Журналистика
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- SepulTeraHead
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Още един номер от мен за статистиката-08391
Всички, които сме били в едни и същи зали на пислевия ще бъдем така и на устния-това е сигурно според мен-аз бях в 272.
Резултатите от писмен днес следобед-това казват телефонистките в СУ, но те понякога си измислят малко.Дано тоя път са познали, че ако трябва да чакам и до утре ще се побъркам тотално.
Успех на всички ви.
Всички, които сме били в едни и същи зали на пислевия ще бъдем така и на устния-това е сигурно според мен-аз бях в 272.
Резултатите от писмен днес следобед-това казват телефонистките в СУ, но те понякога си измислят малко.Дано тоя път са познали, че ако трябва да чакам и до утре ще се побъркам тотално.
Успех на всички ви.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Леле Боже, защо се връзвате на глупости! Какви журналисти сте тръгнали да ставате, като сте толкоз наивини! Всички сте в една зала (абсолютно всички) и не ви викат по номера, а както му кефне на дядката, който тегли личните карти. Може да сте първия номер и да минете последен.MZ4 написа:А на изпита има две изпитни комисии,които се сменат-всички ще си чакаме реда пред една зала-поне така е било предходните години
И който ви е казал, че е една комисия, се е избъзикал ужасно здраво с вас - сметнете - 400 души по 10 минути през 2 комисии...колко време викате, че трябва да е изпита? Все пак тия хора искат да видят как растат децата им, гарантирам ви. Комисиите са 9. Един влиза да го пържат, друг чака да го опържат и после влиза и той. Такава е процедурата.
Мисля че ви казах - аз минах точно в 13.00, а след мен имаше ПОНЕ още толкова. Изпитът няма да свърши преди 16-17 часа, и то при 9 комисии. Представете си да бяха 2.
Резултатите не ги казват веднага, но още същата вечер бяха в нета...Ех, спомени...
<алхимикът>>
Мисля , че колежката разясни доста подробно казуса
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка: