ПРАВО?
Модератор: Boromir
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
hi
Здравейте на всички от СУ. В момента съм 12 клас и съм от Плевен и много ми се иска догодина да уча в Университета. Насочила съм се към правото, защото това ми е мечта от детските години. Проблемът е там, че колкото повече наближават изпитите толкова повече се спичам, а и темите по история изобщо не ми се учат. Както и да е с тях ще се справя, но е напрежението май няма да успея. Това, което ми е интересно, е да разбера горе-долу с какви оценки е приет всеки от вас и да си направя някаква сметка за моите. Благодаря ви предварително. 
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
http://www.pleven.bg/index.php
-
Lorie
- Летящите Пръсти
каква е тази дискриминация???
Това, че някой е от провинцията не означава, че не може да стане добър юрист, историк, инженер или каквато и да е професия.
Ти да не мислиш, че в СУ няма провинциалисти?!?
Не си познал!!! Особено в специалности като Право има много хора от други градове освен от София, защото на всички е известно, че СУ дава най- доброто юридическо образования в България
А и какво значение има кой от къде е ???
Това, че някой е от провинцията не означава, че не може да стане добър юрист, историк, инженер или каквато и да е професия.
Ти да не мислиш, че в СУ няма провинциалисти?!?
Не си познал!!! Особено в специалности като Право има много хора от други градове освен от София, защото на всички е известно, че СУ дава най- доброто юридическо образования в България
А и какво значение има кой от къде е ???
- Kristinche
- В началото бе словото
Здравейте
Имам въпросче към учещите право: Как успяхте да се подготвите и по история и по литература? Ходихте ли и по двете на курс, или само по едното, или на частни уроци? В момента аз се готвя, но само по история. И ми е трудно да реша как да се подготвя по литература. Ако можете помогнете със съвет. Мерси 
Но щом простре ръка душата ти да вземе,
тя в миг ще се смути:
Всевластникът Живот преварил я навреме –
и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски
тя в миг ще се смути:
Всевластникът Живот преварил я навреме –
и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка: