Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Ух в момента излезе и класирането на ПУ.Искам да участвам в класирането и на двата университета по-нататък.Но ако се оставя оригинална диплома как ще стане това ? :roll:
Mimi_Bank
В началото бе словото

Мнение от Mimi_Bank »

Не може! Избери си единия! Прецени си шансовете и специалностите и реши. Успех!!!
Изображение
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

е ок но тук никъде не пише че искат да се депозира диплома :

Студентите, приети по втора, трета и т.н. специалности, желаещи да участват в следващо класиране, следва да подадат декларация по образец при инспектора по специалността, в която са приети до момента. Ако не успеят да се класират за по-предната желана специалност, запазват мястото си в специалността, в която са били приети.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Ами в ПУ ако не искат диплома, значи я подаваш в СУ и в ПУ тая декларация и така.
medicate, medicate
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

ух дано да е така звъня ся да питам ама само заето дава.егаси майката
Insipidity
От дъжд на вятър

Мнение от Insipidity »

Няма нищо , случва се да се бъркат половете , още повече , че моя ник нейм е такъв малко подвеждащ , това не значи , че си тъпа !хехе.По повод на залагане на дипломата , това е още едно от "улесненията" на образователната система в България.Вместо да може човек да си избере къде иска да учи , с това оставяне на оригинал-дплома е много подвеждащо , мн класираня се застъпват , окето е в огромен - за КС , но пък от друга страна всеки университет желае да "повлече" най-добрите!
Изображение
It's not my fault I've been magnetic since I was a babe.
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Аз се записах благополучно за второ класиране и си взех и служебна бележка от МУ. Само не мога да разбера едно, защо всеки втори като се записва взима със себе си и половината рода...не стига, че е фул от кандидат студенти, ами и някви обезумели родители се бутата като невидели.
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

В СУ ли се записа за 2-ро класиране ?
Току що разбрах,че в ПУ се подава само декларация по образец при участване в следващи класирвания :thumbright: Не им трябва диплома оригинал както при СУ.
Това е хубаво.Поне хората които се борят за 2-та университета ще могат да изчакат всички класирвания :hello1:
Последно промяна от fosilka на 07 Авг 2007, 13:25, променено общо 1 път.
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

fosilka написа:В СУ ли се записа за 2-ро класиране ?
Да и трябва да се остави диплома.
Insipidity
От дъжд на вятър

Мнение от Insipidity »

cufff написа:Аз се записах благополучно за второ класиране и си взех и служебна бележка от МУ. Само не мога да разбера едно, защо всеки втори като се записва взима със себе си и половината рода...не стига, че е фул от кандидат студенти, ами и някви обезумели родители се бутата като невидели.
Мдам , това и мен винаги ме е и влюдявало и предизвиквало огромен смях.С мен дори нито на записването , нито на подаването на документи нито на самия изпит не додоха нито майка ми нито баща ми , техните доводи бяха , че ако сам не мога да се справя с документацията около КСК какво остава да уча висше о според мен е е така , мн е гадно тези всичките дето родителите им ги мъкнат като парцали и те нищо не правят и с нищо не се занимават.+това си права мн родители са изкл нервни и дори по-нервни и от децата си!Бляк
Изображение
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Не съм много съгласна с вас.Хората от други градове примерно аз ни е малко трудно да тръгнем сами в непознат град.По- добре е да си вземем някой било то родител сестра или приятел който познава града.Документацията и без това е лична.Не могат родителите да на запишат вместо нас тъй като става лично.Та не виждам лошо в това.Не всички които се записват в СУ са от София.Аз например съм от Бургас :wink:
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

fosilka написа:Не съм много съгласна с вас.Хората от други градове примерно аз ни е малко трудно да тръгнем сами в непознат град.По- добре е да си вземем някой било то родител сестра или приятел който познава града.Документацията и без това е лична.Не могат родителите да на запишат вместо нас тъй като става лично.Та не виждам лошо в това.Не всички които се записват в СУ са от София.Аз например съм от Бургас :wink:
Не мога да го разбера това. Като бях във Варна на изпит пак си ходих сама и след изпита реших дори да се поразходя и си стигнах до мястото където спах без никакви проблеми.(като самият университет си беше доста далече от апартамента).Просто някой майки са ужасно нахални и наистина както каза Insipidity са по изнервени от децата си..и се внася допълнително смут и напрежение.
Insipidity
От дъжд на вятър

Мнение от Insipidity »

Според мен не е нормално на 19 да не можеш да се оправиш дори в град като софия , съжалявам предварително за скептицизма и , че ще се повторя но нали след време евентуално ще ти се наложи да живееш тук съвсем сама!Не е ли същото.+това мн хора найстина взимат със себе си не само един родител или сестра или приятел , взимат да има от всичко по много :)
Изображение
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Всичко според мен си зависи от хората.Не на всички майките са изнервени и не на всички са толкова нахални.Има си и точни майки.
Аз също бих могла да отида сама където и да е било но ми е по-приятно да имам компания. :roll: :wink:

И все пак-разни хора разни идеали.
Insipidity
От дъжд на вятър

Мнение от Insipidity »

Мдам разни хора разни идеали!!!Направи ми впечатление като влизам да пиша че "Биология КСК 07-08" има ако не се лъжа най много мнения!Това е доста показателно,Браво биолози с лгавно Б:)
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”