Дълго е ... за обяснениеБавария написа:ами обясни ми
17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
- summer
- Да живей словото
Ся се боря с нея, но нещо не ми грабва интереса. Ще я дочета и октомври ще си я коментираме в ЮридическияДени написа:Хммм, при нас е тихо ... чувам само равномерното бучене на вентилатораколко лирично ...
п.с. Как ме е яд, че прочетох последната книга за Хари Потър
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
-
Sirius`
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
забравяте някого :>>>>summer написа:Ся се боря с нея, но нещо не ми грабва интереса. Ще я дочета и октомври ще си я коментираме в ЮридическияДени написа:Хммм, при нас е тихо ... чувам само равномерното бучене на вентилатораколко лирично ...
п.с. Как ме е яд, че прочетох последната книга за Хари Потър![]()
![]()
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Да ти кажа, с огромно удоволствие - книгата става страхотна в последните страници, макар че на мен и преди това ми допадна. Вече я няма детската част в книгата и е по - особена, но пък си е финала и трябва да се прочете, след като си стигнала дотук .summer написа:Ся се боря с нея, но нещо не ми грабва интереса. Ще я дочета и октомври ще си я коментираме в ЮридическияДени написа:Хммм, при нас е тихо ... чувам само равномерното бучене на вентилатораколко лирично ...
п.с. Как ме е яд, че прочетох последната книга за Хари Потър![]()
![]()
Ще обсъждаме, разбира се
Love, life, meaning ...
OVER
И аз имам толкова..и не знам чувствам се странно.. не е хубаво за говоря ,че съм перфектна ..но засбужавах сякаш повече от 3.88chehulche написа:A az dumi nqmam.... imam edna sburkana godina(808) i 1 sburkan mesec...Vsi4ko drugo mi e nared-taq tema q znam s to4kite i zapetaite.Vinagi sum imala nad 5 na probnite izpiti na neq i sega raz4itah pak na tolkova...E,v 6ok sum-3,88... A nqmam drugi gre6ki 100000% sigurna...
-
Desodeset
- Постоянно присъствие
Мисля,че филма играе решаваща роля за тази оценка.Дени написа:И все момчета го окачестявате като " педалче " - предполагам, че е така, защото не всички обичате да четете книги. Аз страшно много харесвам поредицатаDesodeset написа:Оф,стига за това очилато педалче.А за Сириус ... аз най - много обичам Снейп, той е ... адския
Чаша,ний пак сме сами!
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Уппп, наистинаDesodeset написа:Мисля,че филма играе решаваща роля за тази оценка.Дени написа:И все момчета го окачестявате като " педалче " - предполагам, че е така, защото не всички обичате да четете книги. Аз страшно много харесвам поредицатаDesodeset написа:Оф,стига за това очилато педалче.А за Сириус ... аз най - много обичам Снейп, той е ... адския
А за историята - чудя се дали да отида да си видя работата
Love, life, meaning ...
OVER
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Обратна връзка:
аз настоявамДени написа:Дълго е ... за обяснениеБавария написа:ами обясни ми
пиши ми на пм
или лс( там както се води )
защото ако нз за поттер просто в СУ няма да ме приемат радушно
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Как и къде можем да си видим работитеДени написа:Уппп, наистинаDesodeset написа:Мисля,че филма играе решаваща роля за тази оценка.Дени написа:И все момчета го окачестявате като " педалче " - предполагам, че е така, защото не всички обичате да четете книги. Аз страшно много харесвам поредицатаDesodeset написа:Оф,стига за това очилато педалче.А за Сириус ... аз най - много обичам Снейп, той е ... адския
Ама ние говорим за книгите, не за филма, само да спомена
И още нещо - приятелката ти, момичета от снимката, е мн сладка
![]()
- summer
- Да живей словото
Ще си затворим очите и ще ти простимБавария написа:аз настоявамДени написа:Дълго е ... за обяснениеБавария написа:ами обясни ми
пиши ми на пм
или лс( там както се води )
защото ако нз за поттер просто в СУ няма да ме приемат радушно
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
-
Desodeset
- Постоянно присъствие
Знаеш,че в наши дни киното е по-популярно от книгите.Няма как ако си гледал филма да си изградиш собствена представа.Четох някой от първите книги,но вече бях гледал филма и онова идиотче все ми се мяркаше в главата.С Властелина на пръстените беше по-различно,четох го преди да гледам филма.Наистина ти дава възможност да създадеш цял собствен свят.Дени написа:Уппп, наистинаDesodeset написа:Мисля,че филма играе решаваща роля за тази оценка.Дени написа:И все момчета го окачестявате като " педалче " - предполагам, че е така, защото не всички обичате да четете книги. Аз страшно много харесвам поредицатаDesodeset написа:Оф,стига за това очилато педалче.А за Сириус ... аз най - много обичам Снейп, той е ... адския
Ама ние говорим за книгите, не за филма, само да спомена
И още нещо - приятелката ти, момичета от снимката, е мн сладка
![]()
Моето момиче си е най-сладкото
Чаша,ний пак сме сами!