Какво ви подразни / натъжи днес?
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
баси колко рано почна да се стъмва.. и колко студено става вечер.. а, иначе ме издразни един приятел дето ми върза 2 тенекии в 2 поредни дена 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
в единствения ми свободен ден, който можеш да си позволя да отделя за себе си и своя външен вид, ме извикаха на едната ми работаи после и на другата.. егаси..
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
1.Фактът, че с нечовешки усилия станах за лекция по АПП в 7 сутринта!!!
2.Фактът, че висях половин час и съответната преподавателка (да е жива и здрава!) не си направи труд да дойде.
3.Претъпканите 280
Успях да се добера едва до третия (след като бях порядъчно замръзнала), и то до самата врата, та едва не изпаднах на една спирка.
4.Очарователният контролъор, който ми разправяше, че съм била "за санкция", щото съм си дупчила билета едва, когато се били качили в рейса.
5.Фактът, че доцентката по АПП все пак отишла за лекция един час по-късно с обяснението, че 8 е нечовешки час!

2.Фактът, че висях половин час и съответната преподавателка (да е жива и здрава!) не си направи труд да дойде.
3.Претъпканите 280
4.Очарователният контролъор, който ми разправяше, че съм била "за санкция", щото съм си дупчила билета едва, когато се били качили в рейса.
5.Фактът, че доцентката по АПП все пак отишла за лекция един час по-късно с обяснението, че 8 е нечовешки час!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
И аз с нечовешки усилия станах в 6:00, за да отида на упражнение.Скъсах се от писане.След това - мотане до 1 часа в катакомбата , наречена Биологически факултет.
Ужас... а някви сухарски преподаватели..., след това трябваше да имам лекция от 3 до 5, след тва упражнение от 7 до 9...
Е, нормално ли е?Не издържах...
Да изляза в 6 сутринта и да се върна в 10 вечерта.Ох, дано го премстят тва упражнение...
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка: