Първокурсници 2009/2010
Модератор: Шепот
-
zaeK MaturÁk
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Re: Първокурсниците :)
ТАм сме,в 10 в Ректората,а аулата-това къде е?? 
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
испански еизк ?johndaniels написа:jojofana написа:^ Ей това вече не мога да й го простя на чалгата – хвърли сянка и върху шопската с ракия, и върху мъжете с трактористки потници. Любо, зарежи “Радка пиратка”, пускаме AC/DC и нареждаме софрата… xD
ЙЕС ! И да са пукат душманите.Храбрите трактористи обаче винаги ще си бъдат метъли по душа и ще пият Каменица (по-лошо от Каменица няма, ама я изрекламираха.. евала на таквиз' pr-и :Д).
А, не съм бе, батешефе. Имах малко познати из 4-та та така, ако се сещаш за Християн и Вилката ?Варненец написа: Отде ,разбра че съм в 4 та![]()
Иначе и при нас имаше яки
Иначе може да си ме виждал
Иначе аз съм в София от 5 дена, ако ви трябва нещо казвайте...Нямам нет, но от работа ще разбера ако имате въпроси
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- johndaniels
- В началото бе словото
- Специалност: PR /public retardations/
- Курс: втори
Съмнява ма, ама имам разни снимки в сайтчето в подписа ми, мо'е да свериш :> Какво бачкаш ?Варненец написа: Иначе може да си ме виждалТо и аз може да съм те виждал ама нямаш аватар
Иначе аз съм в София от 5 дена, ако ви трябва нещо казвайте...Нямам нет, но от работа ще разбера ако имате въпроси
Каквато ни е държавата, такъв ни е държавният университет!
Значи 10ч. в ректората а в 14.00 в зала 13 о_О ?? Защо така?
- george.merlin
- Драскач
- Специалност: книгоиздаване
- Курс: трети
raindrop написа:За интересуващите се относно откриването : http://prikachi.com/files/1075138n.jpg
Съжалявам,че не се чете добре ;/
Иначе от 10ч. в аулата на Ректората за всички![]()
На 1ви вечерта къде сме? Предложения? Идеи? Хайде![]()
![]()
За хората, които не могат да разчетат надписа, въпреки, че се чете отлично: (Според мен)xXx написа:Значи 10ч. в ректората а в 14.00 в зала 13 о_О ?? Защо така?
xXx, има две откривания, които всъщност са и празник. Първото откриване е в Ректората. Произнасят се слова и се блъскат хора. Възможни са човешки жертви. Второто откриване е във всеки факултет. Новите студенти се запознават с преподавателите и помежду си. (поне това чета из форума). Няма опасност от жертви.На вниманието на първокурсниците от ФЖМК
Драги първокурсници,
Заповядайте на откриването на новата учебна година, което ще се състои на 01.10.2009 г. от 14,00 ч. по специалности:
Зала 13 - специалност "Журналистика"
Зала 61 - специалност "Комуникация и връзки с обществеността"
Зала 16 - специалност "Книгоиздаване"
Избери си на кое да отидеш. Аз лично съм любопитен за празненството в Ректората, ама ако е навалица може да не отида.
offtopic*: Колеги от специалност "Книгоиздаване", обърнете внимание на снимката, любезно предоставена ни от raindrop (за което много благодарим). Нашата любима специалност е сложена през ред по-надолу от другите две. От визуална гледна точка се създава разделение. От психо-аналитична гледна точка, човекът създал това съобщение има някакъв проблем със специалността ни. Трите специалности се учат в един факултет и имат еднаква тежест. Създателят на съобщението има подсъзнателен проблем, който неволно се отразява на съзнателните му действия - в случай посредством тик на показалеца, благодарение на който е натиснал бутона Enter два пъти... Срамота!!!
Последно промяна от george.merlin на 22 Сеп 2009, 10:12, променено общо 1 път.
хахаха ето това се вика отговор Мерси
- NikTa
- Да живей словото
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Абе отвсякъде вече чувам, че в прословутата аула изобщо нямало смисъл да се ходи. И в тая страница - още веднъж... май вярно ще взема да пропусна, да си спася живота, да се наспя като пич до обяд и да ида направо във ФЖМК...
Макар че поне първата година ми се щеше да ида да видя какво е.. но явно не си заслужава.
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Обратна връзка:
Аз не успях да видя.
Задръстих се някъде по стълбите към аулата. Зверският гъч, тя изпълнена, фоайето пред нея също, както и огромното стълбище. Така изпълнени, че ни напред - ни назад. На финала се прилепих към някаква фотоерепортерка, която на излизане от аулата разбутваше доста грубичко с лакти тълпата, за да се измъкне от сградата и аз просто тръгнах плътно след нея. Иначе нямаше да успея да се измъкна.
Задръстих се някъде по стълбите към аулата. Зверският гъч, тя изпълнена, фоайето пред нея също, както и огромното стълбище. Така изпълнени, че ни напред - ни назад. На финала се прилепих към някаква фотоерепортерка, която на излизане от аулата разбутваше доста грубичко с лакти тълпата, за да се измъкне от сградата и аз просто тръгнах плътно след нея. Иначе нямаше да успея да се измъкна.
~ Кътчето ~
- Soraya
- Пишете, о, братя
- Специалност: PR
Ако до този момент имах някакви колебания, то те вече са в историята. Направо във факултета от 14 часа 
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
И аз така..
Да участвам в масова блъсканица ( и то още в 10 сутринта) не е от любимите ми занимания...та, предпочитам да отида направо на откриването във ФЖМК.
Да участвам в масова блъсканица ( и то още в 10 сутринта) не е от любимите ми занимания...та, предпочитам да отида направо на откриването във ФЖМК.
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
- NikTa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Хахахах, протестираме, а..
"Неприсъствена стачка", кеф. 
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
(Г. Г.)
(Г. Г.)
- johndaniels
- В началото бе словото
- Специалност: PR /public retardations/
- Курс: втори
Подозирам, че простъпката е дело на индивид, имал (или имащ) пряк досег със специалността :рgeorge.merlin написа:
offtopic*: Колеги от специалност "Книгоиздаване", бла бла
'айде всички на Аула партито! Металика и Софи Маринова ще свирят
Каквато ни е държавата, такъв ни е държавният университет!
- sUnNy*
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Здравейте,колеги!Аз съм Вики,ще уча "Връзки с обществеността"...Колкото до 1-ви...май и аз направо във Факултета ще се появя,макар да се изкушавам и от Металика,и от Софи Маринова
П.С.Ако имаме право на избор,ще запиша френски или испански
П.С.Ако имаме право на избор,ще запиша френски или испански
- Soraya
- Пишете, о, братя
- Специалност: PR
Здравей, Вики 
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.