Връзки от разстояние

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Nyssa
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Nyssa »

Tripio написа:
айде аз ще бягам че моята вече е на лекции и пак ще ме мъмри че закъснявам :P
хъх сега без да се обиждаш,но нямаше как да не забележа,че почти във всяко твоя мнение изтъкваш факта,че имаш приятелка..малко странно ми се вижда :lol:
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа !
Да подарим надежда на дете в беда !
[/url]
Аватар
Flor
В началото бе словото

Мнение от Flor »

Аз мисля, че не си заслужава. Може би просто не съм срещнала човека, заради когото да смятам, че си струва... Не знам. Възможно е да си има и положителни страни, само че аз предпочитам да съм по-често с човека, с когото ходя - това определено си има своите плсове :wink:
Ти имаш право да ме ругаеш,
аз имам право да не те слушам!
Mrunkalka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Mrunkalka »

"Връзки от разстояние"? Този филм не се прожектира вече. Едно време може и да е ствало -съдя по нашите, дето са си писали писма и са се чакали и са пътували по 300 км за да са заедно....Ама пък при положение че тука мога да си имам всичко...точно никой път...Верно че сега пък съм хлътнала по едно момче...дето еи то е на 350 км от мене...ама знам че ще ми мине :) Ама иначе да се мъча да поддържам нещо, усещам, че просто нито аз, нито той, ще успеем. Въпреки че познавам хора, дето успяват....Ама непременно присъстват и изневерите...Иначе нема как...
I have A pussy, So I make The RuLLeZ...
If you wanna be rich, I've got to be a BITCH!
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

тааа,айде малко личен опит да сподели кака ви пилче :lol:
връзка от разстояние - до болка познато,особено през изминалото лято...общо взето схемата беше следната - аз съм от един град,отивам да уча в друг град,на около 150 км един от друг.съответно свиквам дотолкова да живея там,че си ходя в родния си градец близо 2 пъти на година,колкото да не е без нищо..междувременно всичко,което обичам и на което държа се намира в тоя град,в който уча.идва обаче времето да завършвам и живота ми е пълен с емоции - забавления,купони,празници,рожденни дни,концертчета в любимото клубче и хоп-едно ново гадже :D момчето си ме е забелязал отдавна,запознава се с мен,зарибява ме,излизаме,и иска да сме си заедно.аз съм щастлива,ама заедно с тва в мен нахлуват противоречиви чувства,защото знам,че след месец и половина аз окончателно трябва да напусна града,към който се привързах на н-та степен..и му обяснявам за всичко това,и той ми казва да не се притеснявам...а мен ме изгаря някво горчиво предчувствие,че когато най-ми е сладко с него,точно тогава ще трябва да изоставя всичко,заради куп обстоятелства :cry:
в един слънчев ден така и става..въпреки всичко ние сме си заедно и се чуваме всеки ден,а отделно си киснем по цял ден в нета,за да сме си заедно някак си..В главата ми изниква гадната мисъл - "е тва е,вече съм във връзка от разстояние" и ми става криво..
виждаме се от време на време - да кажем на 2 седмици един път.първия път нямахме търпение да се видим;втория път - се целунахме едва накрая;на третия път - бяхме излезли като приятели..мноо е мъчително това отчуждаване!! спряхмя да си говорим толкова често,но все още си бяхме заедно..макар че всеки от нас,знаеше че другия е свободен да прави каквото си иска (така се бяхме разбрали).хубавото е,че при последната ни среща се разделихме приятелски :) а гадното - трудно е да осъзнаеш,че заради,скапаното разстояние и поради физическата невъзможност да бъдете заедно и да преживявате заедно някакви емоции,връзката ви така или иначе няма бъдеще!а,ако не е било разстоянието,е можело да се развият нещата по съвсем друг начин,защото тая връзка не е изчерпана..
връзката от разстояние е мъчение!тва е положението...
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Mrunkalka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Mrunkalka »

Мъка е, мама, мъка :)
Аз ти казвам...полудяла съм :) Ама нали казват....не е вярно че времето лекува, то просто ни научава да живеем с болката...т.е. с липсата на този човек :) Ама аз знам че ще се видим скоро...надявам се :) И знам че ще е така
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

подкрепям знанието ти :lol: и аз все имам чувството,че след време така може да се извъртят нещата,че отново да се срещнем :wink:
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Mrunkalka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Mrunkalka »

Всички се надяваме отново да срещнем онова което ни е карало да летим........ му, каква е нахалница тази надежда дето се натрапва така в сърцата ни :)
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Абе нещо...не че много чета в тоя раздел, ама отде се пръкна тая "мрънкалка" и отде избичи 30 мнения само тук и то на ултра тъпа тематика вместо да излезе и да си начеше...ръката някъде...ни знам! баси работата, баси чудото! какво ли не може да види човек вече в тоя форум...Биг брадър се е преселил тук... :roll: :roll: :roll:
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

не чети , кой те кара?
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Mrunkalka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Mrunkalka »

Откъде съм се появила :) Ми предполагам от същото място, откъдето и ти...Пък и да ти кажа въобще като нещо не те интересува....ами не се меси бе човек :) Аз така правя...стой на страна, като нямаш някакво мнение...относно темата!
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Тези връзки са интересни и забавни.Подкрепям ги с две ръце !
dudu
В началото бе словото

Мнение от dudu »

В момента имам отчаяна нужда да вярвам, че връзки от разстояние има и че са възможни в моя случай, защото приятелят ми, с когото съм 1000000000000000% убедена, че искам да бъда още дъъълги години от 2 седмици е на 1800 км оттук, за да учи и ако аз не му отида на гости за Коледа ще се видим след...хмммм...10 месеца :? Това бяха най-гадните 2 седмици в живота ми бих казала, добре, че има ICQ...Иначе, както каза Крематори, не е проблем с кого спи там,обаче ако се влюби в друга ще има тупаник :x
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

dudu написа:В момента имам отчаяна нужда да вярвам, че връзки от разстояние има и че са възможни в моя случай, защото приятелят ми, с когото съм 1000000000000000% убедена, че искам да бъда още дъъълги години от 2 седмици е на 1800 км оттук, за да учи и ако аз не му отида на гости за Коледа ще се видим след...хмммм...10 месеца :? Това бяха най-гадните 2 седмици в живота ми бих казала, добре, че има ICQ...Иначе, както каза Крематори, не е проблем с кого спи там,обаче ако се влюби в друга ще има тупаник :x

Тва за спането верно е малко коварна тема !!!
dudu
В началото бе словото

Мнение от dudu »

Е аз да не съм садистка, 10 месеца все пак, ако има нужда човекът...стига да е само за едното чукане не е такъв проблем
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

dudu написа:Е аз да не съм садистка, 10 месеца все пак, ако има нужда човекът...стига да е само за едното чукане не е такъв проблем
Еми то си е човещинка... :D
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”