Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Mulder
В началото бе словото

Re: Журналисти 2010

Мнение от Mulder »

Я да попитам и аз тогава...ако нямаш матура, не можеш да кандидатстваш журналистика, нали?
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Mulder написа:Я да попитам и аз тогава...ако нямаш матура, не можеш да кандидатстваш журналистика, нали?
Можеш, просто задължително ти се взема оценката от дипломата. Просто няма оценка от матура, с която да се сравни.
Компютърни науки 1 курс
nevinnata
В началото бе словото
Специалност: kandidat student
Курс: кандидат-студент

Мнение от nevinnata »

Ох недей така. Днес се обаждах в СУ и ми казаха да отида на място,че по телефона неможели да ми кажат. Дали ще има някаъв шанс. Готвя се половин година вече. Няма да е честно , нали :bounce: Или все пак няма смисъл и да се откажа завинаги......
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Че не е честно не е честно. Проблема е в това, че не си карала матура. Не знам дали трябва да се отказваш. На всичко отгоре махнаха и устния изпит, което е в твоя вреда, защото там можеше да изкараш хубава оценка и да си вдигнеш бала. Не съм сигурен дали ще можеш да кандидатстваш с оценката с и от дипломата, защото е по-ниска от 4. Съжалявам ако съм подвел някой.
Последно промяна от morfei на 12 Яну 2010, 19:43, променено общо 1 път.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя
Специалност: КНИ (р)

Мнение от Real_Boy »

Миналата година беше устен,писмен , БЕЛ и История нали .... ?
Hot as hell, romantic as heaven

Facebook - Bobby Ivanoff
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

Да, нали. :D
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя

Мнение от Real_Boy »

Поне това помня,че съм видял миналата година , паметта не ме лъже за такива неща,но знае ли човек . :lol:

Facebook - Bobby Ivanoff
nevinnata
В началото бе словото
Специалност: kandidat student

Мнение от nevinnata »

Мисля утре да ида до СУ да ги питам и ще ви кажа ок? Стискайте ми палци :oops: :P
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Стискаме. :P
Компютърни науки 1 курс
Mulder
В началото бе словото

Мнение от Mulder »

Винаги можеш да се явиш на ДЗИ...просто отиваш на 14ти май на матура и нямаш проблеми...
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Май не може да се яви на матура ако вече е завършила.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

Не знам може ли или не, но по спомени миналата година имаше 30 и... - годишна жена, която се яви на матура... Може би има такава възможност. :roll:

Обаче не знам дали беше завършила... Или за да завърши и да получи диплома, се явяваше на матура след толкова години... :idea:
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Mulder
В началото бе словото

Мнение от Mulder »

Може да се яви без проблем...както вече споменах, аз лично няма да имам българска диплома и ми казаха, че мога винаги когато си искам да се явя на ДЗИ, стига на време да си подам документите, които се изискват и да имам българска диплома преведена от МОН...тя си я има дипломата...само трябва да отиде в инспектората в София, който между другото се намира на Антим I No 17....те ще кажат в кое училище да се яви :)
Аватар
Tancheto_
В началото бе словото
Специалност: jurnalistika

Мнение от Tancheto_ »

Здравейте отново ! Вчера бях до СУ и познайте хахаха след зададените от мен въпроси преди да се запиша за изпитите отговорите бяха :

въпрос:Как ще бъде оценяването при положение,че устен изпит няма?
отговор:Нищо не се знае ,но със сигурност няма да се утроява оценката от писмения,може би биха вкарали някакъв предмет от училище ,който да допълва балообразуването ! :roll:

въпрос:Има ли много кандидати за курса(защото се записах и аз) ?
отгoвор:Вие сте 30 ,не се знае дали СУ ще организира пролетния курс,защото изпитите са доста рано и по - добре да остане само този :roll: !

За сведение само,за изпитите се записах в 10 часа и бях 315 номер ,а миналата година за предварителния се записах в началото на април и бях 5592 номер...май наплива е голям :cry: ,но всъщност на 30 съм на курс и след като се прибера ,ще оставя мнението си тук, и дано имам нова информация покрай обърканата система :scratch: :pukeleft: :pale:
Воля ли нямам - гръб да ти обърна? Нужда имам да те обичам.Сила нямам да те намразя..
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя

Мнение от Real_Boy »

Tancheto_ написа:Здравейте отново ! Вчера бях до СУ и познайте хахаха след зададените от мен въпроси преди да се запиша за изпитите отговорите бяха :

въпрос:Как ще бъде оценяването при положение,че устен изпит няма?
отговор:Нищо не се знае ,но със сигурност няма да се утроява оценката от писмения,може би биха вкарали някакъв предмет от училище ,който да допълва балообразуването ! :roll:

въпрос:Има ли много кандидати за курса(защото се записах и аз) ?
отгoвор:Вие сте 30 ,не се знае дали СУ ще организира пролетния курс,защото изпитите са доста рано и по - добре да остане само този :roll: !

За сведение само,за изпитите се записах в 10 часа и бях 315 номер ,а миналата година за предварителния се записах в началото на април и бях 5592 номер...май наплива е голям :cry: ,но всъщност на 30 съм на курс и след като се прибера ,ще оставя мнението си тук, и дано имам нова информация покрай обърканата система :scratch: :pukeleft: :pale:
И аз ще се запиша в петък на курса. Не мога да повярвам,че до сега са се записали само около тридесет. Мислих,че ще са МНОГО повече ...

Facebook - Bobby Ivanoff
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”