А ние с момчетата имаме навика след тежка вечер и празни бутилки да седнем сутринта и да направим едно лежерно мулти на хироус.
Просто тройката беше религия.
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Кесъл вс Рампарт. No chance in hell.Zahariev написа:Абсолютна и безрезервна подкрепа за Рампарт и Тауър! Рампарт - стрелци (във всички игри, които съм играл фаворизирам стрелците най-много), а Тауър - Магия, магия и още магия.Няколко наги, които да държат на бой и силни герои-магове!
А ние с момчетата имаме навика след тежка вечер и празни бутилки да седнем сутринта и да направим едно лежерно мулти на хироус.
Просто тройката беше религия.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Аз от няколко месеца разцъквам Heroes 5, когато имам настроение. Дразни ме, че най-голямата карта е безумно малка. И че реално има смисъл да играеш само на кампаниите. И че няма рандом мап. Обаче Дънджъна кърти. Най-красивият замък изобщо в цялата игра, а и специалните абилитита са им едни от най-добрите. Сукубите на Инферно са болни. Другите раси май са ги поомазали доста.Gormoth написа:На мен петицата ми харесва повече.
Не казах спор, а дискусия.camel написа:Какъв е тоя спор за Адела и некромансери? не виждам проблем да имам некромансери с адела. напълно е възможно.
Иначе на турнир съм ходил в матрицата (там се проведе) преди доста време...наистина не знам дали е бил за хора от цялата страна (може и да е бил, нямам идея). Помня само, че некро и конфлукс бяха забранени, заедно и с Адела и още няколко герои.
хавелок - 7 конфлукса срещу теб на цар с инферно нА рандом мап можеш ли да биеш без двойна мнагия и без ърт меджик и таун портал, едитнати в героя ти>?
Еми не е една от най-добрите. АКО трябва да го оценявам от 1 до 10 ще го класирам някъде 6- 6.5.Equilibrium написа:както винаги никой не обръща някакво внимание на стронгхолд..винаги е оставала встрани тая раса.
Имат предимство в много бърз пети левъл и зверски седми левъл, но толкоз. По-това си приличат с фортреса, но там поне има стрелци за началните битки, докато при стронгхолда се губи повече в хенд ту хенд. Естествено, пак има условности.... според скила на противниците, на кой колко му е вързало ... Факт е, че при сериозни игри и по-опитни противници, пък и ако има залог, никой няма да избере стронгхолд.Equilibrium написа:както винаги никой не обръща някакво внимание на стронгхолд..винаги е оставала встрани тая раса.
Бях го редактирал преди да ме нападнеш.camel написа:Бърз циклоп? Как ще стане? За сметка на Бехемота?На стронгхолда ме кефи краг хаг и...огретата - 60 кръв...супер яки.