вчеча разбрай и се възмутих дълбоко, че навсякъде около университета е синя зона, което ще рече, че ако реша да идвам с кола, не ми мърдат 8+ лева за паркинг ...
Иначе вчеча разбрай и се възмутих дълбоко, че навсякъде около университета е синя зона, което ще рече, че ако реша да идвам с кола, не ми мърдат 8+ лева за паркинг ...
Аз съм резервирана към хора, които пишат "медий".
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Titan
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
Ха сега някой да каже мога ли да си изровя карта за градски транспорт отсега, че моята рязко ми беше отнета от легалния й собственик - мама
И през каква процедура трябва да мина, ако има изобщо възможност?
"Аре де, нали си студент, извади си студентска карта! Хем е евтина, хем ше си позлвам мойта като хората, егати наглостта иначе..."

"Аре де, нали си студент, извади си студентска карта! Хем е евтина, хем ше си позлвам мойта като хората, егати наглостта иначе..."
Последно промяна от Titan на 27 Авг 2010, 17:27, променено общо 2 пъти.
2012-та светът щял да свърши, копелета. Мен ми е все едно... стига да не свърши върху мен!
Industrial/Modern/Power фундаметълист!
- Etien
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Весело да става
И аз се интересувам от спортна журналистика, но ще видим как ще го бъде с PR : )
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Хубавото на 442 е, че не е българскоsliky написа:Относно списанията, аз съм малко резервиран към печатните медий. "Тема" е добро като цяло, но понякога определени автори влагат в статийте си прекалено много лични пристрастия. "L'Europeo" не ми допада, добро е но няма общо с моята идея и това което търся в една печатна медия. Най-доброто списание последните месеци е "FourFourTwo" ... момчетата ще ме разберат
Мисля че не съм нито първият, нито последния с правописна грешка в поста ... Но всеки си има право ... Все пак за да си в ФЖМК трябва да си показал че владееш тайнствата на родната реч ...
Но пак казвам всеки си е в правото ...
Иначе да и аз много сериозно се интересувам от спортната журналистика. И Аngeloff прав, че 4-4-2 е добро ,защото просто се взима 70 процента от английската версия и е превежда, но и коментарите за българското първенство са на ниво.
Иначе да и аз много сериозно се интересувам от спортната журналистика. И Аngeloff прав, че 4-4-2 е добро ,защото просто се взима 70 процента от английската версия и е превежда, но и коментарите за българското първенство са на ниво.
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
С уверение май става, пробвай... ако ли те върнат, то след 1-ви няма къде да избягат,Titan написа:Ха сега някой да каже мога ли да си изровя карта за градски транспорт отсега, че моята рязко ми беше отнета от легалния й собственик - мамаИ през каква процедура трябва да мина, ако има изобщо възможност?
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- Cve Camel
- В началото бе словото
- Специалност: връзки с обществеността
Titan, карта за градски без студентска книжка не може. А студенстска книжка преди 1-ви октимври също не може
Така че не се хаби 
Не се страхувайте от съвършенството - никoга няма да го достигнете.
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Mмм, не е вярно- можете да отидете да си ги вземето към средата на септември поне ( ако не и по-рано) от отдел Студенти на вашия факултет 
- Titan
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
Мхм, така става малко неприятно значи. Еми, здраве да е, с един билет ходих 3 седмици на работа без да го продупча дори като в рейса и трамвая имаше контрольори... сега пак ще влезе в действие
Билетът се дупчи само ако контролоьрът идва в моята посока и имам повече от 1 спирка до целта
Билетът се дупчи само ако контролоьрът идва в моята посока и имам повече от 1 спирка до целта
2012-та светът щял да свърши, копелета. Мен ми е все едно... стига да не свърши върху мен!
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Тия билети и дупчения са егати простотията. Щом пътуваш, дупчиш! Иначе нямате право да ревете, че СКГТ било гадно.
И да се върнем на темата.
Някаква идея дали ще ни затормозяват с някакви книги 300 кила без буквите?
И да се върнем на темата.
Някаква идея дали ще ни затормозяват с някакви книги 300 кила без буквите?
- Neron Kesar
- В началото бе словото
И аз съм сред първокурсниците тук... журналистика... задочно...
http://www.facebook.com/neron.v.nyarlathotep?src=fftb
http://www.facebook.com/neron.v.nyarlathotep?src=fftb