1-ви курс Право (2008 - 2009)
-
tinglit
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: втори
Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)
Имам само за понеделник:
8:30-12:30--->Римско частно право
15-17--->Увод в конституционното учение
Отново четвъртък и петък ще са ни свободни (в случай, че програмата остане в този си вид).
8:30-12:30--->Римско частно право
15-17--->Увод в конституционното учение
Отново четвъртък и петък ще са ни свободни (в случай, че програмата остане в този си вид).
...Work smart, not hard!...
- joruuu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право, 7група
- Курс: трети
- Обратна връзка:
7 група няма нужда от упражнения по ОТП. Ние вече си взехме целия материал и сме готови за изпита хахаха
Студени са сградите,
но нашият град,
той не е само купчина от камъни...
но нашият град,
той не е само купчина от камъни...
-
Bubulinka
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: първи
Четвъртък и петък са свободни, но за кои групи?
И кога са упражненията при Шопов?
И кога са упражненията при Шопов?
Човек е това, в което вярва!
-
tinglit
- Пишете, о, братя
Дааааа!!joruuu написа:7 група няма нужда от упражнения по ОТП. Ние вече си взехме целия материал и сме готови за изпита хахаха
Сега придобиваме нови знания в други интересни сфери
Последно промяна от tinglit на 20 Фев 2009, 22:48, променено общо 1 път.
- pink floyd
- Пишеща машина
Нашите групи си имат и положителни страниjoruuu написа:7 група няма нужда от упражнения по ОТП. Ние вече си взехме целия материал и сме готови за изпита хахаха
- Advocate
- Драскач
Е модната сфера не е спирала , за да придобиваме нови знания.Бтв това може да е нов метод за преподаване на ОТП 
Освен това аз имам и един друг въпрос- Увод в конституционното учение е за правораздаване и публична администрация.Нещо за Философия на правото ?
Освен това аз имам и един друг въпрос- Увод в конституционното учение е за правораздаване и публична администрация.Нещо за Философия на правото ?
Последно промяна от Advocate на 20 Фев 2009, 22:45, променено общо 1 път.
Salus populi suprema lex
- pink floyd
- Пишеща машина
- Advocate
- Драскач
Мисля че на всеки това му е ясно!pink floyd написа:http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?f=50&t=13707
---
чете се и от шефове
Salus populi suprema lex
-
tinglit
- Пишете, о, братя
Само на едно място фигурираше 7-ма група-упражнение по РП (в сряда ако не се лъжа до 19h)
- pink floyd
- Пишеща машина
Добре де, не ти се карамAdvocate написа:Мисля че на всеки това му е ясно!
- Сенки и прах
- В началото бе словото
- Курс: първи
Тези,които са минали вече изпита казват,че трябва да се пише сравнение между две политически теории.Други казват,че се пишело есе...трети смесват двата варианта в едно....mordo написа:Здравейте, колеги. Изпитът за неделя си остава от 8.00 ч. сутринта. Ако някой дойде от 13.00 ч. няма да бъде върнат.Успех на всички в четенето и на изпита.
Каква е формулировката на въпроса?
Какво се изисква от нас - в какъв стил трябва да пишем?
Ако е тема тип сравнение,а студентът знае само едната политическа теория и се опита да покрие незнанието си "общо философстване" по другата ще вземе ли изпита или не?
Благодаря!
ПС:Колеги не му се връзвайте на тоя hromatid.Такива смешници има във всеки форум.Пускат мнение в най-популярните теми на форумите и се наслаждават от ефекта на провокацията си....Например във форум на феновете на фантастиката hromatid би написал нещо от сорта на :"Колко сте загубени!Фантастиката sucks!Фентъзито rulz!".А после ще гледа как хората от форума ще го хранят и ще се радва че ги е издразнил..
Просто го игнорирайте...
Weakness is a sin punishable by death.
-
tinglit
- Пишете, о, братя
Днес видх и сладкото рошаво кученце, което обикаляше из двора.
Явно е претърпяло някакъв инцидент, но сега е добре и живее в университета
Явно е претърпяло някакъв инцидент, но сега е добре и живее в университета
- Advocate
- Драскач
Ако се зачетеш малко в мненията мисля че ще откриеш отговор.Както и да е ще ти представя това което аз мисля ,предварително казвам никой не искам да обвързвам с мнението си.Значи ако се замислиш дори когато правиш сравнение ти изхождаш и от своята позиция.С други думи ето ти есеистична есенция + това имаш да знаеш неща от изучаваното с които да го подкрепиш първото или да ги интерпретираш чрез своето виждане.Сенки и прах написа:Тези,които са минали вече изпита казват,че трябва да се пише сравнение между две политически теории.Други казват,че се пишело есе...трети смесват двата варианта в едно....mordo написа:Здравейте, колеги. Изпитът за неделя си остава от 8.00 ч. сутринта. Ако някой дойде от 13.00 ч. няма да бъде върнат.Успех на всички в четенето и на изпита.
Каква е формулировката на въпроса?
Какво се изисква от нас - в какъв стил трябва да пишем?
Ако е тема тип сравнение,а студентът знае само едната политическа теория и се опита да покрие незнанието си "общо философстване" по другата ще вземе ли изпита или не?
Благодаря!
ПС:Колеги не му се връзвайте на тоя hromatid.Такива смешници има във всеки форум.Пускат мнение в най-популярните теми на форумите и се наслаждават от ефекта на провокацията си....Например във форум на феновете на фантастиката hromatid би написал нещо от сорта на :"Колко сте загубени!Фантастиката sucks!Фентъзито rulz!".А после ще гледа как хората от форума ще го хранят и ще се радва че ги е издразнил..
Просто го игнорирайте...
Salus populi suprema lex
- Opprimo
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: opprimo
hromatid написа:Аз нямам намерение да кандидатствам в изостаналия ви университет и то точно право.Та нали тази специалност там е на най-ниско ниво.Насочил съм се към УНСС където учат умни и мислещи хора, а не затъпяващи зомбита.
Стой, брат!Аз съм с теб, стой, тамън ми стана интересно
- Kochanie
- В началото бе словото
- Специалност: Право-първи курс (7 група) ;)
Opprimo написа:hromatid написа:Аз нямам намерение да кандидатствам в изостаналия ви университет и то точно право.Та нали тази специалност там е на най-ниско ниво.Насочил съм се към УНСС където учат умни и мислещи хора, а не затъпяващи зомбита.
Стой, брат!Аз съм с теб, стой, тамън ми стана интересно!Ще започна сериозно да чета форума заради теб
![]()
Така е! Гроздето е кисело,когато не може да бъде достигнато! А за УНСС...мсиля,че здравомислещите хора знаят къде да учат и това определено не е УНСС,но...няма да споря с вас!Мисля,че ако не ви харесва толкова СУ,не е нужно и да пишете тук-май и прехваления УНСС има форум!
Лек ви ден!
Heaven is not a place,it's a feeling!