Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.
Съветвам те не приятелски, защото не бих се омърсил с подобен израз по твой адрес, да се замислиш повече, преди да тръгнеш да препоръчваш разни мъчителни начини на умъртвяване.
Пора
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Azul написа:@Baggins защо да имаш ПРАВО на нещо??? Ако си го заслужиш/спечелил/извоювал - ок. Не трябва да е даденост. [/i][/color]
Защо някои от правата са ти по рождение. Господ (природата, вселената, както искаш го наречи) ти дава правото на живот. Според теб то допълнително ли трябва да се заслужава?
Въобще не мога да разбера защо сте против смъртното наказание. В чаршафа на Кемъла сред групата на страните, които активно прилагат това наказание, видях две, от които се впечатлих: "светилника на свободата и демокрацията" - САЩ и "най-голямата функционираща демокрация в света" - Индия. За мен това е достатъчно, за да съм за смъртното наказание в определени случаи...
Ба,в америка едните смъртни наказания - висиш с години в death row-a и накрая ти слагат инжекция. Джон Уейн Гейси заслужавал ли е последен обяд и въпросната инжекция?
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Baggins написа:Защо някои от правата са ти по рождение. Господ (природата, вселената, както искаш го наречи) ти дава правото на живот. Според теб то допълнително ли трябва да се заслужава?
Раждането ти е резултат на известен брой на успешно завършили процеси. Правото ти на живот, го имаш, ако родителите или обществото ти го дадат. Това че си родил, не значи че имаш право на опит
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
alter ego написа:Въобще не мога да разбера защо сте против смъртното наказание. В чаршафа на Кемъла сред групата на страните, които активно прилагат това наказание, видях две, от които се впечатлих: "светилника на свободата и демокрацията" - САЩ и "най-голямата функционираща демокрация в света" - Индия. За мен това е достатъчно, за да съм за смъртното наказание в определени случаи...
Дори и там всичко не е наред. И все пак има 12 щати, където смъртно наказание няма.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world.... Did u bring in any weapons?
- Of course not! Then you are not changing anything...
Azul написа:Би ли ми обяснил защо да го имаш това право? [/i][/color]
Искаш обяснение защо хората имат право на живот ли? Как се отговаря на такъв въпрос? Просто го приемаш като факт, както приемаш, че слънцето изгрява и залязва.
Последно промяна от Baggins на 15 Яну 2010, 01:05, променено общо 1 път.