Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
ivvv
От дъжд на вятър
Специалност: Социопатия
Курс: първи

Re: Журналисти 2010

Мнение от ivvv »

cvetika написа:
steli написа:Не искам да излезе, че го защитавам / може би така е прозвучало/. Не знам дали сте се заслушвали в изказванията му, но винаги говори просто, за да го разберат хората. Не, не казвам, че политиците трябва да говорят като селяни, но тези, които бяха преди него използваха високопарни думи, чуждици, някои дори не знаеха български, хаха :) ! И какво стана в крайна сметка - по-лошо. Ей така се говори - да те разбират хората, дори и най-глупавите, колкото и обидно да звучи!
А според мен говори така, защото не може иначе ... :shock:
В момента книгата, която чета е свързана с езика на тялото и скрития смисъл на думите. Там се обяснява подробно как политици (тип: Бойко), овладяват и прилагат маниери на поведение и жестове в безупречна степен, които на подсъзнателно ниво създават у гражданина представата за харизматичност и доверие. Така че образът на Супер Бойко, който битува сред обществото като човек от народа, е всъщност една добре изпълнена манипулация.
Иначе се сещам за изказването на новия министър на здравеопазването Анна-Мария Борисова: "Не съм тръгнала с голяма кошница, ще се радвам и на малка, но да я напълня" и шегата от "Шоуто на Иван и Андрей", че в България всички Червени шапчици си напълниха кошниците :lol:
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
Bumbroldozer
В началото бе словото

Мнение от Bumbroldozer »

ivvv написа:
cvetika написа:
steli написа:Не искам да излезе, че го защитавам / може би така е прозвучало/. Не знам дали сте се заслушвали в изказванията му, но винаги говори просто, за да го разберат хората. Не, не казвам, че политиците трябва да говорят като селяни, но тези, които бяха преди него използваха високопарни думи, чуждици, някои дори не знаеха български, хаха :) ! И какво стана в крайна сметка - по-лошо. Ей така се говори - да те разбират хората, дори и най-глупавите, колкото и обидно да звучи!
В момента книгата, която чета е свързана с езика на тялото и скрития смисъл на думите. Там се обяснява подробно как политици (тип: Бойко), овладяват и прилагат маниери на поведение и жестове в безупречна степен, които на подсъзнателно ниво създават у гражданина представата за харизматичност и доверие. Така че образът на Супер Бойко, който битува сред обществото като човек от народа, е всъщност една добре изпълнена манипулация.
Иначе се сещам за изказването на новия министър на здравеопазването Анна-Мария Борисова: "Не съм тръгнала с голяма кошница, ще се радвам и на малка, но да я напълня" и шегата от "Шоуто на Иван и Андрей", че в България всички Червени шапчици си напълниха кошниците :lol:
Отново поредната грешка с тази госпожица дето ми я сложиха за министър на здравеопазването. Същото ще стане като с Дянков. Това не са политици, това са хора, които може и да си разбират от работата, но не разбират абсолютно нищо от политика и камоли пък ръководене на цяло едно министерство.... Всяка жаба да си знае гьола, дет се вика...
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от mina_k »

Bumbroldozer написа:
ivvv написа:
cvetika написа:
Отново поредната грешка с тази госпожица дето ми я сложиха за министър на здравеопазването. Същото ще стане като с Дянков. Това не са политици, това са хора, които може и да си разбират от работата, но не разбират абсолютно нищо от политика и камоли пък ръководене на цяло едно министерство.... Всяка жаба да си знае гьола, дет се вика...

много съм съгласна с това!а колкото до новата звезда-тя засега само ще се усмихва(нейни думи са),а здравната реформа ще си чака.ето ви една голяма дупка,която няма кой да запълни.
ivvv
От дъжд на вятър

Мнение от ivvv »

mina_k написа:много съм съгласна с това!а колкото до новата звезда-тя засега само ще се усмихва(нейни думи са),а здравната реформа ще си чака.ето ви една голяма дупка,която няма кой да запълни.
Със сигурност има кой, но този някой не е във властта! :)
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
Аватар
SeeKnDestroY
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от SeeKnDestroY »

ivvv написа:В момента книгата, която чета е свързана с езика на тялото и скрития смисъл на думите. Там се обяснява подробно как политици (тип: Бойко), овладяват и прилагат маниери на поведение и жестове в безупречна степен, които на подсъзнателно ниво създават у гражданина представата за харизматичност и доверие. Така че образът на Супер Бойко, който битува сред обществото като човек от народа, е всъщност една добре изпълнена манипулация.
Много крайно изказване, което не можеш да защитиш/докажеш...

Като четох какво сте писали някои из темите си... наистина не знам как сте защитили работите си. :)

Успех все пак, малко остана :)
ivvv
От дъжд на вятър

Мнение от ivvv »

SeeKnDestroY написа:
ivvv написа:В момента книгата, която чета е свързана с езика на тялото и скрития смисъл на думите. Там се обяснява подробно как политици (тип: Бойко), овладяват и прилагат маниери на поведение и жестове в безупречна степен, които на подсъзнателно ниво създават у гражданина представата за харизматичност и доверие. Така че образът на Супер Бойко, който битува сред обществото като човек от народа, е всъщност една добре изпълнена манипулация.
Много крайно изказване, което не можеш да защитиш/докажеш...

Като четох какво сте писали някои из темите си... наистина не знам как сте защитили работите си. :)

Успех все пак, малко остана :)
Е, всичко е някаква моя хипотеза. Някаква версия! А когато говорим за психология всичко е трудно доказуемо, мисля че.
Аватар
Insane
В началото бе словото

Мнение от Insane »

Аз съм склонна да вярвам на иввв..в някой от постовете прочетох мнение ,че Борисов показвал действия..А моят въпрос е какви са тези действия?Множеството 24-часови арести ,може би?Ами понеже всичко е ошушкано от предното правителство,та той си намери удобен начин да прибира пари,защото ако не ви е ясно всеки попаднал в ареста си плаща за да излезе оттам,и то плаща солидно..В същото време четвъртата власт си казва тежката дума като раздува НЕслучващото се(арестуванията),та да може като стигне новината до обикновения зрител и той да си каже "евала бате Бойко, ти ше на опраиш".За хиляди арести имаше и един с присъда,което си е измиване на ръцете по пилатовски..Нали все някой обира парсата..Всичко се знае отгоре.Въпросът е на кой кога му е удобно да извади наяве кирливите ризи на Другаря,в противен случай я запис ще бъде без звук,я липса на доказателства.Иначе народе затягай коланите,че то от затягане няма нужда,гащи повечето хора,отдавна вече нямат,а резултатът е "Хелоу Биг Брадър!"..ама карай нали по-важното е да се сочим с пръст и да сме си виновни едни на други,все пак Европата има нужда и от театрални развлечения(типичен пример случаят с Румяна Желева )..

п.п.Изказаното е лично мое виждане по въпроса..
Ако се държиш като стриптийзьорка на пилон,не може да очакваш от публиката особено уважение...
Аватар
energie
В началото бе словото

Мнение от energie »

Ако и утре вечер пак пише същото в PI вече ще е истинска шега :cheers:

P.S Връщам се към една стара тема .....най-накрая си признаха в Големият брат ,че ниските страсти в "къщата" са тотален сценарии боза...то се знаеше ама вече са смешни хахах :cheers: Да продължава да го гледа народа ...напред :arrow: :arrow: :arrow:
Последно промяна от energie на 15 Апр 2010, 23:01, променено общо 1 път.
Bumbroldozer
В началото бе словото

Мнение от Bumbroldozer »

Айде, колеги и колежки ... 16ти. Успех! :lol: :lol: :lol: :connie_mini_jumpbed:
Аватар
Abiii
В началото бе словото

Мнение от Abiii »

energie написа:Ако и утре вечер пак пише същото в PI вече ще е истинска шега :cheers:
Моля те,дори не искам да си го представям :) Утре вечер ще обсъждаме оценките :cheers:
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

чул ви Господ!дано си е струвало чакането.просто вече започват да ме шегуват с този изпит.учителят ми по математика се кръсти, а приятелите ми се чудят да се смеят ли,да плачат ли!!! :wink:
успех,(надявам се бъдещи) колеги!
Аватар
energie
В началото бе словото

Мнение от energie »

Bumbroldozer написа:Айде, колеги и колежки ... 16ти. Успех! :lol: :lol: :lol: :connie_mini_jumpbed:
Мерси и на теб :salute:
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя
Специалност: КНИ (р)

Мнение от Real_Boy »

Съжалявам, че ще ви разочаровам :(
[20:01:42] ?..: yspeq li da razbere6 ne6to
[20:02:15] : da
[20:02:20] : znachi
[20:02:25] : kaza vylkanova che sa gi proverili
[20:02:28] : pone neinata komisiq
[20:02:29] : obache
[20:02:36] : mn raboti tr da otidat na arbityr
[20:02:38] : koeto oshte ne e stanalo
[20:02:48] : i ocenkite ne sa vneseni po protokoli i kacheni i t.nl
[20:03:10] : tq kaza, che nai-kysno do nachaloto na drugata sedmica shteli da gi pusnat
[20:03:10] : ama i tq ne mojela da kaje koga
[20:03:19] : pochti neveroqtno e utre da sa gotovi (Говори за Петък)
[20:03:33] : a v sybota i nedelq tezi, koito gi kachvat na saita nqma da rabotqt
[20:03:48] ???: apf...a nqkakvi mneniq za rabotite kaza li:?
[20:04:07] : e, kaza che imalo mnogo dvoiki
[20:04:12] : drugo ne
Hot as hell, romantic as heaven

Facebook - Bobby Ivanoff
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

Real_Boy написа:Съжалявам, че ще ви разочаровам :(
[20:01:42] ?..: yspeq li da razbere6 ne6to
[20:02:15] : da
[20:02:20] : znachi
[20:02:25] : kaza vylkanova che sa gi proverili
[20:02:28] : pone neinata komisiq
[20:02:29] : obache
[20:02:36] : mn raboti tr da otidat na arbityr
[20:02:38] : koeto oshte ne e stanalo
[20:02:48] : i ocenkite ne sa vneseni po protokoli i kacheni i t.nl
[20:03:10] : tq kaza, che nai-kysno do nachaloto na drugata sedmica shteli da gi pusnat
[20:03:10] : ama i tq ne mojela da kaje koga
[20:03:19] : pochti neveroqtno e utre da sa gotovi (Говори за Петък)
[20:03:33] : a v sybota i nedelq tezi, koito gi kachvat na saita nqma da rabotqt
[20:03:48] ???: apf...a nqkakvi mneniq za rabotite kaza li:?
[20:04:07] : e, kaza che imalo mnogo dvoiki
[20:04:12] : drugo ne

ти ме довърши,честно!
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Утре ФЖМК определено ще получат обаждане от мен :D
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg