(: Абитуриентският БАЛ :)
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Re: (: Абитуриентският БАЛ :)
Хммм, скъпите рокли наистина са ненужен разход, аз си купих две - една за бала и една за изпращането, като и двете са доста елегантни. Общо двете ми излезнаха около 420 лева, хем това да си купиш две рокли също си е гъзария като се замисли човек. Готиното е обаче че и двете са много удобни и после ще мога да ги нося при официални поводи, а дори и за дискотека. С обувките леко се издъних защото са ми леко големи и май ще си пошляпвам, но какво да се прави,не може всичко да е перфектно
. Та човек ако е умерен,спокойно може да се вмести в бюджет от 700 лева и да изглежда като от витрината на някой бутик 
I wanna fall from the stars straight into your arms
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
човек може да се облече яко ако има 500 лева и ако има 1000...но съшо така и с двата бюджета може да се облече отвратително...а и да не забравяме, че някои хора имат свойството (напълно без да искат) да се лепват на най-скъпото нещо в магазина....все пак ако намериш своята рокля и тя струва майка си и баща си и ти можеш да си го позволиш - какво толкова...обаче ако не можеш - просто крадеш модела и си я правиш за около 60% по-евтино
всичко може да се измисли въпроса е да получиш това, което искаш 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Интересно ми е в тези 700лв дали се включват бижута, обувки, грим и прическа....защото ако е така- извинявам се, но човек далеч не може да изглежда като излязъл от витрина
зависи от витрината.inna написа:Интересно ми е в тези 700лв дали се включват бижута, обувки, грим и прическа....защото ако е така- извинявам се, но човек далеч не може да изглежда като излязъл от витрина![]()
lorem ipsum
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Ти да не живееш в Манхатън?inna написа:Интересно ми е в тези 700лв дали се включват бижута, обувки, грим и прическа....защото ако е така- извинявам се, но човек далеч не може да изглежда като излязъл от витрина![]()
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- bubbly_water
- Легендарен флуудър
е айде сега да не се обиждаме - все пак всички искат да изглеждат дсбре и мисля, че е доста грубо да се твърди, че ако си облечен и "направен" за под 1000 не струваш...все пак има хора, които не могат да си позволят такива разхищения....малко мисъл не е лошо да се вложи в изказванията
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Всеки си има мнение и моето е, че просто хубави рокли, бижута, обувки и всичко останало не може да се намери за много малко пари...Само прическата ми ще излезе колкото споменатата сума и просто не мога да си представя, че ще успея да си набавя това, което искам, за тези пари- това е моето мнение и според моя вкус. Далеч съм от мисълта, че всичко скъпо е хубаво, но със сигурност евтиното в повечето случаи изглежда по-пошло и кичозно, що се отнася до "балната мода"
Е да, но ако не приличаш на това, а имаш поддържан и красив вид, и ако имаш достатъчно много мозък, ще изглеждаш чудесно с хубава скъпа рокля...с евтина може би същоdimage написа:
Ти ако приличаш на това и имаш мозък колкото половинката на чертичката на аспирина и за 10000000 рокля да сложиш пак ще си едно НИЩО....
Ще се въздържа от повече изказвания че ще ме цензурират......... *******
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Цената изобщо не е от значение, виждала сам парцали за страшно много пари и страхотни рокли до 200 лева, така че също подозирам че понякога си е просто желанието да си купиш нещо скъпо. А иначе дори и с прическа, бижута и всичко друго човек може да се впише в по-скромен бюджет, стига разбира се да не държи по бижутата да има диаманти или да го кара лимузина 
I wanna fall from the stars straight into your arms
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
малееее
ти кво коса ли ще си присаждаш? чакай чакай ти да не си от онея абитуриентки, дето не се чувстват истински абитуриентки без да си направят липосукция, независимо дали им трябва? не шегувам се разбира се....и не знам защо имам чувството, че това е някаква огромна шега, която говориш
смея да твърдя, че за много пари съм виждала по-скоро грозни неща, отколкото хубави...имам предвид наистина много пари...и наистина грозни неща...както и да е... успех с прическата

смея да твърдя, че за много пари съм виждала по-скоро грозни неща, отколкото хубави...имам предвид наистина много пари...и наистина грозни неща...както и да е... успех с прическата
- lovesecret
- От дъжд на вятър
Не се карайте
Сигурна съм, че всички ще изглеждаме добре без значение колко пари сме дали. Това, което е по-важно е да си прекараме добре, да се насладим на балната вечер и да запазим хубави спомени 
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
- Sun Shine
- Драскач
inna написа:Само не ме нападайте!
Всеки си има мнение и моето е, че просто хубави рокли, бижута, обувки и всичко останало не може да се намери за много малко пари...Само прическата ми ще излезе колкото споменатата сума и просто не мога да си представя, че ще успея да си набавя това, което искам, за тези пари- това е моето мнение и според моя вкус.![]()
Аз пък и за 10 пъти по малко пари ще си имам най-яката коса
- Sun Shine
- Драскач
Да ама можеш да изглеждаш като излязла през витрина и за 2000inna написа:защото ако е така- извинявам се, но човек далеч не може да изглежда като излязъл от витрина![]()
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
хахахахахахахаххахаха

Като се заяждате така сте по-скоро смешни, но както и да е, не смятам да коментирам
И да, присадила съм си преди два месеца вече коса- не специално за повода, а просто защото исках
Освен това се поддържам по принцип- имам ноктопластика, ходя на солариум, фризьор и козметик не специално за бала. А повечето правят именно това, което за мен е смешно
Не правя нищо необичайно покрай бала си, изобщо не се впечатлявам толкова за една вечер. Купила съм си роклята защото ми харесва, а не защото е скъпа.
Айде след една седмица и няколко дни ще показваме снимки и ще видите, че не приличам нито на чучело, нито на чалга-звезда, а си изглеждам абсолютно нормално, заже малко консервативно и без грам кич във визията си
И да, присадила съм си преди два месеца вече коса- не специално за повода, а просто защото исках
Айде след една седмица и няколко дни ще показваме снимки и ще видите, че не приличам нито на чучело, нито на чалга-звезда, а си изглеждам абсолютно нормално, заже малко консервативно и без грам кич във визията си