Ето това според мен е най-добро
Помощ за избор на лаптоп
Модератори: Methuselah, thegirl
- D&D
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: Помощ за избор на лаптоп

Недостойно живее онзи,който пречи на другите да живеят.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
все се каня да питам (:
какво ви е мнението за онея мънички бонбонести notebook-чета Asus Eee?
какво ви е мнението за онея мънички бонбонести notebook-чета Asus Eee?
Ако са тези, за които си мисля, не мога да си обясня как изобщо на някой може да му харесва да работи на нещо толкова малко.
edit: Точно те са.
edit: Точно те са.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
е, за основно/лично/работно PC едва ли, но като второ/помощно...
все пак се побира в дамска чантичка! (:
но се чудих дали някой случайно може да сподели опит?
все пак се побира в дамска чантичка! (:
но се чудих дали някой случайно може да сподели опит?
Е, да, побира се в дамска чанта, но...
...лаптопите 15,4" също не са кой знае колко големи и ще ти вършат работа както вкъщи, така и навън. Освен това смятам, че тези дребните дори не си струват цената. Така си мисля. Не съм ползвал, не знам повече. Да каже и някой, които е ползвал, разбира се.
...лаптопите 15,4" също не са кой знае колко големи и ще ти вършат работа както вкъщи, така и навън. Освен това смятам, че тези дребните дори не си струват цената. Така си мисля. Не съм ползвал, не знам повече. Да каже и някой, които е ползвал, разбира се.
And now, let us step into the night
Може ли да ми препоръчате магазин в София, от който да си купя лаптопа, по възможност да работи поне и в събота (освен pcstore).
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- Kai
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
Аз съм доволна от Джар Компютърс.
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
-
pointe
- В началото бе словото
Малко късен отговор, но за всички колебаещи се в момента, а и за в бъдеще, препоръчвам VAIO VGN-FW139E. Аз си взех такова и много радва, малкото зверче. 3GB памет, Core 2 Duo P8400, Ati HD3450, 16.4" екран с native res 1600x900. Черешката на тортата е алуминиево-магнезиевия корпус - това чудо едвам го усещам да грее дори и натоварено, и HDMI изхора за фенове като мен
. Естествено, имам всичките други глезотийки - Bluetooth, 802.11 b/g/draft n, SD reader/writer, VGA изход, Dial-up modem, RJ45 конектор за wired LAN и още един куп глупости.
What you don't know will hurt you.
Някой случайно да има http://laptop.bg/#/details/TOSHIBA/8/1524 ? Или поне да сподели някакво мнение за него или въобще за Toshiba 
КН
- Abele*
- Постоянно присъствие
От почти година имам Тошиба L40-14B Satellite. Доволна съм, никакви проблеми не ми е създавал компа, но недостатък е, че е тежичък (15,4''), а също батерията повече от 2ч не издържа.nellyy написа:Някой случайно да има http://laptop.bg/#/details/TOSHIBA/8/1524 ? Или поне да сподели някакво мнение за него или въобще за Toshiba
la consolation des arts...
- quanchi
- Писаружяк
- Специалност: Информационни системи
- Курс: първи
Една приятелка си го взе преди месец и е много доволна. Тошиба имат добър сервиз, но много дразнят с 1000та ненужни програми, които са си набутали по дифолт.nellyy написа:Някой случайно да има http://laptop.bg/#/details/TOSHIBA/8/1524 ? Или поне да сподели някакво мнение за него или въобще за Toshiba
Някой има ли инфо за FZ серията на Сони. Много ми харесват и като дизайн и като конфигурации - перфектно ме устройват, но никъде ме мога отркрия доставчици в нета. Вече се чудя да не би да са спрени от производство!? Как мога да си намеря таъв лаптоп! Моля ви, помагайте! 
И аз сега трябва да си купувам лаптоп.... и се чудя какъв да бъде- Toshiba, HP, Fujitsu и т.н.? Заслужава ли си да дам 2000 или да търся нещо по евтино?
Остатъкът от живота Ви се определя в момента. С мечтите, които преследвате...и решенията, които взимате. И човекът, които Вие решите да бъдете...И остатъкът от живота Ви започва сега... 

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Заложи на Acer. Марката все още е нова на пазара, продуктите им са качествени и добри, но все още на ниски цени. В момента се грабят като топъл хляб. Март месец се сдобих с един такъв за 1300лв. При едно просто сравнение, конфигурацията, с която разполагам аз, не пада под 2000-2500лв, ако е под марката на НР, Сони или Тошиба.
Имай предвид обаче едно. Наистина качествените лаптопи с наистина добри конфигурации на известните и доказали се марки не падат под 2 бона. Тези, които са около хилядарката и изглеждат изключително прилично за цената си, при един малко по-обстоен преглед си издават своите недостатъци, които в повечето случаи хич не са за пренебрегване.
И друг съвет - при избор на лаптоп, когато вече имаш набелязани няколко модела, провери ги в интернет. Най-добре напиши модела + проблеми, за да видиш къде е слабото му място. Може клавиатурата да е калпава. Може колонките да са твърде слаби. Може жаковете му лесно да се развалят (имах една таква Тошиба, заради която намразих цялата марка). Изобщо - потърси мнението на хора, които вече ги използват.
Имай предвид обаче едно. Наистина качествените лаптопи с наистина добри конфигурации на известните и доказали се марки не падат под 2 бона. Тези, които са около хилядарката и изглеждат изключително прилично за цената си, при един малко по-обстоен преглед си издават своите недостатъци, които в повечето случаи хич не са за пренебрегване.
И друг съвет - при избор на лаптоп, когато вече имаш набелязани няколко модела, провери ги в интернет. Най-добре напиши модела + проблеми, за да видиш къде е слабото му място. Може клавиатурата да е калпава. Може колонките да са твърде слаби. Може жаковете му лесно да се развалят (имах една таква Тошиба, заради която намразих цялата марка). Изобщо - потърси мнението на хора, които вече ги използват.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Тодорът
- Да живей словото
- Специалност: Информационни системи
- Курс: трети
- Обратна връзка:
вземи си DELL...аз съм с едно studio1535, още като излязоха около преди 1 година...батерията държи мн, абе супер е...единствения недостатък е че няма драйвери за XP и на Виста-та touch button-a за eject-ване на диска не работи...т.е. като си в ОС-а. Иначе откъм саунд карти и светещи клавиатури е супер
другите параметри също...верно, че плащаш малко повече, но DELL си е DELL...така че и на каквото да се спреш, според мене си избери нещо тяхно, да не говорим за 3-4-5 годишните гаранции, които дават...няма др такава фирма с толкова продължителни гаранции.
Имам доста приятели, които са със studio версии и не са мръднали...
Имам доста приятели, които са със studio версии и не са мръднали...